مدیر نمایندگی صنعت، معدن و تجارت شهرستان سرخه گفت: طبیعتا مردم خواهان نان باکیفیت و بادوام از مسئولین هستند و در تلاش هستیم تا رضایت مردم را در این زمینه جلب کنیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد بیگلری مدیر نمایندگی صنعت، معدن و تجارت شهرستان سرخه در گفت و گو با خبرنگار ندای سرخه در بحث کیفیت نان در شهرستان سرخه اظهار کرد: طبیعتا مردم خواهان نان باکیفیت و بادوام از مسئولین هستند و در تلاش هستیم تا رضایت مردم را در این زمینه جلب کرده و با نظارت بر نانوایی ها نان باکیفیت در سفره مردم قرار دهیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای سرخه,بیگلری در ادامه افزود: خوشبختانه مردم در حال حاضر از واحدهای صنفی فعال در سرخه رضایت بالایی دارند و باید از واحدهای صنفی حمایت کنیم البته اولویت ما حمایت از مردم و اجابت درخواست هایشان است.
,وی عنوان کرد: در سطح شهر سرخه به غیر از نانوایی های خانگی، 27 واحد صنفی نانوایی فعالیت دارند و به عبارتی در هر شهر به ازای هر 1000 نفر باید یک نانوایی وجود داشته باشد که در سرخه بیش از دو برابر نیاز شهرستان مان نانوایی موجود است.
,مدیر نمایندگی صنعت، معدن و تجارت شهرستان سرخه با تأکید بر اینکه اصناف مختلف باید استانداردهای تعیین شده را رعایت و بر اساس آن عمل کنند، بیان کرد: در بحث نانوایی ها نیز خبازان باید استانداردهای تعریف شده را رعایت کنند.
,وی با بیان اینکه نظارت بر کار اصناف مختلف وجود دارد و علاوه بر آن گزارش های مردمی هم در این خصوص مورد بررسی قرار می گیرد؛ اظهار کرد: برای نمونه به ما گزارش داده بودند که یک نانوایی ابعاد نانش کوچک شده؛ بدون اطلاع، آن نانوایی مورد بررسی واقع شد؛ متوجه شدیم که چانه و وزن نان کم نشده از طول نان کاسته و به عرضش افزوده شده است؛ که وقتی از صاحب نانوایی سوال کردیم گفتند به خاطر بازاریابی و شکیل تر شدن بسته بندی این کار انجام شده است.
,بیگلری بیان کرد: نانوایی سنگک سرخه که مشکل کیفیت داشت مورد بررسی قرار گرفت و تا پایان ماه به این نانوایی فرصت داده شده است و تصمیم بر آن شد که این نانوایی آزادپز شده و کیفیتش بالا برود تا مردم سرخه نیز از نان سنگک باکیفیت بهزمند شوند.
,وی در ادامه تصریح کرد: مردم هر شهر و محله ضایقه شان با شهر و محله دیگر متفاوت است؛ برای مثال یکی می گوید چرا اینقدر نان را خشک می کنی و آن دیگری می گوید خواهان نانی است که تُرد باشد؛ بنابراین اصناف مختلف اگر می خواهند کاسبی خوبی داشته باشند باید بر اساس سلیقه مشتری کار کنند.
,مدیر نمایندگی صنعت، معدن و تجارت شهرستان سرخه در ادامه به نان محلی سرخه نیز اشاره کرد و گفت: ماهانه 50 تُن نان محلی از سرخه به شهرها و استانهای همجوار ارسال می شود و این امر یک ظرفیت و فرصت بسیار خوب شغلی را در سرخه ایجاد کرده است.
,بیگلری افزود: مزیت نان محلی سرخه این است که در تنور می پزد و دارای ارزش غذایی بسیار بالایی است بنابراین باید از این نان حمایت شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه