اخبار داغ

«نه» بزرگ «ملت ایران» به دشمنان و تحریم‌کنندگان انتخابات؛

مشارکت حداکثری؛ آب روی آتش چالش مشروعیت نظام/ سناریوی پایانی دشمنان توسط مردم شکست خورد

مشارکت حداکثری؛ آب روی آتش چالش مشروعیت نظام/ سناریوی پایانی دشمنان توسط مردم شکست خورد
انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ در یک فضای سنگین و متفاوت از همه انتخابات پیشین برگزار شد و یک بار دیگر مردم ایران، با لبیک به رهبر حکیم انقلاب اسلامی،‌ محاسبات دشمنان را برهم زده و جهانیان را شگفت‌زده کردند. در انتخابات امسال، داستان رقابت فراتر از رقابت‌های معمول در انتخابات متداول بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، قیام مردم با مشارکت حداکثری در انتخابات امسال امید دشمنان را ناامید کرد، سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی برگ زرین دیگری در تاریخ پرافتخار کشور بود.

مردم به فرمان رهبر و مقتدایشان با نیت الهی وارد صحنه انتخابات شدند تا تکلیف سیاسی اجتماعی خود را روشن کنند، تا این روز بزرگ به یک جشن ملی تبدیل شود، و مردم خوش درخشیدند، نه گرانی جلودارشان شد نه سختی معیشت، آمده بودند تا تکلیف‌مداری خود را به رخ جهان بکشند و الگویی برای مسوولان شوند تا همان‌طوری که مردم به صحنه آمدند، خادمان ملت نیز در خدمت بی‌منت فروگذار نکنند، تا ایرانی آباد ساخته شود و امید در دل مردم جان بگیرد.

از همان دقایق اول رای‌گیری صحنه‌های ماندگار خلق شد، مردم صف به صف آمده بودند اما کندی فرآیند انتخابات در آغازین دقایق مشارکت سیاسی آنها را از صحنه عقب نکشاند، مردم مصمم آمده بودند تا انتخاب خود را به صندوق بیندازند و دشمنان اسلام و ایران را بار دیگر ناامید کنند.

انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ در یک فضای سنگین و متفاوت از همه انتخابات پیشین برگزار شد و یک بار دیگر مردم ایران، با لبیک به رهبر حکیم انقلاب اسلامی،‌ محاسبات دشمنان را برهم زده و جهانیان را شگفت‌زده کردند. در انتخابات امسال، داستان رقابت فراتر از رقابت‌های معمول در انتخابات متداول بود.



در این انتخابات رقابت اصلی بین دو جریان مشارکت و ضد مشارکت بود  آمریکایی‌ها، صهیونیست‌ها و دولت‌های خبیث اروپایی مانند انگلیس و کشورهای مرتجع عربی همانند رژیم سعودی،‌ به این جمع‌بندی رسیده بودند که با توجه به شکست‌های راهبردی از جمهوری اسلامی در سال‌های اخیر و روند رو به توسعه قدرت جبهه مقاومت در منطقه، تنها راه تضعیف ایران، به چالش کشیدن جمهوری اسلامی از طریق کاهش مشارکت مردم در انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ است.

پیام نخست حماسه ۲۸ خرداد، لبیک مردم مومن به آرمانهای انقلاب به دعوت رهبرحکیم انقلاب بود که بارها ضمن تاکید بر مشارکت گسترده در انتخابات، دغدغه ها و گلایه های مردم را تصدیق کرده بودند.

پیام دوم حضور اکثریت مردم، "نه بزرگ" به دشمنان و تحریم کنندگان انتخابات بود. پروژه ای که از آمریکا و صهیونیسم جنایتکار تا پهلوی منفور و رجوی ملعون و برخی فرومایگان داخلی در آن سهیم شده و منتظر انتقام گیری از نظام و مردم بودند.

پیام سوم حضور مردم، در انتخاب قاطع آیت الله رئیسی بود. رای کم نظیر مردم به فردی خوشنام و بااخلاق، فسادستیز، با کارنامه روشن و تحولخواه برای تحقق دولتی قوی و مردمی نشاندهنده اعتماد مردم به سابقه ایشان و مطالبه آنها نسبت به تحقق شعارها و برنامه های اعلامی اوست.

اما اکنون، مردم ایران با مشارکت بالای پنجاه درصدی خود در انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰، نشان دادند که از چه میزان بصیرت و هوشمندی‌ای در برابر توطئه‌ها و فتنه‌ها برخوردار هستند. به طور قطع اگر شرایط کرونایی نبود و دستگاه اجرایی هم در برگزاری انتخابات و آماده‌سازی شرایط رأی دادن به موقع و آسان،‌ بهتر عمل می‌کرد، میزان مشارکت بسیار بالاتری رقم می‌خورد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

شکست سناریوی پایانی دشمنان انقلاب توسط مردم

کارشناس مسائل سیاسی در گفت و گو با بلاغ با بیان اینکه جریان‌های مختلف درون و برون کشور سعی کردند تا با راه اندازی و طرح ریزی چالش‌های چندگانه، مشروعیت نظام را با حضور حداقلی مردم به چالش بکشند؛ گفت: در همه این مشکلات و بحران‌ها و اتفاقاتی که رقم خورد، مشارکت مردم به حداقل خودش، کاهش پیدا نکرد و این به معنای شکست سناریوی دشمن در چالش مشروعیت نظام بود.

, شکست سناریوی پایانی دشمنان انقلاب توسط مردم, شکست سناریوی پایانی دشمنان انقلاب توسط مردم,
,
,

امیر سادات‌ کرمی در گفت‌وگو با بلاغ در خصوص حضور پرشور مردم مازندران در انتخابات ریاست جمهوری علیرغم هجمه‌های گوناگون بازدارنده از سوی رسانه‌های معاند و دشمنان قسم خورده انقلاب، اظهار کرد: از شروع انقلاب اسلامی از سال ۱۳۵۷ تا به امروز، بزرگترین مولفه قدرت نظام جمهوری اسلامی ما به زعم امام و مقام معظم رهبری، مردم هستند.



وی افزود: بروز بحران‌های مختلفی در کشور توسط جریان‌های سیاسی و دشمنان انقلاب، آن چیزی که این بحران‌ها را خنثی کرد و نظام را مستحکم نگاه داشت و روز به روز درخت نهال انقلاب اسلامی را تنومندتر کرد، حمایت مردم از این نظام اسلامی بود.

مسئول سازمان بسیج دانشجویی مازندران، خاطرنشان کرد: از ابتدای انقلاب اسلامی تا به امروز می‌توان سه چالش برای براندازی انقلاب لیست کنیم که چالش اول، چالش بحران‌های امنیتی بود که غائله سازمان مجاهدین خلق، جنگ تحمیلی و استقلال طلبی تجزیه طلب‌ها را می‌تون در این سرفصل دسته بندی کرد که با کمک و حمایت مردم این کشور از اهداف شوم براندازی مصون ماند.

سادات‌ کرمی ادامه داد: چالش دوم، چالش استهاله هویتی و فرهنگی در کنار بحران‌های امنیتی بود که از منحرف شدن تعبیر عامدانه فضای فرهنگی و جهت گیری نظام اسلامی به سمت استانداردهای نظام بین الملل و غرب در دهه ۷۰ شکل گرفت و تا اواسط دهه ۸۰ ادامه یافت که ترور اشخاص برجسته کشور و فتنه سال ۱۳۷۸ را می توان در این فصل دسته بندی کرد که این چالش نیز که با هدف براندازی هویت فرهنگی انقلاب اسلامی به راه افتاده بود نیز با کمک و حمایت مردم ناکام ماند.

وی با بیان اینکه چالش بحران‌های اقتصادی به همراه بحران‌های امنیتی، سومین چالش انقلاب طی دهه‌های گذشته انقلاب بود؛ گفت: چالش سوم که به طور مشخص طی یک دهه اخیر رخ داد، به طور مستقیم بزرگترین مولفه حمایت نظام و انقلاب یعنی مردم مورد هدف قرار می‌گیرد و لذا با ایجاد بحران‌های متعدد اقتصادی، تلاش به این سمت می‌رود که مردم دست از حمایت خود از انقلاب بکشند و انقلاب با چالشی به نام چالش ناکارآمدی مواجه شود.

مسئول سازمان بسیج دانشجویی مازندران، بیان کرد: در همین حین نیز در کنار برچسب زدن ناکارآمدی نظام از سوی دشمنان و رسانه‌های معاند، ما شاهد بحران‌های امنیتی بودیم که تلاش می‌شد از نارضایتی مردم به عنوان عامل اصلی این نا امنی‌ها و التهابات عنوان شود.

سادات‌ کرمی عنوان کرد: غائله آبان ۹۶، اتفاقات ۹۸ و تجمعات و ترورهای مختلف در کشور ما از جمله چالش‌های امنیتی این سرفصل هستند که بدنبال چالش اقتصادی طی دهه اخیر به وجود آمدند.

کارشناس مسائل سیاسی افزود: چالش سوم نیز نتوانست از مردم ناراضی کشور، آتشی علیه نظام اسلامی برپا کند و باز هم اثر هویتی انقلاب اسلامی در کشور و اثر خون پاک شهدای جمهوری اسلامی و رشد شعور سیاسی مردم از بعد انقلاب اسلامی تا به امروز مانع از کارآمد شدن این سناریو در مقابل نظام انقلاب اسلامی شد.

مسئول سازمان بسیج دانشجویی مازندران، اعلام کرد: بعد از این چالش‌های ناموفق، یک چالش چهارمی تحت عنوان سناریوی پایانی محل توجه جریان غیرانقلابی و ضد انقلابی قرار گرفت که یا در این چالش، هدف دشمنان نظام به تحقق می‌پیوست و انقلاب اسلامی را دچار یک چالش بسیار جدی و دگرگونی در ساختار می‌کرد و یا در صورت عدم موفقیت، جریان‌های غیر انقلاب و ضد انقلاب را تقریبا برای سالیان درازی از مناسبات سیاسی کشور، منزوی می‌کرد.

سادات کرمی تصریح کرد: آن چالش چهارمی که مد نظر هر سه جریان بازیگر چالش‌های قبلی به طور مشترک قرار گرفت، چالش بود به نام چالش مشروعیت نظام اسلامی که در این چالش جریان‌های مردود شده در کشور ما با هم، همدست می‌شوند و تلاش می‌کنند تا جای ممکن با سیاه نمایی وضعیت کشور و القای ناکارآمدی نظام اسلامی در حل مشکلات جامعه، این مطلب را القا کنند که مردم دیگر حامی چنین نظام سیاسی نیستند و این نظام با مخاطب حداقلی مواجه شده است.

وی مطرح کرد: تمامی این جریان‌های مردود و ضد انقلاب از یک کلید وازه مشترک به نام رفراندوم سیاسی استفاده می‌کردند و وقتی این شعار از زبان براندازها و سایر جریان‌های معاند در داخل و خارج کشور مطرح شد تمام تلاش‌های آنان توسط پروپاگاندا و شبکه رسانه‌ای دشمن تحت پوشش و حمایت قرار گرفت.

مسئول سازمان بسیج دانشجویی مازندران، اضافه کرد: نقطه تمرکز این جریان‌ها برای اثبات و نشان دادن کاهش مشارکت سیاسی و چالش مشروعیت نظام، انتخابات ۱۴۰۰ بود؛ از طرفی تولید اخبار مسموم در داخل کشور و سیاه نمایی در خصوص کارگزاران و نظام اسلامی، از طرف دیگر ناکارآمدی‌ها، قصور و بعضا تصمیمات غلط تعمدی در حوزه اقتصادی با هدف عصبانی کردن مردم علیه حاکمیت، تلاش شد تا حضور حداکثری مردم در انتخابات را هدف قرار دهد.



سادات کرمی تاکید کرد: بازیگران این جریان‌ها وقتی فهمیدند که در مناسبات سیاسی آینده، جایی ندارند، از طرفی هم برچسب ناکارآمدی، بر پیشانی آنان نقش بسته است، شروع به القای این مطلب می‌کنند که تمامی مشکلات موجود به واسطه کنار گذاشته شدن این جریان‌های متخلف و ناکارآمد زا عرصه سیاست و انتخابات ریاست جمهوری است.

وی اشاره کرد: این در حالی بود که عمده مردم در ذهن خودشان کارآمدی شخصیت‌ها را عامل تایید شورای نگهبان در انتخاب نامزدهای ریاست جمهوری بر می‌شمردند و نه وابستگی به احزاب و جریان‌های سیاسی و لذا شورای نکهبان موظف بود افرادی را تایید صلاحیت کند که هم کارآمدی آنان قابل تضمین باشد و هم احتمال به انحراف کشیده شدن آنان به سمت همین جریان‌ها، تقریبا به صفر نزدیک باشد.

کارشناس مسائل سیاسی متذکر شد: چالش مشروعیت برای کاهش مشارکت انتخابات ۱۴۰۰ به طور مشخص از چند ماه گذشته آغاز شد که چند عامل در این مسئله دست به دست هم داد که عامل نخست، وضعیت کرونای فعلی و نگرانی مردم از مشارکت سیاسی در انتخابات، دوم سیاه نمایی‌های مکرر توسط رسانه‌های بیگانه با هدف تخریب چهره نظام اسلامی، سوم تصمیمات مکرر غلط اقتصادی با هدف یا پیامد عصبانی کردن مردم علیه حاکمیت و چهارم القای عدم توجه نظام به قاعده جمهوریت بود.

سادات کرمی اذعان کرد: حال باید به این عوامل، کارشکنی‌های بسیار مهم توسط وزارت کشور در برگزاری انتخابات را اضافه کنیم، چه در تاخیر در بازگشایی صندوق‌ها و چه در کاهش تعرفه‌های رأی علیرغم تجریه‌های گذشته و چه در اقدامات مشکوک اپراتورها و تمهیدات بسیار ساده‌ای که با هدف کاهش مشارکت انجام گرفت.

وی اظهار کرد: حالا می‌تونیم تحلیل کنیم که حضور و مشارکت بسیار بسیار خوب مردم را چطور می شود بعنوان رویش مجدد انقلاب آن هم توسط خود مردم، تبیین کرد و در این شرایط، مشارکت حداکثری مردم، با همه مشکلات اقتصادی و کارشکنی‌های تعمدی، بیانگر این است که هنوز هم مردم پای این انقلاب و نظام ایستاده‌اند و هنوز هم مردم، تنها نظام سیاسی کارآمد برای حل مشکلات خودشان را نظام اسلامی می‌دانند.

مسئول سازمان بسیج دانشجویی مازندران، یادآور شد: ما معتقدیم که اگر باز هم تمهیداتی اندیشیده می‌شد و برای حضور مردم، برنامه ریزی دقیق‌تری صورت می‌گرفت ما شاهد حضور بیش از این نیز بودیم.

سادات کرمی تاکید کرد: آنچه مبرهن است این مسئله است که در همه این مشکلات و بحران‌ها و اتفاقاتی که رقم خورد، مشارکت مردم به حداقل خودش، کاهش پیدا نکرد و این به معنای شکست سناریوی دشمن در چالش مشروعیت نظام بود.

کارشناس مسائل سیاسی گفت: اگر دولت آینده که در حال تشکیل است عملکرد انقلابی از خود نشان دهد، قطعا به فضل الهی، حمایت مردمی که به علت مشکلات اقتصادی و اعتراض به دولت مستقر، پای صندوق‌های رأی نیامدند، به سمت صندوق‌های رأی بر خواهند گشت.

افتخار رئیس جمهوری به خادمی مردم و نظام اسلامی است

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان نیز حضور مردم کشور در پای صندوق‌های رأی را نشانه عمق عشق و دلبستگی آنان به اسلام و نظام اسلامی دانست و افزود: علی‌رغم همه موانع و بنگاه‌های سخن پراکنی خارجی و برخی موانع داخلی در دلسرد کردن مردم و تلاش برای عدم شرکت مردم، باز هم ایرانیان در پرتو مسئولیت پذیری و زمان‌شناسی، با حضور خود موجب شگفتی جهانیان شدند.

,
,
, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, افتخار رئیس جمهوری به خادمی مردم و نظام اسلامی است, افتخار رئیس جمهوری به خادمی مردم و نظام اسلامی است,
,
,

آیت الله سیدرحیم توکل، خدمت به مردم وفادار و متدین ایران را توفیق رحمانی توصیف کرد و افزود: مسئولان به ویژه رییس جمهور منتخب باید شاکر نعمت خدمت به عموم مردم باشند و در این عمل صالح شب و روز نشناسند و خدمت را عبادت و اطاعت خداوند سبحان بدانند.

استاد برجسته خارج فقه با تبریک انتخاب آیت الله رییسی، برنده اصلی انتخابات را مردم سرافراز ایران دانست و اظهار کرد: با انتخاب این شخصیت برجسته، فصل جدید خدمت‌رسانی خالصانه و رشد و تعالی بیش از پیش کشور فرا رسیده و امید می‌رود ایران اسلامی در پرتو وحدت و همدلی همه مردم به خصوص جریان‌های سیاسی در آینده نزدیک الگویی برای همه کشورها و ملت‌ها شود.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان، انسجام و هم افزایی بین قوا و سران سه قوه را از ضروریات خدمت هماهنگ به مردم ذکر کرد و خواستار تداوم روحیه مقاومت در سطح ملی برای حل مشکلات و جبران مافات شد.

آیت‌الله توکل اضافه کرد: رستگاری مسئولان در گرو تبعیت‌شان از رهبر معظم انقلاب است و رییس‌جمهور باید همواره با نظارت دقیق بر فعالیت وزرا، ارتقاء جایگاه کشور بر پایه توانمندی‌های داخل و ظرفیت‌های دیپلماسی اقتصادی را همواره مورد اهتمام خویش قرار دهد.


ملت بزرگ ایران و حماسه غرور آفرین ۲۸خرداد

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران نیز با اشاره به حماسه غرور آفرین ۲۸خرداد ملت بزرگ ایران ، گفت ؛ حماسه سیاسی و غرور آفرین ملت بزرگ ایران در پای صندوق های رای بار دیگر شکست مفتضحانه ای را برای جریان استکبار و هم پیمانانش در منطقه و جهان رقم زد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ملت بزرگ ایران و حماسه غرور آفرین ۲۸خرداد , ملت بزرگ ایران و حماسه غرور آفرین ۲۸خرداد , ملت بزرگ ایران, ملت بزرگ ایران,
,
,

حجت الاسلام ناصرشکریان امیری اظهار داشت: این حضور پرشور مردم بصیر و قهرمان ایران اسلامی در روز ۲۸خرداد و انتخاب اصلح ،پاسخ روشنی به همه مستکبران عالم و دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی بود.

,

وی در ادامه با اشاره به حماسه غرور آفرین ملت بزرگ ایران اسلامی ، افزود: ملت بزرگ و بصیر ایران اسلامی در حماسه ۲۸ خرداد ثابت کردند که پای آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی و در تبعیت از فرامین رهبری معظم انقلاب همچنان ایستاده اند.

,
,
, ,

عضو شورای فرهنگ عمومی استان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرا رسیدن یکم تیرماه سالروز تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی و روز تبلیغ و اطلاع رسانی دینی ، تصریح کرد: جمهوری اسلامی یک نظام دینی مبتنی بر آموزه های اسلامی و قرآنی است و رای ملت بزرگ ایران در انتخابات های متعدد در نظام اسلامی نمونه مردم سالاری دینی است.

,

حجت الاسلام ناصرشکریان امیری در ادامه سخنان خود با اشاره به  قدرت امروز جمهوری اسلامی در عرصه های مختلف ، علمی ، سیاسی ، نظامی و صحنه های بین المللی و .......، تاکید کرد: رای بیش از ۴۸درصدی ملت بزرگ ایران در حماسه ۲۸خرداد در پای صندوق های رای و انتخاب اصلح با توجه به شرایط امروز کشور و توطئه های دشمنان در ماه ها و روزهای منتهی به انتخابات ،رای به نظام اسلامی و گفتمان انقلاب بود.

,

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به بیان بسیار ارزشمند سردار بزرگ و پر افتخار ایران اسلامی سپهبد شهید قاسم سلیمانی که فرمود ما ملت امام حسینیم ، خاطر نشان کرد: همایش اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی در حماسه ۲۸خرداد نماد تفکر عاشورایی ملت بزرگ ایران است که با لبیک به فرامین رهبری معظم انقلاب می تواند اینگونه حماسه آفرینی کند.

,

استاد برجسته حوزه و دانشگاه مازندران در پایان حضور حداکثری در پای صندوق های رای را در حماسه غرور آفرین ۲۸خرداد ،پشتوانه محکم عزت و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست و بیان داشت: قطعا رییس جمهور منتخب با این پشتوانه عظیم مردمی می تواند بسیاری از مشکلات اقتصادی و معیشتی را در دوران خدمتگذاری خود رفع یا کاهش دهد و این رای محکم و قاطع می تواند به رییس جمهور منتخب برای پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و دولت مردمی و قوی بسیار اثرگذار باشد.

,

به گزارش بلاغ، محاسبه دشمنان این بود که با توجه به مشکلات اقتصادی و معیشتی و نارضایتی‌های عمومی مردم، ‌از طریق القای یأس و بی‌اعتماد کردن آنان نسبت به سلامت انتخابات و بی‌فایده بودن رأی دادن، ‌می‌توانند یک قهر ملی را با صندوق‌های رأی برای اولین بار در طول حیات نظام مقدس جمهوری اسلامی پدید آورده، از این رهگذر نظام و کشور را با چالش‌های سیاسی، ‌امنیتی و دیگر بحران‌ها مواجه کنند؛ اما با هدایت‌های پیامبرگونه و بهنگام رهبر حکیم انقلاب اسلامی و رونمایی معظم‌له از نقشه شوم دشمنان از یک‌سو و هوشمندی ملت بصیر و آگاه ایران از دیگر ‌سو، جبهه تحریمی‌ها در این انتخابات با شکست سنگین مواجه شد و مردم ایران علاوه بر دست رد زدن به آنان، با حضوری پرشور در انتخابات، انتخابی شایسته نیز انجام داده و نقش خود را برای تشکیل یک دولت انقلابی تحول‌گرا ایفا کردند.

,

انتهای پیام/

 

,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه