سهیلا قائمی گفت: کیفیت پایین پخت نان و نگهداری ناصحیح باعث افزایش دور ریز نان در سبک زندگی کنونی شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سهیلا قائمی کارشناس تغذیه در گفتگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: کیفیت پایین پخت نان و نگهداری ناصحیح باعث افزایش دور ریز نان در سبک زندگی کنونی شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,وی ادامه داد: در کوچه و بازار که رفت و آمد می کنیم به وفور شاهد دور ریز های نان هستیم.
,قائمی با اشاره به اینکه در گذشته هیج خانه ای نان خشک نداشت، افزود: مادران به عنوان قلب خانه این نان های خشک را مدیریت می کردند و با طبخ غذاهایی مثل آب گوشت، کشک و اشکنه این نان ها را استفاده می کردند.
,قائمی تصریح کرد: می توان از دورریز های نان لواش برای تهیه سمبوسه و ته دیگ نیز استفاده کرد.
,وی با بیان اینکه مراحل تهیه گندم در مزرعه تا رسیدن آن به سفره ها، طولانی و طاقت فرساست، گفت: هزینه های سرسام آوری صرف می شود تا نان به دست مصرف کننده برسد بنابراین باید به درستی مدیریت شود.
,این کارشناس با بیان اینکه سنگک، سالم ترین نوع نان است، ادامه داد: بانوان مصرف نان در خانه را مدیریت کنند و نگذارند نان بیات و خشک شود.
,قائمی تاکید کرد: تغییر سبک زندگی باعث ترویج برخی باورهای غلط در جامعه شده است و باید با مدیریت و اصلاح الگوی مصرف جلوی هدررفت این کالای اساسی گرفته شود.
,وی با بیان اینکه زنان نقش بی بدیلی در مدیریت و اصلاح الگوی مصرف دارند، ادامه داد: تجربه ثابت کرده مادرانی که مواظب هدررفت نان در خانه هستند، فرزندان آنها نیز این نکته را رعایت می کنند.
,این کارشناس در خاتمه خاطرنشان کرد: به میزان نیاز نان تهیه کنیم و قبل از کهنه شدن آن را مصرف یا استفاده بهینه کنیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه