اخبار داغ

کارشناس فقه و حقوق حوزه علمیه خواهران اردبیل؛

شخصیت حضرت فاطمه (س) محور حدیث کساء است

شخصیت حضرت فاطمه (س) محور حدیث کساء است
کارشناس فقه و حقوق حوزه علمیه خواهران اردبیل گفت: حضرت فاطمه (س) شخصیتی است که محور حدیث کساء است، وقتی پنج تن دور هم جمع شدند ملائکه سؤال کردند خدایا اینها کیانند؟ خدای متعال فرمود: این فاطمه است و پدرش؛ فاطمه است و شوهرش؛ فاطمه است و فرزندانش.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بانوی کوثر، مهربان مختاری کارشناس فقه و حقوق حوزه علمیه خواهران اردبیل امروز در مراسم  ایام فاطمیه در مسجد جامع آبی بیگلو اردبیل با اشاره به فضیلت حضرت زهرا (س) گفت: چگونه می شود دربارۀ شخصیت حضرت فاطمه علیها السلام حرف زد؟ واقعاً حروف، کلام و الفاظ، گنجایش توصیف فضایل این بانوی مقدس را ندارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بانوی کوثر,

 

,

وی بیان کرد: گر چه عمرش کوتاه، زندگی اش ساده و خانه اش محقر بود؛ اما همین کوچکی خانه، کوتاهی عمر و بالاخره کمی ثروت و... در او این همه عظمت را فراهم آورد. 

,

 

,

وی با اشاره سخنان گهر بار امام جواد (ع) گفت: امام جواد  علیه السلام در حالی که چهار سال بیشتر نداشت در مکه می نشست و به یاد مصیبت های مادرش اشک می ریخت. شخصی می گوید: در حضور امام صادق  علیه السلام بودم، گفتم: خدا به من دختری داده اسمش را فاطمه گذاشته ام، دیدم رنگ و حالت امام  علیه السلام تغییر کرد با حالت پرسشی فرمود: فاطمه؟ چه نامی! مبادا او را بزنید مبادا به او توهین کنید. زیرا او هم نام مادر ما فاطمه  علیها السلام است.

,

 

,

وی افزود: حضرت فاطمه (س) شخصیتی است که محور حدیث کساء است وقتی پنج تن دور هم جمع شدند؛ ملائکه سؤال کردند خدایا اینها کیانند؟ خدای متعال فرمود: این فاطمه است و پدرش؛ فاطمه است و شوهرش؛ فاطمه است و فرزندانش.

,

 

,

مختاری اظهار کرد: چه طور این شخصیت را می توان ستود و اوصافش را بیان کرد! فاطمه ای که به قول شاعر، متولد بیست جمادی الثانی نیست؛ بیست جمادی الثانی زاد روز جنبۀ ناسوتی و جسمی فاطمه است.

,

    

,     ,

وی به قدر و عظمت و مقام حضرت فاطمه (س) اشاره کرد و گفت: در حالی که همۀ ما آرزویمان این است که وقت احتضار، امیرالمؤمنین  (ع)  بالای سرمان بیاید؛ یک نگاهی به چهره ما بیندازد؛ تمام آرزوی علی (ع) این است که فاطمه با او حرف بزند. علی ای که همۀ مؤمنین آرزوشان این است که در حال احتضار کنار بدنشان حاضر شود، امروز او تمام آرزویش این بود که فاطمه یک بار چشمانش را باز کند و با او سخنی بگوید علی به خاطر انتخاب های فاطمه این قدر به او رغبت داشت.

,

 

,

کارشناس حوزه علمیه تصریح کرد: تمام عظمت حضرت فاطمه(س) در انتخاب هایش است. هر کس در زندگی اش چیزی را انتخاب می کند؛ یکی می گوید مثلاً فلان هنرپیشه الگوی من است؛ یا فلان موزیک و آهنگ، امسال برای من خیلی زیباست؛ این را همیشه در ذهنم دارم و بدان گوش می دهم.

,

 

,

وی به انتخاب های چهارگانه حضرت فاطمه (س) اشاره کرد و افزود: اول - انتخاب رضای خدا بر رضای غیر خدا ، در تمام صحنه های زندگی حضرت فاطمه علیها السلام رضایت خدا بر غیر خدا ترجیح داشت. 

,

  

,

وی گفت: آمار نشان می دهد که بیشتر در خانواده های ثروتمند طلاق اتفاق می افتد. اما چرا؟ چشم اگر عفت نداشت، نفس اگر حد اشباع نداشت، نگاه اگر به دنبال ناموس دیگران بود و مرگ و یاد خدا به فراموشی سپرده شد، غیر از طلاق انتظار نمی رود. 

,

 

,

وی عنوان کرد: چرا استمرار زندگی ها کم شده؟ چرا در دادگاه ها اختلاف خانوادگی بیداد می کند؟ اگر زندگی فاطمه (س) الگو قرار می گرفت بی ثباتی زندگی مشترک به کلی رو به زوال می رفت. عزیزان  بیائیم تصمیم بگیریم که کارهایمان برای خدا باشد.

,

      

,       ,

وی به دومین انتخاب حضرت فاطمه (س) اشاره کرد و گفت: انتخاب فقر بر ثروت ، فاطمه علیها السلام می توانست ثروتمند باشد؛ هیچ کاری نداشت زمینه و همۀ امکانات به صورت کامل برایش فرهم بود، با یک دعا و یک درخواست، دنیا در اختیارش قرار می گرفت، اما خودش فقر را بر ثروت ترجیح داد.

,

 

,

وی گفت: سومین انتخاب ، سخن بر سکوت حضرت است ، فاطمه(س) زمان شناس و امام شناس بود. در خانه های مسلمانان خطبه خواند، صحبت می کرد و گریه کرد. گریه فاطمه تنها برای مصیبت رسول خدا نبود.

,

 

,

وی اظهار کرد: چهارمین انتخاب حضرت فاطمه(س)  دفاع از امامت و رهبری است  اینها انتخاب های زهرای مرضیه بود. یک خانم مسلمان باید از عفت، ایثار، خداترسی، دفاع از امامت و رهبری و ولایت زهرا درس بگیرد و در زندگی عملی اش آنها را پیاده کند.

,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه