اخبار داغ

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان درمیان:

شهرستان درمیان رتبه سوم تولید زرشک خراسان جنوبی را دارد

شهرستان درمیان رتبه سوم تولید زرشک خراسان جنوبی را دارد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان درمیان گفت:با توجه به سطح زیر کشت زرشک شهرستان درمیان این شهرستان رتبه سوم تولید زرشک در خراسان جنوبی را دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛وحید ضیائیان احمدی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان درمیان، در گفتگو با  وحدت درمیان، اظهار کرد: دو هزار و 500 هکتار از مزارع شهرستان درمیان زیر کشت محصول زرشک است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  , , وحدت درمیان, وحدت درمیان, وحدت درمیان, ،,

 

وی افزود: به طور میانگین از هر هکتار یک هزار و 350 کیلو گرم زرشک خشک برداشت می‌شود.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیان کرد: با توجه به سطح زیر کشت زرشک شهرستان درمیان این شهرستان رتبه سوم تولید زرشک در خراسان جنوبی را دارد.

 

ضیائیان احمدی تصریح کرد: کشاورزان شهرستان درمیان در زمینه کشاورزی و کاشت زرشک مشکلاتی دارند که نبودن شرکت فنی مهندسی برای خدمات فنی و مشاوره ای برای انجام عملیاتی از قبیل سم پاشی و هرس ، با توجه به نرخ بالای بیکاری و جمعیت جوان شهرستان که اکثرا دارای مدرک دانشگاهی هستند یکی از این مشکلات است.

 

وی اذعان کرد: این مسئله تامل برانگیز است وهمت جوانان شهرستان را می‌طلبد و با توجه به پتانسیل بالای اشتغالزایی در زمینه کاشت زرشک، جهاد کشاورزی به شرکت هایی که تمایل فعالیت در این زمینه را داشته باشند تسهیلات ویژه ای پرداخت می‌کند.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گفت: از دیگر مشکلات زرشک کاران شهرستان درمیان در زمینه نبود تشکیلات بازاریابی مناسب و صنایع تبدیلی بروز در شهرستان  درمیان است که با توجه به داشتن رتبه سوم در استان در زمینه تولید زرشک اما بازاریابی و فروش محصول کشاورزان شرایط خوبی ندارد و محصول زرشک با توجه به اینکه برداشت و نگهداری آن سخت و زمان بر است هنگام فروش درآمدی خوبی عاید کشاورزان نمی‌شود.

 

ضیائیان احمدی اظهار کرد: زرشک تولید شده در شهرستان درمیان در بازار مرکز استان و خراسان رضوی به فروش می‌رسد.

 

وی با اشاره به اینکه کاری برای برندسازی زرشک شهرستان درمیان انجام نشده  است،اذعان کرد:زرشک تولید شده در شهرستان درمیان هنگام فروش در استانهای دیگر به نام خراسان جنوبی به فروش می رسد و مشخص نمی‌شود که این زرشک مربوط به کدام شهرستان است.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان عنوان کرد: با توجه به اینکه هر منطقه و شهرستان شرایط آب و هوایی و خاک متفاوتی دارد در نتیجه محصول تولیدی هر منطقه با منطقه دیگر متفاوت است که اگر برای محصولاتی مثل زرشک، زعفران و عناب تولیدی استان که درصدی متعلق به شهرستان درمیان است برند سازی به نام شهرستانها شود بهتر خواهد بود چراکه هم باعث معرفی و شناساندن محصولات شهرستانها است و هم کیفیت محصول مشخص می‌شود.

 

ضیائیان احمدی خاطر نشان کرد: پیشنهاد مدیریت جهاد کشاورزی برای سود بیشتر و فروش بهتر محصول کشاورزان این است که خود مردم تعاونی هایی را تشکیل داده  وعملیات بازاریابی و فروش محصولات خود را انجام دهند.

 

انتهای پیام/

,

 

وی افزود: به طور میانگین از هر هکتار یک هزار و 350 کیلو گرم زرشک خشک برداشت می‌شود.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیان کرد: با توجه به سطح زیر کشت زرشک شهرستان درمیان این شهرستان رتبه سوم تولید زرشک در خراسان جنوبی را دارد.

 

ضیائیان احمدی تصریح کرد: کشاورزان شهرستان درمیان در زمینه کشاورزی و کاشت زرشک مشکلاتی دارند که نبودن شرکت فنی مهندسی برای خدمات فنی و مشاوره ای برای انجام عملیاتی از قبیل سم پاشی و هرس ، با توجه به نرخ بالای بیکاری و جمعیت جوان شهرستان که اکثرا دارای مدرک دانشگاهی هستند یکی از این مشکلات است.

 

وی اذعان کرد: این مسئله تامل برانگیز است وهمت جوانان شهرستان را می‌طلبد و با توجه به پتانسیل بالای اشتغالزایی در زمینه کاشت زرشک، جهاد کشاورزی به شرکت هایی که تمایل فعالیت در این زمینه را داشته باشند تسهیلات ویژه ای پرداخت می‌کند.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گفت: از دیگر مشکلات زرشک کاران شهرستان درمیان در زمینه نبود تشکیلات بازاریابی مناسب و صنایع تبدیلی بروز در شهرستان  درمیان است که با توجه به داشتن رتبه سوم در استان در زمینه تولید زرشک اما بازاریابی و فروش محصول کشاورزان شرایط خوبی ندارد و محصول زرشک با توجه به اینکه برداشت و نگهداری آن سخت و زمان بر است هنگام فروش درآمدی خوبی عاید کشاورزان نمی‌شود.

 

ضیائیان احمدی اظهار کرد: زرشک تولید شده در شهرستان درمیان در بازار مرکز استان و خراسان رضوی به فروش می‌رسد.

 

وی با اشاره به اینکه کاری برای برندسازی زرشک شهرستان درمیان انجام نشده  است،اذعان کرد:زرشک تولید شده در شهرستان درمیان هنگام فروش در استانهای دیگر به نام خراسان جنوبی به فروش می رسد و مشخص نمی‌شود که این زرشک مربوط به کدام شهرستان است.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان عنوان کرد: با توجه به اینکه هر منطقه و شهرستان شرایط آب و هوایی و خاک متفاوتی دارد در نتیجه محصول تولیدی هر منطقه با منطقه دیگر متفاوت است که اگر برای محصولاتی مثل زرشک، زعفران و عناب تولیدی استان که درصدی متعلق به شهرستان درمیان است برند سازی به نام شهرستانها شود بهتر خواهد بود چراکه هم باعث معرفی و شناساندن محصولات شهرستانها است و هم کیفیت محصول مشخص می‌شود.

 

ضیائیان احمدی خاطر نشان کرد: پیشنهاد مدیریت جهاد کشاورزی برای سود بیشتر و فروش بهتر محصول کشاورزان این است که خود مردم تعاونی هایی را تشکیل داده  وعملیات بازاریابی و فروش محصولات خود را انجام دهند.

 

انتهای پیام/

,

 

وی افزود: به طور میانگین از هر هکتار یک هزار و 350 کیلو گرم زرشک خشک برداشت می‌شود.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیان کرد: با توجه به سطح زیر کشت زرشک شهرستان درمیان این شهرستان رتبه سوم تولید زرشک در خراسان جنوبی را دارد.

 

ضیائیان احمدی تصریح کرد: کشاورزان شهرستان درمیان در زمینه کشاورزی و کاشت زرشک مشکلاتی دارند که نبودن شرکت فنی مهندسی برای خدمات فنی و مشاوره ای برای انجام عملیاتی از قبیل سم پاشی و هرس ، با توجه به نرخ بالای بیکاری و جمعیت جوان شهرستان که اکثرا دارای مدرک دانشگاهی هستند یکی از این مشکلات است.

 

وی اذعان کرد: این مسئله تامل برانگیز است وهمت جوانان شهرستان را می‌طلبد و با توجه به پتانسیل بالای اشتغالزایی در زمینه کاشت زرشک، جهاد کشاورزی به شرکت هایی که تمایل فعالیت در این زمینه را داشته باشند تسهیلات ویژه ای پرداخت می‌کند.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گفت: از دیگر مشکلات زرشک کاران شهرستان درمیان در زمینه نبود تشکیلات بازاریابی مناسب و صنایع تبدیلی بروز در شهرستان  درمیان است که با توجه به داشتن رتبه سوم در استان در زمینه تولید زرشک اما بازاریابی و فروش محصول کشاورزان شرایط خوبی ندارد و محصول زرشک با توجه به اینکه برداشت و نگهداری آن سخت و زمان بر است هنگام فروش درآمدی خوبی عاید کشاورزان نمی‌شود.

 

ضیائیان احمدی اظهار کرد: زرشک تولید شده در شهرستان درمیان در بازار مرکز استان و خراسان رضوی به فروش می‌رسد.

 

وی با اشاره به اینکه کاری برای برندسازی زرشک شهرستان درمیان انجام نشده  است،اذعان کرد:زرشک تولید شده در شهرستان درمیان هنگام فروش در استانهای دیگر به نام خراسان جنوبی به فروش می رسد و مشخص نمی‌شود که این زرشک مربوط به کدام شهرستان است.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان عنوان کرد: با توجه به اینکه هر منطقه و شهرستان شرایط آب و هوایی و خاک متفاوتی دارد در نتیجه محصول تولیدی هر منطقه با منطقه دیگر متفاوت است که اگر برای محصولاتی مثل زرشک، زعفران و عناب تولیدی استان که درصدی متعلق به شهرستان درمیان است برند سازی به نام شهرستانها شود بهتر خواهد بود چراکه هم باعث معرفی و شناساندن محصولات شهرستانها است و هم کیفیت محصول مشخص می‌شود.

 

ضیائیان احمدی خاطر نشان کرد: پیشنهاد مدیریت جهاد کشاورزی برای سود بیشتر و فروش بهتر محصول کشاورزان این است که خود مردم تعاونی هایی را تشکیل داده  وعملیات بازاریابی و فروش محصولات خود را انجام دهند.

 

انتهای پیام/

,

 

وی افزود: به طور میانگین از هر هکتار یک هزار و 350 کیلو گرم زرشک خشک برداشت می‌شود.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیان کرد: با توجه به سطح زیر کشت زرشک شهرستان درمیان این شهرستان رتبه سوم تولید زرشک در خراسان جنوبی را دارد.

 

ضیائیان احمدی تصریح کرد: کشاورزان شهرستان درمیان در زمینه کشاورزی و کاشت زرشک مشکلاتی دارند که نبودن شرکت فنی مهندسی برای خدمات فنی و مشاوره ای برای انجام عملیاتی از قبیل سم پاشی و هرس ، با توجه به نرخ بالای بیکاری و جمعیت جوان شهرستان که اکثرا دارای مدرک دانشگاهی هستند یکی از این مشکلات است.

 

وی اذعان کرد: این مسئله تامل برانگیز است وهمت جوانان شهرستان را می‌طلبد و با توجه به پتانسیل بالای اشتغالزایی در زمینه کاشت زرشک، جهاد کشاورزی به شرکت هایی که تمایل فعالیت در این زمینه را داشته باشند تسهیلات ویژه ای پرداخت می‌کند.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گفت: از دیگر مشکلات زرشک کاران شهرستان درمیان در زمینه نبود تشکیلات بازاریابی مناسب و صنایع تبدیلی بروز در شهرستان  درمیان است که با توجه به داشتن رتبه سوم در استان در زمینه تولید زرشک اما بازاریابی و فروش محصول کشاورزان شرایط خوبی ندارد و محصول زرشک با توجه به اینکه برداشت و نگهداری آن سخت و زمان بر است هنگام فروش درآمدی خوبی عاید کشاورزان نمی‌شود.

 

ضیائیان احمدی اظهار کرد: زرشک تولید شده در شهرستان درمیان در بازار مرکز استان و خراسان رضوی به فروش می‌رسد.

 

وی با اشاره به اینکه کاری برای برندسازی زرشک شهرستان درمیان انجام نشده  است،اذعان کرد:زرشک تولید شده در شهرستان درمیان هنگام فروش در استانهای دیگر به نام خراسان جنوبی به فروش می رسد و مشخص نمی‌شود که این زرشک مربوط به کدام شهرستان است.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان عنوان کرد: با توجه به اینکه هر منطقه و شهرستان شرایط آب و هوایی و خاک متفاوتی دارد در نتیجه محصول تولیدی هر منطقه با منطقه دیگر متفاوت است که اگر برای محصولاتی مثل زرشک، زعفران و عناب تولیدی استان که درصدی متعلق به شهرستان درمیان است برند سازی به نام شهرستانها شود بهتر خواهد بود چراکه هم باعث معرفی و شناساندن محصولات شهرستانها است و هم کیفیت محصول مشخص می‌شود.

 

ضیائیان احمدی خاطر نشان کرد: پیشنهاد مدیریت جهاد کشاورزی برای سود بیشتر و فروش بهتر محصول کشاورزان این است که خود مردم تعاونی هایی را تشکیل داده  وعملیات بازاریابی و فروش محصولات خود را انجام دهند.

 

انتهای پیام/

,

 

وی افزود: به طور میانگین از هر هکتار یک هزار و 350 کیلو گرم زرشک خشک برداشت می‌شود.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیان کرد: با توجه به سطح زیر کشت زرشک شهرستان درمیان این شهرستان رتبه سوم تولید زرشک در خراسان جنوبی را دارد.

 

ضیائیان احمدی تصریح کرد: کشاورزان شهرستان درمیان در زمینه کشاورزی و کاشت زرشک مشکلاتی دارند که نبودن شرکت فنی مهندسی برای خدمات فنی و مشاوره ای برای انجام عملیاتی از قبیل سم پاشی و هرس ، با توجه به نرخ بالای بیکاری و جمعیت جوان شهرستان که اکثرا دارای مدرک دانشگاهی هستند یکی از این مشکلات است.

 

وی اذعان کرد: این مسئله تامل برانگیز است وهمت جوانان شهرستان را می‌طلبد و با توجه به پتانسیل بالای اشتغالزایی در زمینه کاشت زرشک، جهاد کشاورزی به شرکت هایی که تمایل فعالیت در این زمینه را داشته باشند تسهیلات ویژه ای پرداخت می‌کند.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گفت: از دیگر مشکلات زرشک کاران شهرستان درمیان در زمینه نبود تشکیلات بازاریابی مناسب و صنایع تبدیلی بروز در شهرستان  درمیان است که با توجه به داشتن رتبه سوم در استان در زمینه تولید زرشک اما بازاریابی و فروش محصول کشاورزان شرایط خوبی ندارد و محصول زرشک با توجه به اینکه برداشت و نگهداری آن سخت و زمان بر است هنگام فروش درآمدی خوبی عاید کشاورزان نمی‌شود.

 

ضیائیان احمدی اظهار کرد: زرشک تولید شده در شهرستان درمیان در بازار مرکز استان و خراسان رضوی به فروش می‌رسد.

 

وی با اشاره به اینکه کاری برای برندسازی زرشک شهرستان درمیان انجام نشده  است،اذعان کرد:زرشک تولید شده در شهرستان درمیان هنگام فروش در استانهای دیگر به نام خراسان جنوبی به فروش می رسد و مشخص نمی‌شود که این زرشک مربوط به کدام شهرستان است.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان عنوان کرد: با توجه به اینکه هر منطقه و شهرستان شرایط آب و هوایی و خاک متفاوتی دارد در نتیجه محصول تولیدی هر منطقه با منطقه دیگر متفاوت است که اگر برای محصولاتی مثل زرشک، زعفران و عناب تولیدی استان که درصدی متعلق به شهرستان درمیان است برند سازی به نام شهرستانها شود بهتر خواهد بود چراکه هم باعث معرفی و شناساندن محصولات شهرستانها است و هم کیفیت محصول مشخص می‌شود.

 

ضیائیان احمدی خاطر نشان کرد: پیشنهاد مدیریت جهاد کشاورزی برای سود بیشتر و فروش بهتر محصول کشاورزان این است که خود مردم تعاونی هایی را تشکیل داده  وعملیات بازاریابی و فروش محصولات خود را انجام دهند.

 

انتهای پیام/

,

 

وی افزود: به طور میانگین از هر هکتار یک هزار و 350 کیلو گرم زرشک خشک برداشت می‌شود.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیان کرد: با توجه به سطح زیر کشت زرشک شهرستان درمیان این شهرستان رتبه سوم تولید زرشک در خراسان جنوبی را دارد.

 

ضیائیان احمدی تصریح کرد: کشاورزان شهرستان درمیان در زمینه کشاورزی و کاشت زرشک مشکلاتی دارند که نبودن شرکت فنی مهندسی برای خدمات فنی و مشاوره ای برای انجام عملیاتی از قبیل سم پاشی و هرس ، با توجه به نرخ بالای بیکاری و جمعیت جوان شهرستان که اکثرا دارای مدرک دانشگاهی هستند یکی از این مشکلات است.

 

وی اذعان کرد: این مسئله تامل برانگیز است وهمت جوانان شهرستان را می‌طلبد و با توجه به پتانسیل بالای اشتغالزایی در زمینه کاشت زرشک، جهاد کشاورزی به شرکت هایی که تمایل فعالیت در این زمینه را داشته باشند تسهیلات ویژه ای پرداخت می‌کند.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گفت: از دیگر مشکلات زرشک کاران شهرستان درمیان در زمینه نبود تشکیلات بازاریابی مناسب و صنایع تبدیلی بروز در شهرستان  درمیان است که با توجه به داشتن رتبه سوم در استان در زمینه تولید زرشک اما بازاریابی و فروش محصول کشاورزان شرایط خوبی ندارد و محصول زرشک با توجه به اینکه برداشت و نگهداری آن سخت و زمان بر است هنگام فروش درآمدی خوبی عاید کشاورزان نمی‌شود.

 

ضیائیان احمدی اظهار کرد: زرشک تولید شده در شهرستان درمیان در بازار مرکز استان و خراسان رضوی به فروش می‌رسد.

 

وی با اشاره به اینکه کاری برای برندسازی زرشک شهرستان درمیان انجام نشده  است،اذعان کرد:زرشک تولید شده در شهرستان درمیان هنگام فروش در استانهای دیگر به نام خراسان جنوبی به فروش می رسد و مشخص نمی‌شود که این زرشک مربوط به کدام شهرستان است.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان عنوان کرد: با توجه به اینکه هر منطقه و شهرستان شرایط آب و هوایی و خاک متفاوتی دارد در نتیجه محصول تولیدی هر منطقه با منطقه دیگر متفاوت است که اگر برای محصولاتی مثل زرشک، زعفران و عناب تولیدی استان که درصدی متعلق به شهرستان درمیان است برند سازی به نام شهرستانها شود بهتر خواهد بود چراکه هم باعث معرفی و شناساندن محصولات شهرستانها است و هم کیفیت محصول مشخص می‌شود.

 

ضیائیان احمدی خاطر نشان کرد: پیشنهاد مدیریت جهاد کشاورزی برای سود بیشتر و فروش بهتر محصول کشاورزان این است که خود مردم تعاونی هایی را تشکیل داده  وعملیات بازاریابی و فروش محصولات خود را انجام دهند.

 

انتهای پیام/

,

 

,

وی افزود: به طور میانگین از هر هکتار یک هزار و 350 کیلو گرم زرشک خشک برداشت می‌شود.

,

 

,

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیان کرد: با توجه به سطح زیر کشت زرشک شهرستان درمیان این شهرستان رتبه سوم تولید زرشک در خراسان جنوبی را دارد.

,

 

,

ضیائیان احمدی تصریح کرد: کشاورزان شهرستان درمیان در زمینه کشاورزی و کاشت زرشک مشکلاتی دارند که نبودن شرکت فنی مهندسی برای خدمات فنی و مشاوره ای برای انجام عملیاتی از قبیل سم پاشی و هرس ، با توجه به نرخ بالای بیکاری و جمعیت جوان شهرستان که اکثرا دارای مدرک دانشگاهی هستند یکی از این مشکلات است.

,

 

,

وی اذعان کرد: این مسئله تامل برانگیز است وهمت جوانان شهرستان را می‌طلبد و با توجه به پتانسیل بالای اشتغالزایی در زمینه کاشت زرشک، جهاد کشاورزی به شرکت هایی که تمایل فعالیت در این زمینه را داشته باشند تسهیلات ویژه ای پرداخت می‌کند.

,

 

,

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گفت: از دیگر مشکلات زرشک کاران شهرستان درمیان در زمینه نبود تشکیلات بازاریابی مناسب و صنایع تبدیلی بروز در شهرستان  درمیان است که با توجه به داشتن رتبه سوم در استان در زمینه تولید زرشک اما بازاریابی و فروش محصول کشاورزان شرایط خوبی ندارد و محصول زرشک با توجه به اینکه برداشت و نگهداری آن سخت و زمان بر است هنگام فروش درآمدی خوبی عاید کشاورزان نمی‌شود.

,

 

,

ضیائیان احمدی اظهار کرد: زرشک تولید شده در شهرستان درمیان در بازار مرکز استان و خراسان رضوی به فروش می‌رسد.

,

 

,

وی با اشاره به اینکه کاری برای برندسازی زرشک شهرستان درمیان انجام نشده  است،اذعان کرد:زرشک تولید شده در شهرستان درمیان هنگام فروش در استانهای دیگر به نام خراسان جنوبی به فروش می رسد و مشخص نمی‌شود که این زرشک مربوط به کدام شهرستان است.

,

 

,

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان عنوان کرد: با توجه به اینکه هر منطقه و شهرستان شرایط آب و هوایی و خاک متفاوتی دارد در نتیجه محصول تولیدی هر منطقه با منطقه دیگر متفاوت است که اگر برای محصولاتی مثل زرشک، زعفران و عناب تولیدی استان که درصدی متعلق به شهرستان درمیان است برند سازی به نام شهرستانها شود بهتر خواهد بود چراکه هم باعث معرفی و شناساندن محصولات شهرستانها است و هم کیفیت محصول مشخص می‌شود.

,

 

,

ضیائیان احمدی خاطر نشان کرد: پیشنهاد مدیریت جهاد کشاورزی برای سود بیشتر و فروش بهتر محصول کشاورزان این است که خود مردم تعاونی هایی را تشکیل داده  وعملیات بازاریابی و فروش محصولات خود را انجام دهند.

,

 

,

انتهای پیام/

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه