اخبار داغ

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی کردستان مطرح کرد؛

اشتغال بیش از ۱۵ نفر در واحد‌های پرورش شترمرغ استان کردستان/ آمادگی جهاد کشاورزی برای مساعدت و همکاری در زمینه صدور مجوز

اشتغال بیش از ۱۵ نفر در واحد‌های پرورش شترمرغ استان کردستان/ آمادگی جهاد کشاورزی برای مساعدت و همکاری در زمینه صدور مجوز
سید مادح حسامی گفت: بیش از ۱۵ نفر در واحد‌های پرورش شترمرغ استان کردستان اشتغال دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، شترمرغ از جمله طیوری است که این روزها خوردن آن طرفداران زیادی پیدا کرده است چرا که ارزش شترمرغ صرفاً به گوشت و تخم آن نیست بلکه این پرنده بزرگ دارای محصولات فراوان و باارزشی است و هیچ دورریزی ندارد تا جایی که چربی و روغن، پوست، پر و حتی پوکه تخم آن نیز بازار خاص خود را دارد و در صنایع‌دستی، کیف، کفش و پزشکی استفاده می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُردتودی,

در بیان خاصیت‌های این ماده پروتئینی نیز گفته‌شده که گوشت شترمرغ جزو گوشت‌های قرمز محسوب می‌شود اما ازنظر چربی، کم‌چرب‌تر و سالم‌تر است و ازنظر سلامت بعد از گوشت ماهی رتبه دوم را داشته و ۹۰ درصد آن قابلیت هضم دارد.

گوشت شترمرغ کلسترول کمی دارد و با طبیعتی گرم دارای آهن است؛ همچنین پوست این پرنده نرم و لطیف است و مقاومت بالایی برای تولید منسوجات چرمی دارد.

اشتغال بیش از ۱۵ نفر در واحد‌های پرورش شترمرغ استان کردستان

سید مادح حسامی مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی کردستان تولید سالیانه گوشت شترمرغ استان را حدود ۲۰۰ تن برشمرد و گفت: در استان کردستان ۴ واحد پرورش شتر مرغ با ظرفیت اسمی ۳۰۰ قطعه فعال بوده که ۳ واحد آن در شهرستان بیجار در زمینه پروار فعالیت دارند و ۱ واحد دیگر در دهگلان در زمینه مولد و پرورشی فعال است.

حسامی با بیان اینکه در حال حاضر واحد دهگلان جز واحد‌های نمونه استانی در منطقه غرب کشور و از بهترین واحد‌های پرورش شترمرغ استان کردستان به شمار می‌رود، خاطر نشان کرد: گوشت شترمرغ تولید شده استان علاوه بر مصرف استان به سایر استان‌ها از جمله تهران و قزوین ارسال می‌شود.

وی با اشاره به اشتغال بیش از ۱۵ نفر در واحد‌های پرورش شترمرغ استان کردستان افزود: یکی از برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی استان افزایش تعداد واحد‌های پرورش شتر مرغ است که برای این برنامه نیازمند متقاضی و سرمایه گذار است ضمن اینکه این سازمان آمادگی لازم برای مساعدت و همکاری در زمینه صدور مجوز، موافقت نامه‌ها و اعطای تسهیلات بانکی را دارد.

انتهای پیام/

,

در بیان خاصیت‌های این ماده پروتئینی نیز گفته‌شده که گوشت شترمرغ جزو گوشت‌های قرمز محسوب می‌شود اما ازنظر چربی، کم‌چرب‌تر و سالم‌تر است و ازنظر سلامت بعد از گوشت ماهی رتبه دوم را داشته و ۹۰ درصد آن قابلیت هضم دارد.

,

گوشت شترمرغ کلسترول کمی دارد و با طبیعتی گرم دارای آهن است؛ همچنین پوست این پرنده نرم و لطیف است و مقاومت بالایی برای تولید منسوجات چرمی دارد.

,

, , , ,

اشتغال بیش از ۱۵ نفر در واحد‌های پرورش شترمرغ استان کردستان

, اشتغال بیش از ۱۵ نفر در واحد‌های پرورش شترمرغ استان کردستان, اشتغال بیش از ۱۵ نفر در واحد‌های پرورش شترمرغ استان کردستان,

سید مادح حسامی مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی کردستان تولید سالیانه گوشت شترمرغ استان را حدود ۲۰۰ تن برشمرد و گفت: در استان کردستان ۴ واحد پرورش شتر مرغ با ظرفیت اسمی ۳۰۰ قطعه فعال بوده که ۳ واحد آن در شهرستان بیجار در زمینه پروار فعالیت دارند و ۱ واحد دیگر در دهگلان در زمینه مولد و پرورشی فعال است.

,

حسامی با بیان اینکه در حال حاضر واحد دهگلان جز واحد‌های نمونه استانی در منطقه غرب کشور و از بهترین واحد‌های پرورش شترمرغ استان کردستان به شمار می‌رود، خاطر نشان کرد: گوشت شترمرغ تولید شده استان علاوه بر مصرف استان به سایر استان‌ها از جمله تهران و قزوین ارسال می‌شود.

,

وی با اشاره به اشتغال بیش از ۱۵ نفر در واحد‌های پرورش شترمرغ استان کردستان افزود: یکی از برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی استان افزایش تعداد واحد‌های پرورش شتر مرغ است که برای این برنامه نیازمند متقاضی و سرمایه گذار است ضمن اینکه این سازمان آمادگی لازم برای مساعدت و همکاری در زمینه صدور مجوز، موافقت نامه‌ها و اعطای تسهیلات بانکی را دارد.

,

انتهای پیام/

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه