اخبار داغ

یادداشت؛

شهید چمران؛ الگویی برای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب

شهید چمران؛ الگویی برای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب
روز بزرگداشت این شهید چمران؛ فرصت مغتنمی است تا اساتید و دانشگاهیان بسیجی این الگوی بی‌بدیل را در راستای تحقق آرمان‌های پرارج ایران اسلامی و بیانیه گام دوم انقلاب، چراغ راه خویش سازند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "تیتریک"؛ ۳۱ خردادماه سالروز شهادت اسوه جهاد و مجاهدی سترگ، مالک اشترجنوب لبنان و حمزه کربلای خوزستان یعنی دکتر مصطفی چمران است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,

نام گذاری این روز به نام بسیج اساتید هم اقدامی ارزشمند وبا معناست که رسالتی خطیر برعهده جامعه علمی کشور و اساتید آن دارد چرا که به فرموده مقام معظم رهبری(مدظله العالی) "توقع این است که خروجی دانشگاه در جمهوری اسلامی ایران چمران ها باشد" و البته یکی از راه های تحقق این توقع به جا این است که باید چمران را به جامعه دانشگاهی شناساند.

,

استاد شهید مصطفی چمران، شخص نیست بلکه مکتبی است مبتنی بر رشادت‌ها، مقاومت‌ها و مبارزاتی که با خلوص نیت و ایمان راسخ متبلور شده و فراخوانی است همگانی تا آگاهانه و دلسوزانه آرمان‌های اسلام را عینیت بخشد.

,

روز بزرگداشت این شهید بزرگوار؛ فرصت مغتنمی است تا اساتید و دانشگاهیان بسیجی این الگوی بی‌بدیل را در راستای تحقق آرمان‌های پرارج ایران اسلامی و بیانیه گام دوم انقلاب، چراغ راه خویش سازند.

,

شهید چمران از شخصیت های تاثیرگذار در روند انقلاب اسلامی است که عموما به بُعد نظامی شخصیت وی توجه شده است در حالی که عملکرد او چند وجهی بوده وعلاوه بر فعالیت در میادین جهاد و دفاع، در حوزه های سیاسی، علمی و اجتماعی نیز شاهد نقش آفرینی آن مرد ذوب شده در عرفان ناب اسلامی هستیم  که در ذیل به برخی از این ساحت‌ها اشاره می شود:

,

روحیه ایثار و از خود گذشتگی؛ به عنوان الگوی جهادگر و بسیجی در قلب مبارزه با طاغوت، رژیم اشغالگر قدس و دشمن متجاوز در جنگ تحمیلی و بذل جان پاک خود در این راه نورانی.

,

توجه به آرمان های انقلاب اسلامی؛ یکی از ساحت های تفکری شهید چمران آسیب شناسی انقلاب اسلامی در دو حوزه داخلی و خارجی بود که در حوزه  داخلی مهم ترین آسیب ها را گروهک ها، فرصت طلبان، منفعت طلبان، مصلحت اندیشان، طاغوت و هواهای نفسانی، تفرقه، جناح بازی و سیاست بازی، می داند.

,

خدمت صادقانه؛ به علت تلاش هایی که برای استحکام، مانایی و استقرار نظام اسلامی انجام داده است به عنوان (خادم انقلاب) لقب گرفته است.

,

توجه به تشکیلات؛ مخالف انفراد و تک روی در فعالیت های نظامی و سیاسی بود وهمواره بر کار تشکیلاتی و لزوم توجه به انضباط گروهی تاکید می کرد.

,

توجه به مضامین اخلاقی در مناسبات اجتماعی و سیاسی؛ اخلاق و معنویت در زندگانی و شخصیت علمی و اجتماعی چمران نهادینه شده بود. تسلیم و رضا در برابر خواست و اراده خدا، شکر نعمت، عدل، حق‌طلبی، نکوهش ظلم و ستم، زهد، فروتنی، آزادگی، عدم وابستگی به دنیا، صبوری، قناعت، انفاق و بخشش، پند پذیری، امر به معروف و نهی از منکر، عفو و گذشت و نکوهش نفاق.

,

تبعیت از ولی فقیه؛ شهید چمران می گوید: "من نمی گویم ولی فقیه معصوم است ولی ملتی که به امر خدا، به امر ولی فقیه اعتماد می کنند، خدا اجازه  اشتباه به آن رهبر را نمی دهد و به نوعی به او معصومیت می بخشد."

,

مبارزه مستمر با ظلم و استبداد؛ مبارزه با جنایت های ضد بشری در طول حیات ایشان منحصر به ایران نشد و پیام امام خمینی(ره) مصداق بارز این ساحت است.

,

"ملت شهیدپرور ما سربازی (شهید چمران) را از دست داده است که در جبهه های نبرد با باطل چه در لبنان و چه در ایران حماسه آفرید و سر لوحه مرام او اسلام عزیز و پیروزی حق بر باطل بود".

,

یعقوب فتحی؛ عضو هیات علمی و مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه