اخبار داغ

گزارش تصویری/

تصاویر/«بَره کِشی» در بهارِ مازندران

تصاویر/«بَره کِشی» در بهارِ مازندران
دامداران مناطق ییلاقی و کوهستانی پس از گذراندن فصل سرما و رسیدن بهار دام های خود را به اطراف روستای محل سکونت خود برده و پیش از ورود به مراتع تابستانه دام خود را چرانده و شیر آن را می‌دوشند که به آن «بره کِشی» می‌گویند.
[

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دامداران مناطق ییلاقی و کوهستانی پس از گذراندن فصل سرما و رسیدن بهار دام های خود را به اطراف روستای محل سکونت خود برده و پیش از ورود به مراتع تابستانه دام خود را چرانده و شیر آن را می‌دوشند که به آن «بره کِشی» می‌گویند. دامداران از شیر گوسفندان «پنیر بهاره» تهیه می‌کنند و قسمتی از در آمدشان با فروش این پنیرها به‌دست می‌آید. با رسیدن فصل گرما دامداران برای مدت سه ماه دام‌شان را درمراتع ییلاقی برده و از شیر آن کره می‌کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه