مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: از صبح امروز و همزمان با اولین روز ماه مبارک رمضان، طرح ملی نظارت دامپزشکی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در سراسر استان آغاز می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا رفیعی پور مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی در گفتگو با خاورستان؛ اظهارکرد: از صبح امروز و همزمان با اولین روز ماه مبارک رمضان، طرح ملی نظارت دامپزشکی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در سراسر استان آغاز می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خاورستان؛ ,
وی افزود: تشدید نظارت های دامپزشکی در ایام خاص از جمله ماه رمضان سبب کاهش تخلفات بهداشتی و زمینه ساز ارتقای شاخص های بهداشتی جامعه می شود.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: در این طرح بیش از 33 اکیپ ثابت و 66 اکیپ سیار بخش دولتی دامپزشکی مشارکت دارند که پیش بینی می شود بیش از یک هزار و 80 نفر ساعت فعالیت در این زمینه صورت گیرد.
رفیعی پور بیان کرد: این طرح به مدت 30روز و تا پایان ماه رمضان به صورت 12 ساعت و در دو شیفت کاری صبح و عصر از ساعت 8 تا 20 انجام خواهد شد.
وی با اشاره به گرم شدن دمای هوا یادآور شد: افزایش دمای هوا سرعت فساد پذیری فرآورده های خام دامی را افزایش می دهد از این رو شهروندان از خرید مواد پروتئینی مورد نیاز از جمله گوشت، شیر، تخم مرغ و غیره که خارج از یخچال نگهداری می شوند خودداری کرده و موضوع را به دامپزشکی استان از طریق کد چهار رقمی 1512 اطلاع دهند تا کارشناسان دامپزشکی با مرکز متخلف برخورد قانونی کنند.
انتهای پیام/
وی افزود: تشدید نظارت های دامپزشکی در ایام خاص از جمله ماه رمضان سبب کاهش تخلفات بهداشتی و زمینه ساز ارتقای شاخص های بهداشتی جامعه می شود.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: در این طرح بیش از 33 اکیپ ثابت و 66 اکیپ سیار بخش دولتی دامپزشکی مشارکت دارند که پیش بینی می شود بیش از یک هزار و 80 نفر ساعت فعالیت در این زمینه صورت گیرد.
رفیعی پور بیان کرد: این طرح به مدت 30روز و تا پایان ماه رمضان به صورت 12 ساعت و در دو شیفت کاری صبح و عصر از ساعت 8 تا 20 انجام خواهد شد.
وی با اشاره به گرم شدن دمای هوا یادآور شد: افزایش دمای هوا سرعت فساد پذیری فرآورده های خام دامی را افزایش می دهد از این رو شهروندان از خرید مواد پروتئینی مورد نیاز از جمله گوشت، شیر، تخم مرغ و غیره که خارج از یخچال نگهداری می شوند خودداری کرده و موضوع را به دامپزشکی استان از طریق کد چهار رقمی 1512 اطلاع دهند تا کارشناسان دامپزشکی با مرکز متخلف برخورد قانونی کنند.
انتهای پیام/
وی افزود: تشدید نظارت های دامپزشکی در ایام خاص از جمله ماه رمضان سبب کاهش تخلفات بهداشتی و زمینه ساز ارتقای شاخص های بهداشتی جامعه می شود.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: در این طرح بیش از 33 اکیپ ثابت و 66 اکیپ سیار بخش دولتی دامپزشکی مشارکت دارند که پیش بینی می شود بیش از یک هزار و 80 نفر ساعت فعالیت در این زمینه صورت گیرد.
رفیعی پور بیان کرد: این طرح به مدت 30روز و تا پایان ماه رمضان به صورت 12 ساعت و در دو شیفت کاری صبح و عصر از ساعت 8 تا 20 انجام خواهد شد.
وی با اشاره به گرم شدن دمای هوا یادآور شد: افزایش دمای هوا سرعت فساد پذیری فرآورده های خام دامی را افزایش می دهد از این رو شهروندان از خرید مواد پروتئینی مورد نیاز از جمله گوشت، شیر، تخم مرغ و غیره که خارج از یخچال نگهداری می شوند خودداری کرده و موضوع را به دامپزشکی استان از طریق کد چهار رقمی 1512 اطلاع دهند تا کارشناسان دامپزشکی با مرکز متخلف برخورد قانونی کنند.
انتهای پیام/
وی افزود: تشدید نظارت های دامپزشکی در ایام خاص از جمله ماه رمضان سبب کاهش تخلفات بهداشتی و زمینه ساز ارتقای شاخص های بهداشتی جامعه می شود.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: در این طرح بیش از 33 اکیپ ثابت و 66 اکیپ سیار بخش دولتی دامپزشکی مشارکت دارند که پیش بینی می شود بیش از یک هزار و 80 نفر ساعت فعالیت در این زمینه صورت گیرد.
رفیعی پور بیان کرد: این طرح به مدت 30روز و تا پایان ماه رمضان به صورت 12 ساعت و در دو شیفت کاری صبح و عصر از ساعت 8 تا 20 انجام خواهد شد.
وی با اشاره به گرم شدن دمای هوا یادآور شد: افزایش دمای هوا سرعت فساد پذیری فرآورده های خام دامی را افزایش می دهد از این رو شهروندان از خرید مواد پروتئینی مورد نیاز از جمله گوشت، شیر، تخم مرغ و غیره که خارج از یخچال نگهداری می شوند خودداری کرده و موضوع را به دامپزشکی استان از طریق کد چهار رقمی 1512 اطلاع دهند تا کارشناسان دامپزشکی با مرکز متخلف برخورد قانونی کنند.
انتهای پیام/
وی افزود: تشدید نظارت های دامپزشکی در ایام خاص از جمله ماه رمضان سبب کاهش تخلفات بهداشتی و زمینه ساز ارتقای شاخص های بهداشتی جامعه می شود.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: در این طرح بیش از 33 اکیپ ثابت و 66 اکیپ سیار بخش دولتی دامپزشکی مشارکت دارند که پیش بینی می شود بیش از یک هزار و 80 نفر ساعت فعالیت در این زمینه صورت گیرد.
رفیعی پور بیان کرد: این طرح به مدت 30روز و تا پایان ماه رمضان به صورت 12 ساعت و در دو شیفت کاری صبح و عصر از ساعت 8 تا 20 انجام خواهد شد.
وی با اشاره به گرم شدن دمای هوا یادآور شد: افزایش دمای هوا سرعت فساد پذیری فرآورده های خام دامی را افزایش می دهد از این رو شهروندان از خرید مواد پروتئینی مورد نیاز از جمله گوشت، شیر، تخم مرغ و غیره که خارج از یخچال نگهداری می شوند خودداری کرده و موضوع را به دامپزشکی استان از طریق کد چهار رقمی 1512 اطلاع دهند تا کارشناسان دامپزشکی با مرکز متخلف برخورد قانونی کنند.
انتهای پیام/
وی افزود: تشدید نظارت های دامپزشکی در ایام خاص از جمله ماه رمضان سبب کاهش تخلفات بهداشتی و زمینه ساز ارتقای شاخص های بهداشتی جامعه می شود.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: در این طرح بیش از 33 اکیپ ثابت و 66 اکیپ سیار بخش دولتی دامپزشکی مشارکت دارند که پیش بینی می شود بیش از یک هزار و 80 نفر ساعت فعالیت در این زمینه صورت گیرد.
رفیعی پور بیان کرد: این طرح به مدت 30روز و تا پایان ماه رمضان به صورت 12 ساعت و در دو شیفت کاری صبح و عصر از ساعت 8 تا 20 انجام خواهد شد.
وی با اشاره به گرم شدن دمای هوا یادآور شد: افزایش دمای هوا سرعت فساد پذیری فرآورده های خام دامی را افزایش می دهد از این رو شهروندان از خرید مواد پروتئینی مورد نیاز از جمله گوشت، شیر، تخم مرغ و غیره که خارج از یخچال نگهداری می شوند خودداری کرده و موضوع را به دامپزشکی استان از طریق کد چهار رقمی 1512 اطلاع دهند تا کارشناسان دامپزشکی با مرکز متخلف برخورد قانونی کنند.
انتهای پیام/
وی افزود: تشدید نظارت های دامپزشکی در ایام خاص از جمله ماه رمضان سبب کاهش تخلفات بهداشتی و زمینه ساز ارتقای شاخص های بهداشتی جامعه می شود.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: در این طرح بیش از 33 اکیپ ثابت و 66 اکیپ سیار بخش دولتی دامپزشکی مشارکت دارند که پیش بینی می شود بیش از یک هزار و 80 نفر ساعت فعالیت در این زمینه صورت گیرد.
رفیعی پور بیان کرد: این طرح به مدت 30روز و تا پایان ماه رمضان به صورت 12 ساعت و در دو شیفت کاری صبح و عصر از ساعت 8 تا 20 انجام خواهد شد.
وی با اشاره به گرم شدن دمای هوا یادآور شد: افزایش دمای هوا سرعت فساد پذیری فرآورده های خام دامی را افزایش می دهد از این رو شهروندان از خرید مواد پروتئینی مورد نیاز از جمله گوشت، شیر، تخم مرغ و غیره که خارج از یخچال نگهداری می شوند خودداری کرده و موضوع را به دامپزشکی استان از طریق کد چهار رقمی 1512 اطلاع دهند تا کارشناسان دامپزشکی با مرکز متخلف برخورد قانونی کنند.
انتهای پیام/
,
وی افزود: تشدید نظارت های دامپزشکی در ایام خاص از جمله ماه رمضان سبب کاهش تخلفات بهداشتی و زمینه ساز ارتقای شاخص های بهداشتی جامعه می شود.
,,
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: در این طرح بیش از 33 اکیپ ثابت و 66 اکیپ سیار بخش دولتی دامپزشکی مشارکت دارند که پیش بینی می شود بیش از یک هزار و 80 نفر ساعت فعالیت در این زمینه صورت گیرد.
,,
رفیعی پور بیان کرد: این طرح به مدت 30روز و تا پایان ماه رمضان به صورت 12 ساعت و در دو شیفت کاری صبح و عصر از ساعت 8 تا 20 انجام خواهد شد.
,,
وی با اشاره به گرم شدن دمای هوا یادآور شد: افزایش دمای هوا سرعت فساد پذیری فرآورده های خام دامی را افزایش می دهد از این رو شهروندان از خرید مواد پروتئینی مورد نیاز از جمله گوشت، شیر، تخم مرغ و غیره که خارج از یخچال نگهداری می شوند خودداری کرده و موضوع را به دامپزشکی استان از طریق کد چهار رقمی 1512 اطلاع دهند تا کارشناسان دامپزشکی با مرکز متخلف برخورد قانونی کنند.
,,
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه