اخبار داغ

به دنبال توافق هسته‌ای صورت گرفت

آمادگی بوئینگ برای فروش هواپیما به ایران

آمادگی بوئینگ برای فروش هواپیما به ایران
این توافق لغو همه تحریم‌های بازرگانی اقتصادی از جمله تحریم‌های مربوط به فروش هواپیماهای مسافری را در پی خواهد داشت و به شرکت‌های آمریکایی برای گسترش فعالیت در ایران فرصت‌ می‌دهد به این ترتیب شرکت‌های آمریکایی مانند بوئینگ با دریافت مجوز از سوی دولت آمریکا اجازه خواهند داشت به فروش یا لیزینگ هواپیماهای مسافری به ایران بپردازند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا رویترز در گزارشی نوشت: در پی امضای توافق هسته‌ای میان ایران و شش قدرت بزرگ جهان که فرصت‌های قابل توجهی را برای شرکت‌هایی مانند بوئینگ و ایرباس ایجاد می‌کند فروش هواپیما به ایران آماده اوج گرفتن است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رویترز در گزارشی نوشت: در پی امضای توافق هسته‌ای میان ایران و شش قدرت بزرگ جهان که فرصت‌های قابل توجهی را برای شرکت‌هایی مانند بوئینگ و ایرباس ایجاد می‌کند فروش هواپیما به ایران آماده اوج گرفتن است.,

این توافق لغو همه تحریم‌های بازرگانی اقتصادی از جمله تحریم‌های مربوط به فروش هواپیماهای مسافری را در پی خواهد داشت و به شرکت‌های آمریکایی برای گسترش فعالیت در ایران فرصت‌ می‌دهد به این ترتیب شرکت‌های آمریکایی مانند بوئینگ با دریافت مجوز از سوی دولت آمریکا اجازه خواهند داشت به فروش یا لیزینگ هواپیماهای مسافری به ایران بپردازند. 

,
, ,

براساس این گزارش، اگرچه نیز این توافق همچنان باید از سوی کنگره آمریکا تایید شود و بعید است پیش‌از سپتامبر در سنا به رای گذاشته شود، با این همه باراک اوباما رییس جمهور آمریکا وعده داده است هرگونه رای مخالفی را وتو خواهد کرد.

,

بوئینگ اعلام کرده است: برای فروش هواپیما به ایران که طبق گزارش موسسه انگلیسی آسانت فلایت گلوبال متوسط عمر ناوگان هواپیمایی آن 23 سال است، بازاری برای خود می‌بیند. مقامات صنعت هواپیمایی ایران و غرب برآورد می‌کنند که ایران ظرف یک دهه آینده به 400 فروند هواپیمای جدید به ارزش 20 میلیارد دلار نیاز خواهد داشت که نشان می‌دهد برای هر دو شرکت ایرباس و بوئینگ که مدت‌ها منتظر فروش هواپیماهای جدید به ایران بوده‌اند فرصت تجاری مناسبی وجود خواهد داشت.

,

با این همه بوئینگ و ایرباس خاطر نشان کردند که محدودیت‌های تجاری بلافاصله برچیده نخواهد شد.تیم نیل سخنگوی بوئینگ با اشاره به این‌ که این شرکت منتظر دستورالعمل از جانب دولت درباره فروش هواپیما به ایران است اظهار کرد که این هواپیماساز تا زمان اقدام کنگره همچنان منتظر خواهد ماند.

,

ایرباس هم در این باره اظهار احتیاط کرد و سخنگوی این شرکت به رویترز گفت: توافق میان ایران و کشور‌های گروه 1+5 هنوز رسمی و اجرا نشده است و به محض این‌که عملی شود، این شرکت به ارزیابی فرصت‌های تجاری در چارچوب توافق مذکور خواهد پرداخت. 

,

به گفته منابع صنعتی، به نظر می‌رسد بوئینگ در نخستین موج از فروش هواپیما در موقعیت بهتری از ایرباس قرار دارد که تا حدودی به دلیل مواضع سخت گیرانه‌تر دولت فرانسه در مذاکرات هسته‌ای با ایران است. دولت فرانسه 11 درصد سهم در هواپیماسازی اروپایی ایرباس دارد.

,

عباس آخوندی، وزیر راه‌و‌شهرسازی ایران ماه گذشته به فرانسه هشدار داد اگر مواضعش را در قبال تهران تغییر ندهد، در خطر از دست دادن بازار هواپیمایی به ارزش 80 میلیارد دلار خواهد بود. فرهاد پرورش، مدیرعامل ایران ایر هم سال گذشته به رویترز گفته بود ایران ترجیح می‌دهد به تامین کنندگانی اولویت دهد که در زمان تسهیل تحریم‌ها در سال 2014، با این کشور همکاری کردند.

,

بوئینگ در اکتبر گذشته در نخستین قراردادش با ایران از سال 1979، به شرکت ایران ایر راهنما، نقشه، چارت‌های ناوبری و دیتا فروخت.از سوی دیگر تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند انتظار طولانی برای فروش هواپیماهای جدید ایرباس و بوئینگ به معنای رونق بازار فروش هواپیماهای دست دوم و لیزینگ خواهد بود.

,

شتاب سرمایه‌گذاران خارجی برای حضور در توسعه حمل‌ونقل

, شتاب سرمایه‌گذاران خارجی برای حضور در توسعه حمل‌ونقل,

معاون وزیر راه‌و‌شهرسازی دستاورد بزرگ هسته‌ای را گامی سرنوشت ساز در توسعه کشور عنوان کرد و گفت: از ابتدای سال‌جاری نوید انجام توافقات، سرمایه گذاران خارجی را برای مشارکت در توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل ترغیب کرده بود که با انجام این توافق بزرگ قطعا این روند شتاب بیشتری خواهد گرفت. 

,

علی نورزاد ضمن تبریک دستاورد بزرگ هسته‌ای به ملت ایران و تقدیر از مذاکره‌کنندگان غیور کشور گفت: امروز فصلی نو در شکوفایی اقتصادی کشور برداشته شده است و ما در لحظه مهمی از تاریخ قرار داریم که بایست با برنامه‌ریزی مناسب از این فرصت برای توسعه و عمران بهره ببریم. 

,

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به سخنان رئیس‌جمهور در رابطه با آمادگی برای دوران پساتحریم گفت: باید برای این دوران برنامه‌ای مدون در تمامی حوزه‌ها تدوین و رویکردهای جدیدی در پیش گرفته شود تا با مهندسی مجدد عملکردها متناسب با شرایط روز اقتصادی و قابل تبیین باشد.

,

وی صحنه اقتصاد کشور را پس از انجام توافق بسیار متفاوت با شرایط پیش از آن دانست و افزود: تغییر شاخص‌های اقتصادی و ایجاد بازار رقابتی در عرصه عمرانی رشد و پویایی را با خود به همراه خواهد داشت که این امر سرمایه گذاران خارجی را به حضور هرچه بیشتر در این حوزه ترغیب خواهد کرد.

,

نورزاد از فراهم کردن بسترهای لازم برای حضور سرمایه‌گذاران خارجی در توسعه زیربناهای حمل‌و‌نقل خبر داد و گفت: وزارت راه‌و‌شهرسازی با در نظر گرفتن تمهیداتی تمام تلاش خود را برای تسهیل این امر بکار خواهد بست تا رونق و رقابت به این بخش بازگردد.

,

وی توجه بیشتر به توسعه کریدورهای بین‌المللی و ترانزیتی را از دیگر اقدامات مهم فردای پس از توافق در عرصه زیرساخت‌های حمل‌و‌نقل عنوان کرد که موجب ارتباط بیشتر ایران با کشورهای همسایه و پررنگ‌تر شدن نقش ایران در شبکه حمل‌و‌نقل جهانی می‌شود.

,

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه اضافه کرد: توسعه صنعت ریلی و احداث خطوط ریلی سریع‌السیر در سراسر کشور از جمله برنامه‌هایی است که در دستور کار وزارت راه‌و‌شهرسازی قرار دارد که این امر با تسهیل ارتباطات بین‌المللی و انتقال آسان‌تر دانش و تکنولوژی‌های روز جهانی به کشور میسر خواهد شد.

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه