اخبار داغ

فصل جدید همکاری پگاه و والیو

سفر مدیرعامل "پگاه" به فنلاند/ تفاهمنامه ایران و فنلاند برای توسعه کیفی محصولات جدید لبنی امضاء شد

سفر مدیرعامل "پگاه" به فنلاند/ تفاهمنامه ایران و فنلاند برای توسعه کیفی محصولات جدید لبنی امضاء شد
در دیدار مدیرعامل شرکت پگاه با مدیرعامل «شرکت والیو فنلاند» راهکارهای انتقال تکنولوژی، تحقیق و توسعه محصولات براساس نیاز روز بازار مورد بحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید ابراهیم حسینی مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) که به همراه محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی به فنلاند سفر کرده است، با مسئولان دانشگاه Hamk دیدار و گفت‌گو کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ضمن بازدید از بخش لبنیات این دانشگاه ، تفاهم نامه همکاری با مسئولان این دانشگاه در خصوص توسعه محصولات جدید، ارتقای دانش و برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه مدت را امضا کرد.

تفاهمنامه ایران و فنلاند برای توسعه کیفی محصولات جدید لبنی امضاء شد

همچنین ارتباط بیشتر بخش‌های تحقیق و توسعه شرکت‌های پگاه و این دانشگاه از دیگر محورهای این تفاهم‌نامه بود.

در ادامه این سفر سید ابراهیم حسینی مدیر عامل شرکت پگاه با مدیرعامل «شرکت والیو فنلاند» به عنوان یکی از بزرگ‌ترین‌ شرکت‌های لبنیات اروپا دیدار و گفت‌گو کردند.

شرکت والیو فنلاند یکی از بزرگترین شرکت‌های لبنی فنلاند است که محصولاتش را به بیش از ٢٧ کشور دنیا صادر می‌کند.

در این دیدار راهکارهای انتقال تکنولوژی، تحقیق و توسعه محصولات براساس نیاز روز بازار همچون استفاده از پروبیوتیک در محصولات متنوع لبنی و غیرلبنی و افزایش همکاری واحدهای تحقیق و توسعه دو مجموعه مورد بحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.

همچنین در این سفر، مقامات دو کشور به محوریت محمود حجتی وزیر جهادکشاورزی ۵ سند همکاری در زمینه بخش‌های مختلف کشاورزی امضا کردند.

شرکت صنایع شیرایران به عنوان بزرگ ترین تولید کننده فرآورده‌های لبنی کشور با انتخاب برند «پگاه» و معرفی آن به مصرف کنندگان کلیه فرآورده های تولیدی خود را با این نشان به بازار مصرف عرضه می‌کند و واحدهای تولیدی تحت پوشش با عنوان شرکت های شیرپاستوریزه پگاه نامگذاری شدند.

طرح ایجاد اولین کارخانه تولید و بسته بندی شیر ومحصولات لبنی به نام کارخانه شیر پاستوریزه تهران، با دو هدف عمده کمک به بهداشت و تغذیه مردم و همچنین توسعه صنعت دامپروری کشور از طریق امضای موافقت نامه از سوی سازمان برنامه و وزارت بهداری کشور ایران و موسسه یونیسف وابسته به سازمان ملل در سال ۱۳۳۳ پی ریزی شد.

احداث و راه اندازی چنین کارخانه ای نزدیک به نیم قرن پیش تحولی اساسی در صنعت دامداری و دامپروری کشور فراهم آورد و مردم را با مصرف محصولات پاستوریزه که متضمن سلامت و بهداشت جامعه بود، آشنا ساخت.

منبع: آوای نشاط

انتهای پیام/

,

وی ضمن بازدید از بخش لبنیات این دانشگاه ، تفاهم نامه همکاری با مسئولان این دانشگاه در خصوص توسعه محصولات جدید، ارتقای دانش و برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه مدت را امضا کرد.

,

تفاهمنامه ایران و فنلاند برای توسعه کیفی محصولات جدید لبنی امضاء شد

, تفاهمنامه ایران و فنلاند برای توسعه کیفی محصولات جدید لبنی امضاء شد,

همچنین ارتباط بیشتر بخش‌های تحقیق و توسعه شرکت‌های پگاه و این دانشگاه از دیگر محورهای این تفاهم‌نامه بود.

,

در ادامه این سفر سید ابراهیم حسینی مدیر عامل شرکت پگاه با مدیرعامل «شرکت والیو فنلاند» به عنوان یکی از بزرگ‌ترین‌ شرکت‌های لبنیات اروپا دیدار و گفت‌گو کردند.

,

شرکت والیو فنلاند یکی از بزرگترین شرکت‌های لبنی فنلاند است که محصولاتش را به بیش از ٢٧ کشور دنیا صادر می‌کند.

,

در این دیدار راهکارهای انتقال تکنولوژی، تحقیق و توسعه محصولات براساس نیاز روز بازار همچون استفاده از پروبیوتیک در محصولات متنوع لبنی و غیرلبنی و افزایش همکاری واحدهای تحقیق و توسعه دو مجموعه مورد بحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.

,

همچنین در این سفر، مقامات دو کشور به محوریت محمود حجتی وزیر جهادکشاورزی ۵ سند همکاری در زمینه بخش‌های مختلف کشاورزی امضا کردند.

,

شرکت صنایع شیرایران به عنوان بزرگ ترین تولید کننده فرآورده‌های لبنی کشور با انتخاب برند «پگاه» و معرفی آن به مصرف کنندگان کلیه فرآورده های تولیدی خود را با این نشان به بازار مصرف عرضه می‌کند و واحدهای تولیدی تحت پوشش با عنوان شرکت های شیرپاستوریزه پگاه نامگذاری شدند.

,

طرح ایجاد اولین کارخانه تولید و بسته بندی شیر ومحصولات لبنی به نام کارخانه شیر پاستوریزه تهران، با دو هدف عمده کمک به بهداشت و تغذیه مردم و همچنین توسعه صنعت دامپروری کشور از طریق امضای موافقت نامه از سوی سازمان برنامه و وزارت بهداری کشور ایران و موسسه یونیسف وابسته به سازمان ملل در سال ۱۳۳۳ پی ریزی شد.

,

احداث و راه اندازی چنین کارخانه ای نزدیک به نیم قرن پیش تحولی اساسی در صنعت دامداری و دامپروری کشور فراهم آورد و مردم را با مصرف محصولات پاستوریزه که متضمن سلامت و بهداشت جامعه بود، آشنا ساخت.

,

منبع: آوای نشاط

,

انتهای پیام/

,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه