کارشناس تغذیه گفت:بیماران دیابتی هم می توانند روزه بگیرند،روزه داران بر سالم بودن آب،نمک و روغن اطمینان حاصل کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سمانه نصرالله زاده منش کارشناس تغذیه در گفتگو با بیان روز با اشاره به آغاز ماه مبارک رمضان ونکات مسائل غذایی اظهار داشت:ماه رمضان فرصت مناسبی تا دستگاه گوارشی ما استراحت کند و با رعایت مسائلی این کار به خوبی انجام می گیرید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بیان روز,وی با بیان اینکه نمک باید به مقدار کم فقط برای طعم غذا مصرف شود بیان کرد: با توجه به این که معده انسان در طی خواب، فعالیت ندارد ولی روده در طی خواب به فعالیت خود ادامه می دهد بنابراین هیچ گاه با شکم پر نباید خوابید؛
,نصراله زاده تصریح کرد:این امر باعث فساد غذا در معده و عدم هضم صحیح می گردد پس بایدبه این مسأله در خوردن افطار و سحری بیشتر توجه شود، لذا حداقل یک ساعت بعد از سحری نخوابید.
,این کارشناس تغذیه با بیان اینکه اگر آب و نمک و روغن سفره ما سالم باشد اصلی ترین موارد هم رعایت شده است گفت: آب باید بدون کلر و مواد افزودنی از قبیل " آب باران، آب چشمه، آب قنات، آب چاه عمیق "باید باشد
,نصراله زاده با اشاره به اینکه روغن کنجد،زیتون و محلی روغن های خوب وسالم هستند تصریح کرد:فرق روغن خوب و بد این است که روغن خوب هرگز با حرارت دادن حالت چسبندگی به خود نمی گیرد و روی کاشی و گاز آشپزخانه نمی چسبد.
,این کارشناس تغذیه به بیماران دیابتی و کسانی که کلیه درد دارند توصیه کرد وافزود:روزه گرفتن برای بیماران دیابتی می تواند بسیار مقید باشد ولی کسانی که کلیه آنها مشکل دارد بسته به نوع آن باید با پزشک خود مشورت کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه