مصرف عسل میتواند کارایی ورزشکاران را ارتقاء و سوزش گلو و سرفه را کاهش دهد و قند خون را تنظیم کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، عسل در کنار همه فوایدش، کالری بالایی دارد و زیادهروی در مصرف آن میتواند قند خون شما را دچار نوسان کند. وقتی عسل تا 108 درجه فارنهایت یعنی حدود 42 درجه سانتیگراد گرم میشود به یک ماده چسبمانند تبدیل میشود که هضم آن دشوار خواهد بود. اینها را نوشتیم برای این که در مصرف عسل هم اعتدال را رعایت کنید اما فواید عسل بیاندازه زیاد است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت,عسل میتواند از بروز سرطان و بیماریهای قلبی پیشگیری کند، زخمهای گوارشی و دیگر اختلالات دستگاه هاضمه را بهبود دهد، یک ماده آنتیباکتریال و ضدقارچ است، کارایی ورزشکاران را ارتقاء میدهد، سوزش گلو و سرفه را کاهش میدهد، قند خون را تنظیم میکند، جای زخم و سوختگی را بهبود میبخشد، یک ماده پروبیوتیک است و سیستم ایمنی بدن را ارتقاء میدهد.
طب سنتی به شما پیشنهاد میکند که برای رفع آثار کبودی کمی نمک را با عسل مخلوط کنید و در محل کبودی بگذارید. نگهداری عسل هم مسأله مهمی است. مکانی وجود دارد که شما هرگز نباید عسل را در آن قرار دهید: یخچال! نگهداشتن عسل در یخچال سرعت کریستالیزه شدن یا شکرک زدن عسل را بیشتر میکند و شکل عسل را از حالت زیبای طبیعیاش به شکل خمیرمانند تبدیل میکند.
افراد کمی نسبت به عسل حساسیت دارند. حساسیت نسبت به عسل معمولا شدید نیست. افرادی که نسبت به عسل آلرژی دارند معمولا نسبت به گرده گلها نیز حساس هستند. در روایات اسلامی، عسل بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در روایتی از امام رضا(ع) میخوانیم که اگر کسی به شما شربتی از عسل تعارف کرد آن را رد نکنید.
این ماده غذایی شفابخش را در رژیم غذاییتان بگنجانید.
انتهای پیام/ح
عسل میتواند از بروز سرطان و بیماریهای قلبی پیشگیری کند، زخمهای گوارشی و دیگر اختلالات دستگاه هاضمه را بهبود دهد، یک ماده آنتیباکتریال و ضدقارچ است، کارایی ورزشکاران را ارتقاء میدهد، سوزش گلو و سرفه را کاهش میدهد، قند خون را تنظیم میکند، جای زخم و سوختگی را بهبود میبخشد، یک ماده پروبیوتیک است و سیستم ایمنی بدن را ارتقاء میدهد.
طب سنتی به شما پیشنهاد میکند که برای رفع آثار کبودی کمی نمک را با عسل مخلوط کنید و در محل کبودی بگذارید. نگهداری عسل هم مسأله مهمی است. مکانی وجود دارد که شما هرگز نباید عسل را در آن قرار دهید: یخچال! نگهداشتن عسل در یخچال سرعت کریستالیزه شدن یا شکرک زدن عسل را بیشتر میکند و شکل عسل را از حالت زیبای طبیعیاش به شکل خمیرمانند تبدیل میکند.
افراد کمی نسبت به عسل حساسیت دارند. حساسیت نسبت به عسل معمولا شدید نیست. افرادی که نسبت به عسل آلرژی دارند معمولا نسبت به گرده گلها نیز حساس هستند. در روایات اسلامی، عسل بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در روایتی از امام رضا(ع) میخوانیم که اگر کسی به شما شربتی از عسل تعارف کرد آن را رد نکنید.
این ماده غذایی شفابخش را در رژیم غذاییتان بگنجانید.
انتهای پیام/ح
عسل میتواند از بروز سرطان و بیماریهای قلبی پیشگیری کند، زخمهای گوارشی و دیگر اختلالات دستگاه هاضمه را بهبود دهد، یک ماده آنتیباکتریال و ضدقارچ است، کارایی ورزشکاران را ارتقاء میدهد، سوزش گلو و سرفه را کاهش میدهد، قند خون را تنظیم میکند، جای زخم و سوختگی را بهبود میبخشد، یک ماده پروبیوتیک است و سیستم ایمنی بدن را ارتقاء میدهد.
طب سنتی به شما پیشنهاد میکند که برای رفع آثار کبودی کمی نمک را با عسل مخلوط کنید و در محل کبودی بگذارید. نگهداری عسل هم مسأله مهمی است. مکانی وجود دارد که شما هرگز نباید عسل را در آن قرار دهید: یخچال! نگهداشتن عسل در یخچال سرعت کریستالیزه شدن یا شکرک زدن عسل را بیشتر میکند و شکل عسل را از حالت زیبای طبیعیاش به شکل خمیرمانند تبدیل میکند.
افراد کمی نسبت به عسل حساسیت دارند. حساسیت نسبت به عسل معمولا شدید نیست. افرادی که نسبت به عسل آلرژی دارند معمولا نسبت به گرده گلها نیز حساس هستند. در روایات اسلامی، عسل بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در روایتی از امام رضا(ع) میخوانیم که اگر کسی به شما شربتی از عسل تعارف کرد آن را رد نکنید.
این ماده غذایی شفابخش را در رژیم غذاییتان بگنجانید.
انتهای پیام/ح
عسل میتواند از بروز سرطان و بیماریهای قلبی پیشگیری کند، زخمهای گوارشی و دیگر اختلالات دستگاه هاضمه را بهبود دهد، یک ماده آنتیباکتریال و ضدقارچ است، کارایی ورزشکاران را ارتقاء میدهد، سوزش گلو و سرفه را کاهش میدهد، قند خون را تنظیم میکند، جای زخم و سوختگی را بهبود میبخشد، یک ماده پروبیوتیک است و سیستم ایمنی بدن را ارتقاء میدهد.
طب سنتی به شما پیشنهاد میکند که برای رفع آثار کبودی کمی نمک را با عسل مخلوط کنید و در محل کبودی بگذارید. نگهداری عسل هم مسأله مهمی است. مکانی وجود دارد که شما هرگز نباید عسل را در آن قرار دهید: یخچال! نگهداشتن عسل در یخچال سرعت کریستالیزه شدن یا شکرک زدن عسل را بیشتر میکند و شکل عسل را از حالت زیبای طبیعیاش به شکل خمیرمانند تبدیل میکند.
افراد کمی نسبت به عسل حساسیت دارند. حساسیت نسبت به عسل معمولا شدید نیست. افرادی که نسبت به عسل آلرژی دارند معمولا نسبت به گرده گلها نیز حساس هستند. در روایات اسلامی، عسل بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در روایتی از امام رضا(ع) میخوانیم که اگر کسی به شما شربتی از عسل تعارف کرد آن را رد نکنید.
این ماده غذایی شفابخش را در رژیم غذاییتان بگنجانید.
انتهای پیام/ح
عسل میتواند از بروز سرطان و بیماریهای قلبی پیشگیری کند، زخمهای گوارشی و دیگر اختلالات دستگاه هاضمه را بهبود دهد، یک ماده آنتیباکتریال و ضدقارچ است، کارایی ورزشکاران را ارتقاء میدهد، سوزش گلو و سرفه را کاهش میدهد، قند خون را تنظیم میکند، جای زخم و سوختگی را بهبود میبخشد، یک ماده پروبیوتیک است و سیستم ایمنی بدن را ارتقاء میدهد.
طب سنتی به شما پیشنهاد میکند که برای رفع آثار کبودی کمی نمک را با عسل مخلوط کنید و در محل کبودی بگذارید. نگهداری عسل هم مسأله مهمی است. مکانی وجود دارد که شما هرگز نباید عسل را در آن قرار دهید: یخچال! نگهداشتن عسل در یخچال سرعت کریستالیزه شدن یا شکرک زدن عسل را بیشتر میکند و شکل عسل را از حالت زیبای طبیعیاش به شکل خمیرمانند تبدیل میکند.
افراد کمی نسبت به عسل حساسیت دارند. حساسیت نسبت به عسل معمولا شدید نیست. افرادی که نسبت به عسل آلرژی دارند معمولا نسبت به گرده گلها نیز حساس هستند. در روایات اسلامی، عسل بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در روایتی از امام رضا(ع) میخوانیم که اگر کسی به شما شربتی از عسل تعارف کرد آن را رد نکنید.
این ماده غذایی شفابخش را در رژیم غذاییتان بگنجانید.
انتهای پیام/ح
عسل میتواند از بروز سرطان و بیماریهای قلبی پیشگیری کند، زخمهای گوارشی و دیگر اختلالات دستگاه هاضمه را بهبود دهد، یک ماده آنتیباکتریال و ضدقارچ است، کارایی ورزشکاران را ارتقاء میدهد، سوزش گلو و سرفه را کاهش میدهد، قند خون را تنظیم میکند، جای زخم و سوختگی را بهبود میبخشد، یک ماده پروبیوتیک است و سیستم ایمنی بدن را ارتقاء میدهد.
,طب سنتی به شما پیشنهاد میکند که برای رفع آثار کبودی کمی نمک را با عسل مخلوط کنید و در محل کبودی بگذارید. نگهداری عسل هم مسأله مهمی است. مکانی وجود دارد که شما هرگز نباید عسل را در آن قرار دهید: یخچال! نگهداشتن عسل در یخچال سرعت کریستالیزه شدن یا شکرک زدن عسل را بیشتر میکند و شکل عسل را از حالت زیبای طبیعیاش به شکل خمیرمانند تبدیل میکند.
,افراد کمی نسبت به عسل حساسیت دارند. حساسیت نسبت به عسل معمولا شدید نیست. افرادی که نسبت به عسل آلرژی دارند معمولا نسبت به گرده گلها نیز حساس هستند. در روایات اسلامی، عسل بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در روایتی از امام رضا(ع) میخوانیم که اگر کسی به شما شربتی از عسل تعارف کرد آن را رد نکنید.
,این ماده غذایی شفابخش را در رژیم غذاییتان بگنجانید.
,انتهای پیام/ح
,]
ارسال دیدگاه