رئیس جهاد کشاورزی ساوه گفت: ساوه با ۱۲ هکتار سطح زیر کشت و تولید ۶۰ کیلو زعفران در سال، قطب تولید این طلای سرخ در استان مرکزی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن شریفی رئیس جهاد کشاورزی ساوه در گفتگو با خبرنگار نارخبر، در خصوص کشت زعفران در ساوه گفت: ساوه با ۱۲ هکتار سطح زیرکشت زعفران و تولید سالانه ۶۰ کیلو این محصول، قطب تولید طلای سرخ در استان مرکزی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نارخبر،,وی سرمایه گذاری اولیه این کشت را نسبت به دوره طولانی بازدهی مقرون به صرفه دانست و افزود: بخش مرکزی و دشت «لوئین» دارای بیشترین مزیت برای کشت زعفران در ساوه است و تاکنون ۸۶ بهرهبردار، به کشت زعفران در این منطقه مشغول شده اند.
,رئیس جهاد کشاورزی ساوه یکی از مزیتهای کشت زعفران را ارزآوری این محصول عنوان کرد و افزود: باتوجه به این مزیت از تغییر الگوی کشت با توجود به کمبود منابع آبی در ساوه حمایت می شود.
,, ,
شریفی اظهار کرد: هزینه بالای برداشت این محصول مهمترین مانع برای گسترش این کشت و صنعتی شدن آن است چراکه دستمزد کارگر باتوجه به برداشت دستی این محصول در ساوه بسیار گرانتر از سایر شهرهای دیگر است.
,وی ادامه داد: از هر هکتار مزرعه، ۵ کیلو زعفران برداشت میشود که در صورت ایجاد صنایع تبدیلی و بسته بندی محصول می توان بِرند این شهرستان را در ابتدا به مصرف کنندگان داخلی و سپس در سطح خارجی معرفی کرد.
,وی افزود: یکی از مشکلات کشور همین نبود صنایع تبدیلی و بستهبندی مناسب است که موجب صادرات فله ای زعفران به اسپانیا، ترکیه و ایتالیا می شود.
,شریفی با اشاره به برگزاری دوره های آموزشی گفت: یک دوره ۳ روزه کشت زعفران با حضور ۳۵ فراگیر و بهرهبردار علاقهمند به کشت این گیاه در مرکز خدمات کشاورزی غرقآباد ساوه برگزار شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه