شبکه های اجتماعی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سلام کانال تلگرام
اینستاگرام
گروه: استان یزد
ساعت: 09:40 منتشر شده در مورخ: 1400/01/02 شناسه خبر: 1718863
معرفی سوغات یزد؛

طعم اصیل شیرینی ایرانی را با قطاب و باقلوای یزد تجربه کنید

طعم اصیل شیرینی ایرانی را با قطاب و باقلوای یزد تجربه کنید
شیرینی یزدی در سطح کشور معروف است و کمتر کسی است که به یزد سفر کند و به شیرینی فروشی‌های این شهر مراجعه نکند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از یزدرسا، استان یزد علاوه بر جاذبه‌های گردشگری زیادی که دارد، دارای صنایع دستی و شیرینی‌های متعدد نیز هست که می‌تواند سوغاتی بسیاری مناسی برای کسانی که به یزد سفر می‌کنند، باشد.

البته بدیهی است که امسال که همچون سال گذشته کشور درگیر ویروس کرونا است، به هیچ عنوان سفر به یزد و به طور کلی سفر به هیچ شهر و استانی توصیه نمی‌شود و معرفی سوغات یا جاذبه های گردشگری یزد الزاما به معنای دعوت جهت سفر به این شهر در شرایط کنونی نیست.

در واقع با توجه به تولید انبوه واکسن در کشور طی ماه‌های آینده و واکسیناسیون مردم کشور عزیزمان، رعایت هرچه بیشتر و بهتر دستورالعمل‌ها در چند ماه آینده توصیه می‌شود تا بعد از آن و با ایجاد ایمنی حداکثری بتوانیم در یزد میزبان هم‌وطنان و مردم عزیز کشورمان باشیم.

شیرینی یزدی

شیرینی یزدی در سطح کشور معروف است و کمتر کسی است که به یزد سفر کند و به شیرینی فروشی‌های این شهر مراجعه نکند. برخی از انواع شیرینی در یزد قدمتی صد ساله دارد.

قطاب

قطاب یکی از مشهورترین و محبوب‌ترین شیرینی‌های سنتی است که در استان یزد طبخ می‌شود. این شیرینی در دو نوع سنتی یزدی و عسلی توسط مردم این استان تهیه می‌شود.

باقلوا

هرچند در برخی از استان های کشور باقلوا وجود دارد اما باقلوا با پخت ویژه در یزد شیرینی سنتی این استان محسوب می شود. لوز پسته، لوز بادامی یا بیدمشک، لوز نارگیلی، لوز مخلوط دورنگ و لوز ترحیمی از جمله انواع باقلوای یزدی هستند.

کیک یزدی

یکی دیگر از مشهورترین شیرینی‌های سنتی تهیه شده در استان یزد، کیک یزدی نام دارد که امروزه از طرفداران بسیاری در سراسر ایران برخوردار است.

پشمک یزدی

پشمک یزدی شیرینی سبک و لذیذ و دوست‌داشتنی است که به عنوان خوراکی سنتی و بومی استان یزد در سراسر کشور شناخته می‌شود.

حاجی بادام

حاجی بادام یکی از انواع شیرینی‌های سنتی و بومی در یزد است که به دلیل استفاده از بادام، مقوی و پرخاصیت نیز محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

 

https://www.dana.ir/1718863
ارسال نظر
نظرات