امروزه زولبیا و بامیه در سراسر جهان و علی الخصوص در خاورمیانه، آفریقا و کشورهای جنوب آسیا، شیرینی بسیار محبوبی مخصوصاً در ماه رمضان است. زولبیا قبلا در کشور هند و مناطق جنوبی ایران به تنهایی پخته میشده و حتی در زبان فارسی دری به آن جلبی میگفتهاند.[
به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛امروزه زولبیا و بامیه در سراسر جهان و علی الخصوص در خاورمیانه، آفریقا و کشورهای جنوب آسیا، شیرینی بسیار محبوبی مخصوصاً در ماه رمضان است. زولبیا قبلا در کشور هند و مناطق جنوبی ایران به تنهایی پخته میشده و حتی در زبان فارسی دری به آن جلبی میگفتهاند.با این که زولبیا قبلا هم وجود داشته اما بامیه کاملا ایرانی و در زمان ناصرالدین شاه پخته شده است.در شیرینی سنتی یزدی معلمولا از روغن کنجد جهت سرخ کردن زولبیا استفاده میشود ک ن تنها خوردن زولبیا و بامیه مضر نیست بلکه در هنگام افطار مفید هم خواهد بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,, , , , , , , , , , , , , , , , , ]
ارسال دیدگاه