اخبار داغ

شکایتی که داد اهالی رسانه را در آورد؛

چرایی تبعیض در برخورد مسئولین با شکایت از دیگر رسانه‌ها؟!

چرایی تبعیض در برخورد مسئولین با شکایت از دیگر رسانه‌ها؟!
در شکایت سرمایه دار تبریزی و یا شکایت رئیس سابق و مجرم سازمان خصوصی سازی در موضوع واگذاری ماشین سازی تبریز از رسانه‌های مجازی تبریز، هرگز حمایتی از رسانه‌ها در برابر شکایت افراد انجام نشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تبریزبیدار، هفته گذشته خبر احضار خبرنگار صداوسیمای آذربایجان شرقی به دلیل تهیه گزارشی در مورد قاچاق پرده در منطقه آزاد ارس به دادگاه رسانه ای شد و از اولین لحظات فعالین رسانه ای و فرهنگی تبریز، نسبت به مساله واکنش نشان دادند و جریان به گونه ای پیش رفت که مساله شماره یک شبکه های اجتماعی در تبریز شد و این اتفاق مبارکی بود که در حمایت از مطالبه رسانه ای شکل گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تبریزبیدار,

متهم، مطلع شد و پرونده متوقف

, متهم، مطلع شد و پرونده متوقف,

در ادامه جریان مسئولین نیز به دلیل موج شبکه های اجتماعی نسبت به مساله حساس شدند و ورود کردند در نهایت با مصاحبه رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی مشخص شد که خبرنگار به عنوان مطلع به دادگاه دعوت شده و متهم نبوده است و از طرفی دیگر اعلام شده که روند پرونده از باب شکایت منطقه آزاد از خبرنگار متوقف شده است، این موضوع یکی از موفقیت های اهالی رسانه در مطالبه گری بود که با همت دسته جمعی منتج به نتیجه شد.

,

چرایی تبعیض در برخورد مسئولین با شکایت از دیگر رسانه ها؟!

, چرایی تبعیض در برخورد مسئولین با شکایت از دیگر رسانه ها؟!,

اما آنچه در این میان توجه برخی فعالین شبکه های اجتماعی را در پی داشت تفاوت برخورد مدیران و مسئولین استانی با شکایت های مشابه از اهالی رسانه در گذشته بود. در بررسی این مساله از شکایت سرمایه دار تبریزی و یا شکایت رئیس سابق و مجرم سازمان خصوصی سازی در موضوع واگذاری ماشین سازی تبریز از رسانه های مجازی تبریز یاد شده بود که هرگز چنین حمایتی از آن رسانه ها در برابر شکایت این افراد انجام نشد و در جریان شکایت در خصوص انتشار خبر احتکار برنج، مدیران مسئول رسانه های متهم شده، هم اکنون با قرار وثیقه آزاد و منتظر رسیدگی به پرونده هستند.

,

فرق است میان آن شکایت ها و این شکایت؟!

, فرق است میان آن شکایت ها و این شکایت؟!,

سجاد حسین زاده، از فعالین رسانه ای تبریز در اشاره به این تبعیض برخوردی، احتمالاتی را به عنوان دلیل مطرح کرده است: صداوسیمایی بودن خبرنگار، تفاوت میان خبر قاچاق و خبر احتکار و مفت فروشی ماشین سازی تبریز، بومی نبودن رئیس منطقه آزاد ارس و بومی بودن دو شاکی مذکور دیگر و حقوقی بودن شکایت منطقه آزاد ارس و شخصی بودن دو پرونده مذکور.

,

واقعیت این است که این موارد همه می تواند جز دلایل برخورد متفاوت با این فقره باشند، بالاخره تفاوت است میان خبرنگار شبکه سهند و مدیران مسئول و خبرنگاران دیگر رسانه های بومی، از طرفی دیگر خبر احتکار برنج و مفت فروشی ماشین سازی کم اهمیت تر از خبر قاچاق پرده از منطقه آزاد ارس نیست و البته تفاوت است میان مدیر غیربومی منطقه آزاد ارس و سرمایه دار تبریزی که زینت المجالس است و از طرفی دیگر وقتی مساله منافع شخصی افراد در نظر نیست و صرفا یک سازمان حقوقی شکایت کرده است می توان به سازمان تاخت اما به افراد ذی نفوذ نتاخت، همه اینها و شاید بیشتر می تواند دلیل این تبعیض رفتاری باشد.

,

آیا صدا و سیما نیز از رسانه های بومی حمایت خواهد کرد؟!

, آیا صدا و سیما نیز از رسانه های بومی حمایت خواهد کرد؟!,

نکته دیگری را روح الله رشیدی از فعالین فرهنگی و اجتماعی تبریز اشاره کرده و آن این بود که آیا صداوسیما نیز در برابر شکایت از رسانه های بومی چنین حمایتی کرده یا خواهد کرد؟! وی اشاره نیز دارد به سابقه عدم حمایت شعبه استانی رسانه ملی در شکایت های متعدد از اهالی رسانه های بومی.

,

به واقع صداوسیمای استانی چه زمانی چنین حمایتی از اهالی رسانه داشته است و چگونه می تواند حمایت های بی دریغ اهالی رسانه را جبران کند؟! حتما جواب این است که محدودیت وجود دارد، آری محدودیت وجود دارد و این همان مبنای تبعیض است.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه