شبکه های اجتماعی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سلام کانال تلگرام
اینستاگرام
گروه: عکس
ساعت: 08:33 منتشر شده در مورخ: 1400/06/23 شناسه خبر: 1768079
گزارش تصویری/

تصاویر/برداشت انگور - ملایر

تصاویر/برداشت انگور - ملایر
سالانه بیش از ۲۴۰ هزار تن انگور از سطح باغات این شهرستان برداشت می‌شود و بخش عمده‌ای از آن به کشمش تبدیل‌شده و در سبد صادرات قرار می‌گیرد.

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛اینجا ملایر است، شهری کهن و با قدمتی دیرینه. شهری که کشاورزی هنرمندانه مردمانش، شهره آفاق گشته و ملایر را به ثبت جهانی رسانده است. آذرماه سال ۹۷ با ثبت نظام تولید انگور ملایر در سازمان جهانی خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو)، انگور ملایر شناسنامه جهانی گرفت و حق مالکیت برند جهانی برای تاکستان‌های این شهر ثبت شد. سالانه بیش از ۲۴۰ هزار تن انگور از سطح باغات این شهرستان برداشت می‌شود و بخش عمده‌ای از آن به کشمش تبدیل‌شده و در سبد صادرات قرار می‌گیرد. شیره‌پزی هم در این شهرستان قدمتی دیرینه دارد و بخش دیگری از محصول انگور اهالی این شهرستان به شیره تبدیل می‌شود. آئین سنتی شیره‌پزی مانیزان که شهرت قابل‌توجهی هم دارد، به نام این شهرستان ثبت ملی شده و به‌عنوان یکی از میراث ناملموس ملی به شمار می‌رود.

 

https://www.dana.ir/1768079
ارسال نظر
نظرات