شبکه های اجتماعی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سلام کانال تلگرام
اینستاگرام
گروه: عکس
ساعت: 11:11 منتشر شده در مورخ: 1400/01/09 شناسه خبر: 1719412
گزارش تصویری/

تصاویر/ پخت نان محلی در ییلاقات مازندران

تصاویر/ پخت نان محلی در ییلاقات مازندران
بانوان روستایی مازندرانی در مناطق ییلاقی این استان زیبا با فرارسیدن عید نوروز؛ نان خشک محلی را که بسیار خوشمزه است در تنور پخت کرده و این نان‌ها با شیر و زرده تخم مرغ و کنجد نیز آغشته می‌کنند.

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، نان خشک محلی یکی از شیرینی‌هایی اصیل مردم مازندران است. این نوع نان که مخصوص مناطق ییلاقی استان بوده و بنابر نیازهای جسمی و شرایط آب و هوایی ییلاقات پخته می شود. اما در این روزهای خانه نشینی کرونایی فرصت خوبی است تا با پخت این نوع نان در منازل که نیاز به کار گروهی دارد نه تنها تمام اعضای خانواده را به کار گرفت، بلکه رایحه‌ای از ییلاقات مازندران را در خانه آورد. هرچند که اصل این نوع نان در تنورهای قدیمی ییلاقات شمال با هیزم درست می‌شود اما با اندکی تغییر به راحتی میتوان در محیط خانه نیز آن را طبخ کرد که حتما با یک استکان چای داغ می‌چسبد.

 

 

 

https://www.dana.ir/1719412
ارسال نظر
نظرات