ظروفی که احتمال سرطان کبد را 4 برابر افزایش میدهد
یک مطالعه هشدار می دهد که مواد شیمیایی مصنوعی رایج در بسته بندی مواد غذایی و برخی ظروف آشپزخانه ممکن است خطر ابتلا به سرطان را چهار برابر کند.
[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیلیمیل، مطالعه نشان میدهد که مواد شیمیایی موجود در محصولات پخت و پز محبوب از جمله تابههای نچسب خطر ابتلا به سرطان کبد را چهار برابر میکند.
,
شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
محققان کالیفرنیای جنوبی (USC) دریافتند، افرادی که بیشتر در معرض این مواد شیمیایی قرار دارند تا ۴.۵ برابر بیشتر در معرض ابتلا به سرطان هستند.
,
,
دادههای مربوط به مواد شیمیایی همیشه نسبتاً جدید است و شواهد زیادی وجود دارد که نشان میدهد این مواد خطرناکتر از آنچه قبلاً تصور میشد، هستند.
,
,
در اوایل امسال، سازمان حفاظت از محیط زیست ایالات متحده آمریکا سطح مناسب قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی برای همیشه (پر فلوئوروآلکیل و پلی فلوئوروآلکیل (PFAS)) را بیش از ۹۹ درصد کاهش داد.
,
,
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری هشدار می دهد که این مواد شیمیایی در همه جا وجود دارد - از ظروف نچسب، آب لوله کشی گرفته تا غذاهای دریایی، لباسهای ضد آب، محصولات پاک کننده و حتی شامپو.
,
,
]
به اشتراک گذاری این مطلب!
ارسال دیدگاه