اخبار داغ

گزارش تصویری/

تصاویر/ «شکر لَلِه» طلای سرخ مازندران

تصاویر/ «شکر لَلِه» طلای سرخ مازندران
نیشکر یکی از محصولات تولیدی بخش کشاورزی استان مازندران است که محصول آن به عنوان شکر قرمز طرفداران زیادی در طب سنتی دارد. از گیاه نیشکر دو محصول کف و شکر قرمز به دست می‌آید.
[

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نیشکر یکی از محصولات تولیدی بخش کشاورزی استان مازندران است که محصول آن به عنوان شکر قرمز طرفداران زیادی در طب سنتی دارد. از گیاه نیشکر دو محصول کف و شکر قرمز به دست می‌آید. نیشکر با توجه به اینکه در مناطق جلگه‌ای به خوبی رشد می‌کند، می‌تواند به عنوان محصولی استراتژیک در خودکفایی کشور نقش داشته باشد، نیشکر یا (لَلِه شیرین) سابقه تاریخی در قائم‌شهر دارد. محصول فرآوری شده آن شکر قرمز یا شکر لَلِه است، این گیاه که دارای ۶ تا ۳۷ گونه بوده، دارای ساقه ضخیم و بندبند، به بلندی ۲ تا ۶ متر که قسمت داخلی ساقه آن لیفی و دارای مقادیر زیادی عصاره شکر است، شکر قرمز عصاره نیشکر است که پس از آبگیری ساقه‌های آن، در دیگ‌های مخصوص، پخته و در مصارف گوناگون خوراکی و دارویی مورداستفاده قرار می‌گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه