اخبار داغ

گزارش تصویری/

تصاویر/پخت زولبیا و بامیه در یزد

تصاویر/پخت زولبیا و بامیه در یزد
امروزه زولبیا و بامیه در سراسر جهان و علی الخصوص در خاورمیانه، آفریقا و کشورهای جنوب آسیا، شیرینی بسیار محبوبی مخصوصاً در ماه رمضان است. زولبیا قبلا در کشور هند و مناطق جنوبی ایران به تنهایی پخته می‌شده و حتی در زبان فارسی دری به آن جلبی می‌گفته‌اند.
[

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛امروزه زولبیا و بامیه در سراسر جهان و علی الخصوص در خاورمیانه، آفریقا و کشورهای جنوب آسیا، شیرینی بسیار محبوبی مخصوصاً در ماه رمضان است. زولبیا قبلا در کشور هند و مناطق جنوبی ایران به تنهایی پخته می‌شده و حتی در زبان فارسی دری به آن جلبی می‌گفته‌اند.با این که زولبیا قبلا هم وجود داشته اما بامیه کاملا ایرانی و در زمان ناصرالدین شاه پخته شده است.در شیرینی سنتی یزدی معلمولا از روغن کنجد جهت سرخ کردن زولبیا استفاده میشود ک ن تنها خوردن زولبیا و بامیه مضر نیست بلکه در هنگام افطار مفید هم خواهد بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

, , , , , , , , , , , , , , , , , ]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه