اخبار داغ

نان، کالای استراتژیک سفره اقشار ضعیف است؛

کیفیت، حلقه مفقوده دستورات کاری شورای آرد و نان/ افزایش قیمت نان بدون توجه به ارتقاء کیفیت ظلم به مردم است

کیفیت، حلقه مفقوده دستورات کاری شورای آرد و نان/ افزایش قیمت نان بدون توجه به ارتقاء کیفیت ظلم به مردم است
کیفیت نان حلقه مفقوده دستورات کاری شورای آرد و نان است و در هر افزایش قیمتی که در این حوزه اتفاق می افتد تغییری در کیفیت نان حاصل نمی شود و این ظلم به اقشار ضعیف جامعه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، هر ساله خبرهای جسته و گریخته از وضعیت کیفیت نان و افزایش قیمت احتمالی آن در رسانه ها مخابره می شود، در روزهای اخیر خبرهایی مبنی بر افزایش قیمت نان در سال آینده بین مردم دست به دست شد و بخشی از اقشار ضعیف جامعه متأثر از این خبر شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُردتودی,

گویا سال آینده طبق اعلام دولت افزایش قیمت نان نخواهیم داشت و فقط برنامه ریزی هایی شده تا آرد قاچاق نشود.

اما نکه قابل ذکر، عدم توجه به کیفیت نان است که در هر افزایش قیمتی، کیفیت آن در اغلب نانوایی ها تغییری نمی کند و بسیار بی کیفیت پخت می شود. بنابراین لازم است اگر افزایش قیمتی در حوزه آرد و نان اتفاق می افتد باید به تناسب، کیفیت آن هم ارتقا پیدا کند.

 

لزوم جلوگیری از نقل مکان نانواییها به محلاتی خارج از محل قید شده در پروانه بهره برداری

در این خصوص، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان در گفتگو با خبرنگار کردتودی، از برگزاری بیست و هشتمین جلسه قرارگاه امنیت غذایی با هدف بررسی کمیت و کیفیت نان استان و همچنین پیگیریهای درخواست تامین گندم ماهیانه از شرکت های مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران خبر داد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان آرد را یک کالای حاکمیتی خواند و اظهار کرد: گندم یک کالای استراتژیک بوده و با توجه به اینکه استان کردستان محصول گندم مازاد بر نیاز را به 14  استان کشور صادر می نماید و یکی از 10 استان تامین کننده گندم کشور می باشد توجه و دقت در کیفیت و فرآوری این محصول خصوصا در عرصه تولید آرد و نان را بیش از پیش می طلبد.

سپری در ادامه گفت: کالاهای اساسی من جمله گندم و برنج  جزء کالاهای استراتژیک بوده که بر اساس قوانین کشوری برنامه ریزی، سازماندهی و توزیع و مدیریت می شود.

وی افزود: گندم تولیدی استان هر ساله پس از برداشت در صورتی که مازاد بر نیاز استان باشد به استانهای دیگر ارسال می شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان ضمن اشاره به این مطلب که دبیری شورای آرد و نان به سازمان جهاد کشاورزی  واگذار شده است  اظهار داشت: پیگیریم که این شورا قوانین بازدارنده ای را مصوب نماید که بر اساس آن هر گونه نقل مکان نانواییها به محلاتی خارج از محل قید شده در پروانه بهره برداری باشد جلوگیری شود.

وی با اشاره به اینکه خبازیها در بحث پخت نان  ضیعف عمل میکنند و نیاز به آموزش دارند تاکید کرد: یکی از دلایل افت کیفیت نان ناشی از عدم آموزش خبازیها بوده و این مهم بایستی در دستور کار شورای آرد و نان استان قرار گیرد.

سپری ضمن اشاره به این مطلب که بیشترین یارانه دولت به بحث گندم و متعاقب آن آرد و نان اختصاص داده شده است هرگونه تخلف که باعث افت کیفیت نان شود را هدر دادن سرمایه عظیم کشور در این زمینه دانست.

برخورد با خبازیهایی که نسبت به کاهش وزن خمیر اقدام می کنند

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کردستان در گفتگو با کُردتودی، به وضعیت کمیت و کیفیت نان استان اشاره کرد و گفت: در شهرستان سنندج  بالغ بر 800 واحد خبازی جهت پخت انواع نان متمرکز هستند  که علیرغم هماهنگی این اداره کل غله در اعطای مجوز احداث واحد خبازی، بر اساس تراکم جمعیتی محلات  مختلف سطح شهر، متاسفانه عده ای از واحدها بدون اطلاع و بدون هماهنگی، به برخی از محلات حاشیه شهر نقل مکان نموده که این مهم می طلبد قوانین سخت گیرانه ای توسط شورای آرد و نان مصوب گردد که هر گونه جابجایی مکان خبازی ممنوع اعلام شود.

وی افزود: من بعد مشاهده هر گونه جابجایی مکان خبازی بدون هماهنگی با شورای آرد و نان منجر به قطع سهمیه آرد آن نانوایی خواهد شد.

صالحی با اشاره به تخلفات در سطح خبازیها اظهار داشت: سازمان صنعت معدن و تجارت، تعزیرات و حتی امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شماره تلفن های خود را در اختیار مردم بگذارند و هرگونه تخلفی در سطح خبازیها مردم عزیز مشاهده نمودند با اداره مرتبط به موضوع تماس گرفته تا همکاران نسبت به برخورد با آن معضل و حل مشکل اقدام نمایند.

وی نصب تابلوی واحدهای خبازی در معرض دید عموم را خواستارشد و ادامه داد: قیمت، نوع نان، نرخ نان و سهمیه روزانه از عمده اطلاعاتی هستند که باید حتما در تابلوی سردرب نانوایی درج شوند.

مدیرکل غله و خدمات بازگانی یادآور شد: هرگونه افزودنی به نان اعم از کنجد، سیاهدانه و بقیه موارد باید با تایید معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان باشد.

به گفته صالحی وزن هر چانه در هر واحد خبازی  و وزن نان تولیدی از دیگر مسایل مورد توجه جهاد کشاورزی کردستان است و گفت: در صورتیکه خبازیها نسبت به کاهش وزن خمیر اقدام نمایند علاوه بر تخلف کم فروشی با آنها برخورد خواهد شد.

انتهای پیام/

,

گویا سال آینده طبق اعلام دولت افزایش قیمت نان نخواهیم داشت و فقط برنامه ریزی هایی شده تا آرد قاچاق نشود.

,

اما نکه قابل ذکر، عدم توجه به کیفیت نان است که در هر افزایش قیمتی، کیفیت آن در اغلب نانوایی ها تغییری نمی کند و بسیار بی کیفیت پخت می شود. بنابراین لازم است اگر افزایش قیمتی در حوزه آرد و نان اتفاق می افتد باید به تناسب، کیفیت آن هم ارتقا پیدا کند.

,

 

,

, ,

لزوم جلوگیری از نقل مکان نانواییها به محلاتی خارج از محل قید شده در پروانه بهره برداری

, لزوم جلوگیری از نقل مکان نانواییها به محلاتی خارج از محل قید شده در پروانه بهره برداری,

در این خصوص، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان در گفتگو با خبرنگار کردتودی، از برگزاری بیست و هشتمین جلسه قرارگاه امنیت غذایی با هدف بررسی کمیت و کیفیت نان استان و همچنین پیگیریهای درخواست تامین گندم ماهیانه از شرکت های مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران خبر داد.

,

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان آرد را یک کالای حاکمیتی خواند و اظهار کرد: گندم یک کالای استراتژیک بوده و با توجه به اینکه استان کردستان محصول گندم مازاد بر نیاز را به 14  استان کشور صادر می نماید و یکی از 10 استان تامین کننده گندم کشور می باشد توجه و دقت در کیفیت و فرآوری این محصول خصوصا در عرصه تولید آرد و نان را بیش از پیش می طلبد.

,

سپری در ادامه گفت: کالاهای اساسی من جمله گندم و برنج  جزء کالاهای استراتژیک بوده که بر اساس قوانین کشوری برنامه ریزی، سازماندهی و توزیع و مدیریت می شود.

,

وی افزود: گندم تولیدی استان هر ساله پس از برداشت در صورتی که مازاد بر نیاز استان باشد به استانهای دیگر ارسال می شود.

,

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان ضمن اشاره به این مطلب که دبیری شورای آرد و نان به سازمان جهاد کشاورزی  واگذار شده است  اظهار داشت: پیگیریم که این شورا قوانین بازدارنده ای را مصوب نماید که بر اساس آن هر گونه نقل مکان نانواییها به محلاتی خارج از محل قید شده در پروانه بهره برداری باشد جلوگیری شود.

,

وی با اشاره به اینکه خبازیها در بحث پخت نان  ضیعف عمل میکنند و نیاز به آموزش دارند تاکید کرد: یکی از دلایل افت کیفیت نان ناشی از عدم آموزش خبازیها بوده و این مهم بایستی در دستور کار شورای آرد و نان استان قرار گیرد.

,

سپری ضمن اشاره به این مطلب که بیشترین یارانه دولت به بحث گندم و متعاقب آن آرد و نان اختصاص داده شده است هرگونه تخلف که باعث افت کیفیت نان شود را هدر دادن سرمایه عظیم کشور در این زمینه دانست.

,

, ,

برخورد با خبازیهایی که نسبت به کاهش وزن خمیر اقدام می کنند

, برخورد با خبازیهایی که نسبت به کاهش وزن خمیر اقدام می کنند, برخورد با خبازیهایی که نسبت به کاهش وزن خمیر اقدام می کنند,

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کردستان در گفتگو با کُردتودی، به وضعیت کمیت و کیفیت نان استان اشاره کرد و گفت: در شهرستان سنندج  بالغ بر 800 واحد خبازی جهت پخت انواع نان متمرکز هستند  که علیرغم هماهنگی این اداره کل غله در اعطای مجوز احداث واحد خبازی، بر اساس تراکم جمعیتی محلات  مختلف سطح شهر، متاسفانه عده ای از واحدها بدون اطلاع و بدون هماهنگی، به برخی از محلات حاشیه شهر نقل مکان نموده که این مهم می طلبد قوانین سخت گیرانه ای توسط شورای آرد و نان مصوب گردد که هر گونه جابجایی مکان خبازی ممنوع اعلام شود.

,

وی افزود: من بعد مشاهده هر گونه جابجایی مکان خبازی بدون هماهنگی با شورای آرد و نان منجر به قطع سهمیه آرد آن نانوایی خواهد شد.

,

صالحی با اشاره به تخلفات در سطح خبازیها اظهار داشت: سازمان صنعت معدن و تجارت، تعزیرات و حتی امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شماره تلفن های خود را در اختیار مردم بگذارند و هرگونه تخلفی در سطح خبازیها مردم عزیز مشاهده نمودند با اداره مرتبط به موضوع تماس گرفته تا همکاران نسبت به برخورد با آن معضل و حل مشکل اقدام نمایند.

,

وی نصب تابلوی واحدهای خبازی در معرض دید عموم را خواستارشد و ادامه داد: قیمت، نوع نان، نرخ نان و سهمیه روزانه از عمده اطلاعاتی هستند که باید حتما در تابلوی سردرب نانوایی درج شوند.

,

مدیرکل غله و خدمات بازگانی یادآور شد: هرگونه افزودنی به نان اعم از کنجد، سیاهدانه و بقیه موارد باید با تایید معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان باشد.

,

به گفته صالحی وزن هر چانه در هر واحد خبازی  و وزن نان تولیدی از دیگر مسایل مورد توجه جهاد کشاورزی کردستان است و گفت: در صورتیکه خبازیها نسبت به کاهش وزن خمیر اقدام نمایند علاوه بر تخلف کم فروشی با آنها برخورد خواهد شد.

,

انتهای پیام/

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه