اخبار داغ

کارشناس طب سنتی:

زیره تقویت کننده، ضدعفونی کننده و میکروب کش است

زیره تقویت کننده، ضدعفونی کننده و میکروب کش است
کارشناس طب سنتی در اردبیل گفت: از زیره برای طعم دارکردن بعضی غذاها استفاده می شود و خواص درمانی بسیاری دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بانوی کوثر، مدینه علیپور کارشناس طب سنتی در اردبیل گفت: زیره گیاهی معطر با برگهای نازک و گل های سفید و میوه ای کوچک به رنگ قهوه ای است که طبع آن بسیارگرم و خشک می باشد و به عنوان ادویه در انواع غذاها استفاده می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بانوی کوثر،,

علیپور افزود: این گونه گیاهان معمولا در اطراف و روستاهای اردبیل نیز رشد می کند و به زیره وحشی معروف است و بیشتر به صورت چای و دم کرده مصرف می شود همچنین در تهیه بعضی غذاها برای طعم دار کردن استفاده می شود و خواص درمانی بسیاری دارد.

,

وی به خواص زیره اشاره کرد و گفت: زیره ادرار آور ، ضد انگل ،ضدحساسیت ، ضدنفخ، تقویت کننده معده و دستگاه گوارش، افزایش دهنده شیر مادر،اشتها آور، عرق آور ضدعفونی کننده و میکروب کش می باشد معمولا ضماد زیره برای درمان ورم های پوستی مفید است.

,

وی گفت: معمولا برای درمان دردشکم زیره را با کمی قند کوبیده مصرف شود مفید خواهد بود.

,

علیپور گفت: برای ناراحتی های گوش و خون دماغ شده نیز زیره کاربرد دارد به طوریکه زیره را با سرکه جوشانده و چند قطره در گوش و بینی می ریزند.

,

وی در خصوص زیاده در مصرف زیره گفت: زیره باعث اختلال در فعالیت غده تیروئید شده و ممکن است باعث لاغری، رنگ پریدگی ،زردی صورت و عفونت های ادراری شود .

,

علیپور اظهار کرد: زنان باردار نباید زیره استفاده کنند و همچنین افرادی که به ناراحتی های ریه و مثانه و کلیه و گرفتگی رگ ها مبتلا هستند باید در مصرف زیره احتیاط کنند.

,

انتهای پیام /

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه