اخبار داغ

صنعتگران در بازدید استاندار مطرح کردند

کمبود نقدینگی مشکل بزرگ صنعتگران/ 18 درصد سود بانکی در تولید هیچ توجیهی ندارد/ دورزدن‌های باطلی که ایجاد می‌شود

کمبود نقدینگی مشکل بزرگ صنعتگران/ 18 درصد سود بانکی در تولید هیچ توجیهی ندارد/ دورزدن‌های باطلی که ایجاد می‌شود
صبح امروز سومین بازدید استاندار خراسان جنوبی از شهرک صنعتی بیرجند انجام شد. در این برنامه، استاندار خراسان جنوبی از واحدهای مرتبط با صنایع پتروشیمی بازدید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، صبح امروز سومین بازدید استاندار خراسان جنوبی از شهرک صنعتی بیرجند انجام شد. در این برنامه، استاندار خراسان جنوبی از واحدهای مرتبط با صنایع پتروشیمی بازدید کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , خاورستان, خاورستان, خاورستان, ، صبح امروز سومین بازدید استاندار خراسان جنوبی از شهرک صنعتی بیرجند انجام شد. در این برنامه، استاندار خراسان جنوبی از واحدهای مرتبط با صنایع پتروشیمی بازدید کرد.,

شرکت خوش‌نصیب با مدیریت عبدالعزیز ریگی تولیدکننده انواع نایلون و نایلکس اولین مقصد استاندار بود. ریگی در جمع خبرنگاران گفت: 95 درصد تولیدات این واحد تولیدی به کشورهای افغانستان و پاکستان صادر می‌شود.

,

وی افزود: ماهیانه 120 تن تولید می‌کنیم و ظرفیت اسمی کارخانه 275 تن است.

,

ریگی تصریح کرد: تاکنون نشده یک سازمان دولتی حتی استعلام قیمت از ما بگیرد چه برسد به خرید در صورتی که برخی بیمارستان‌های سیستان‌وبلوچستان از ما خرید می‌کنند و این برای استان جای سؤال دارد.

,

وی افزود: به تسهیلات برای خرید ماشین‌آلات و سرمایه در گردش برای صادرات نیاز داریم.

,

محمدرضا پرویزنیا مدیر شرکت تارا پلاستیک نیز در بازدید امروز گفت: سالن تولید را خالی به من تحویل دادند و قرار شد پول بدهند تا دستگاه خریداری کنم.

,

وی افزود: 300 میلیون تومان دادند بدهی‌های نفر قبلی را پرداخت کردم. 150 میلیون تومان دادند و یک دستگاه خریداری کردم 100 مییلون تومان دیگر را کم‌کم دادند که توانستم دستگاه بزرگ خریداری کنم چراکه قرار بود دستگاه تولید لوله بزگ خریداری کنم تا بتوانم با شرک آب و فاصلاب و جهادکشاورزی قرارداد ببندم اما چون پول ندادند به مشکل خوردم.

,

وی اظهار کرد: روزانه 5 تن تولید داریم، دو شیفت کار می‌کنیم و بازار فروش در داخل استان است.

,

علی‌اکبر داوودی مدیر شرکت سپهر درخشان نیز در این بازدید گفت: از سال 1375 این شرکت راه‌اندازی شده است.

,

وی با بیان این‌که مشکلات ما، خطوط تولید است افزود: با توجه به این‌که ظروف پلی‌استایلن تولید می‌شود و این ظروف از چرخه تولید خارج شده است، ناچاریم دستگاه‌ها را به دستگاه‌های تولید ظروف پلی‌پروپیلن تبدیل کنیم چون ظروف جدید است و بازار دارد.

,

وی اظهار کرد: هر خط تولید جدید نیاز به حدود یک میلیارد تومان سرمایه دارد که نیاز به حمایت دولت داریم.

,

وی گفت: اکنون با 20 درصد ظرفیت تولید می‌کنیم اما ظرفیت اسمی کارخانه 2 هزار تن در سال است و اگر دو خط جدید بیاوریم نیاز به سرمایه در گردش بیشتر داریم و صادرات به افغانستان و پاکستان نیز خواهیم داشت.

,

محمدرضا آذربایجانی از تولیدکنندگان لوله‌های پلاستیکی نیز در این بازدید گفت: یکی از مشکلات ما بازپرداخت وام ارزی بوده چراکه آن وام را در زمان دلار 1200 تومانی دریافت کردیم اما اکنون دلار بالای 13 هزار تومان شده است و در چند روز اخیر به لیست سیاه بانک مرکزی رفتیم و به همین دلیل نتوانستم در مناقصه‌ها شرکت کنم.

,

وی با بیان این‌که مشکل ما سرمایه در گردش است و به هین دلیل در صفحه شطرنج، مات هستیم افزود: در مناقصه 50 میلیارد تومانی استان شرکت کردم اما چون نمی‌توانم ضمانتنامه بدهم و در لیست سیاه بدهکاران بانک مرکزی هستم، تماشاچی بودم.

,

آذربایجانی اظهار کرد: هزاران میلیارد تومان اوراق مناقصه را امروز به آقای استاندار نشان دادم. این ظرفیت را داریم چون کارخانه ما مدرن است و تکنولوژی روز دارد می‌توانیم برنده مناقصه باشیم.

,

وی همچنین در محل برگزاری کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید گفت: هزاران میلیارد تومان در سه ماه گذشته مناقصه از دست دادم. وی در پاسخ به صحبت نماینده بانک سپه مبنی بر پرداخت‌نکردن اقساط گفت: کارخانه کار نمی‌کرده و تولید نداشته که بتوانم اقساط را پرداخت کنم.

,

در این جلسه مصوب شد 5 درصد بدهی اصلی یا 2 درصد بدهی اصلی و جریمه توسط این تولیدکننده پرداخت شود و از لیست سیاه بدهکاران خارج شود تا بتواند در مناقصه‌ها شرکت کند.

,

کاشانی مدیر شرکت هانی‌فوم نیز در این بازدید گفت: مشکل سرمایه در گردش داریم.

,

وی اظهار کرد: دولت از طریق تسهیلات بانکی با نرخ بهره پایین به ما کمک کند تا بتوانیم با استفاده از آن مواد اولیه خریداری کنیم.

,

وی افزود: سالیانه 800 تن تولید داریم و حدود 200 تن سالیانه به عراق و افغانستان صادرات داریم.

,

خانم خاتمی مدیر شرکت عایق‌های رطوبتی ستاره‌شرق نیز در این بازدید با بیان این‌که ظرفیت تولید 5 میلیون مترمربع است که حدود نیمی از آن تولید واقعی ما است گفت: نتوانستیم صادرات را به خوبی انجام دهیم.

,

وی با بیان این‌که از نظر بازار مشکلی نداریم افزود: فرهنگ حمایت از محصول تولید استان پیاده‌سازی شود و برای مردم منطقه جا بیفتد اگر از محصول داخل استان حمایت کنند باعث رونق منطقه و اشتغال ایجاد می‌شود.

,

وی با بیان این‌که شرایط کار برای تولید کننده فراهم شود تصریح کرد: دشمن فشار می‌آورد اما خودمان باید کار را تسهیل کنیم و تمهیداتی اندیشیده شود تا کار برای تولیدکننده راحت‌تر شود اما متأسفانه دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌ها مانع این کار می‌شود.

,

خاتمی گفت: بشتر وقت تولیدکننده به جای این‌که صرف بازار و تولید شود، بایستی درگیر کارهای اداری و دستورالعمل‌ها باشد.

,

وی با بیان این‌که اگر می‌خواهید کاری کنید باید تسهیل را فراهم کنید افزود: توسعه شرکت را دنبال کردیم. توسعه شرکت پالایش و تولیدی قیر است.

,

خاتمی تأکید کرد: ما عین اقتصاد مقاومتی بودیم. واحد ما یک روز هم تعطیل نشده است.

,

وی گفت: آن‌چه در دو سال اخیر شاهد بودیم، عدم‌ثبات قیمت‌ها است.

,

خاتمی افزود: برای تأمین مواد اولیه با مشکل مواجه هستیم علی‌رغم این‌که مواد اولیه ما در داخل تولید می‌شود.

,

وی تأکید کرد: می‌شود برای کنترل قیمت‌ها، از استان خودمان شروع کنیم که لازم است روی قیمت‌ها نظارت باشد که این، به بخش تولید کمک می‌کند.

,

وی همچنین در محل برگزاری کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید گفت: یکی از مشکلات، دستورالعمل‌های صادراتی است. ابتدا در ورود به صادرات مشکلی نداشتیم اما بعد گفتند قیر باید منشا وکیوم داشته باشد که در دورزدن‌های باطل و دست‌انداز افتادیم. تحریم هستیم اما خودمان ظلم می‌کنیم و دم از رونق تولید می‌زنیم. آیا مسئولان واقف نیستند؟

,

قهستانی مدیرعامل کارخانه مینای سرخ نیز در این بازدید گفت: نقدینگی و سرمایه در گردش، مشکل ما است.

,

وی افزود: در بخش صنعت از متولیان انتظار بیشتری داریم که بیشتر به ما برسند و به تولیدکننده بها دهند.

,

وی اظهار کرد: از نظر کار و دستگاه، تکنولوژی دستگاه‌های ما بروز است و اگر تسهیلات درازمدت با بهره کم به ما بدهند، به مسئولان تعهد می‌دهم 25 نیروی دیگر به 25 نیروی فعلی کارخانه، اضافه و ایجاد اشتغال کنم و تولیدمان را از 20 درصد به 80 درصد برسانیم.

,

قهستانی گفت: در این واحد تولیدی قبلا 60 نفر کار می‌کردند اما به دلیل مشکلات در بازار و کمبود نقدینگی ناچار به تعدیل نیرو شدیم.

,

وی افزود: در هر ماه حدود یک‌هزار تن می‌توانیم خروجی داشته باشیم که حدود 3.5 میلیارد تومان می‌توانیم خروجی داشته باشیم که 70 درصد آن بازار خارج از کشور است.

,

وی گفت: بازار وجود دارد اما چون نقدینگی نداریم با حداقل ظرفیت تولید می‌کنیم. اکنون یک هشتم ظرفیت اسمی تولید داریم یعنی در ماه حدود 25 تن تولید داریم در حالی که ظرفیت دستگاه‌ها در یک شیفت در ماه 500 تن است.

,

قهستانی تصریح کرد: امسال سال رونق تولید است. از مسئولان انتظار داریم ما را دریابند و به شعار نباشد و در عمل باشد.

,

وی افزود: مشکل نقدینگی ما را تسهیلات با بهره کم و طولانی‌مدت حل می‌کند که در این صورت تعهد می‌دهم 25 نیرو اضافه و اشتغال‌زایی کنم و تولید را نیز 10 برابر افزایش دهم.

,

وی با بیان این‌که حدود 5 میلیارد تومان نیاز داریم اظهار کرد: متأسفانه اکنون منتظریم مشتری پول بدهد و همین را نقدی مواد اولیه بخریم بعد تولید کنیم.

,

یوسفی مدیر کارخانه مهراز کویر نیز در این بازدید گفت: برای اولین‌بار در کشور در صنعت لوله‌ها عنوان دانش‌بنیان را گرفتیم.

,

وی با بیان این‌که مشکلات فراوان است افزود: تأمین مواد اولیه بسیار مشکل شده است و تسهیلات نیز مشکل دارد.

,

مدیر کارخانه مهراز کویراظهار کرد: ما حامی دولت هستیم اما با وضعیت فعلی سخت است امیدواریم مسئولان استان بتوانند تصمیماتی برای رفع مشکلات استان بگیرند.

,

وی تصریح کرد: امیدواریم بازدیدهای مدیران، بازخوردهای خوبی داشته باشد و مشکلات مرتفع شود و باری از دوش کارگران برداشته شود.

,

وی گفت: حضور و بازدید مسئولان قبلی بازخورد خویی نداشته است. در زمینه اجرایی بازخورد خوبی نداشته و نتیجه خوبی نگرفتیم.

,

یوسفی همچنین در محل برگزاری کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید گفت: تسهیلات با نرخ بهره 18 درصد در تولید هیچ توجیهی ندارد.

,

وی با بیان این‌که واحدهای تولیدی دچار کمبود نقدینگی هستند افزود: امسال بالاترین نرخ رشد دستمزد را داشتیم به طور یقین بدانید امسال با کاهش و تعدیل نیرو مواجه خواهید بود. هنر کنیم امسال آمار اشتغال را حفظ کنیم در غیر این صورت کاهشی خواهد بود.

,

محسن احتشام نیز در این جلسه گفت: توقع این است جلسات فقط صرف جلسه نباشد بلکه مشکلات تولیدکننده حل شود. اگر واحد تولیدی به خلق پول نرسد نمی‌تواند قسط پرداخت کند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه