یازدهمین جشنواره آشپزی غذاهای سنتی شهرستان بوکان بعد از ظهر روز یک شنبه ( دوم آبان ماه) با حضور جمع کثیری از بانوان در سالن ورزشی کوثر برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کانی پرس،یازدهمین جشنواره آشپزی غذاهای سنتی شهرستان بوکان بعد از ظهر روز یک شنبه ( دوم آبان ماه) با حضور جمع کثیری از بانوان در سالن ورزشی کوثر برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کانی پرس،,در این جشنواره که مناسبت هفته تربیت بدنی برگزار شد شرکت کنندگان هنر خود را در امر آشپزی به داوری گذاشتند.
,رئیس ورزش های همگانی شهرستان بوکان در حاشیه این جشنواره به کانی پرس گفت: یازدهمین جشنواره آشپزی بوکان با هدف ترویج غذاهای ایرانی و محلی و به نمایش گذاشتن هنر آشپزی بانوان این شهرستان، برگزار شد.
,آرش ناصری افزود: در این مسابقه 70 بانوی خوش ذوق و آشپز بوکانی در پخت انواع غذاهای سنتی نظیر 'به ربه سیل'، 'سه نگه سیر'، کوفته، دلمه(کدو، بادمجان و گوجه فرنگی) و در بخش سالادها و همچنین غذاهای اصیل ایرانی با هم رقابت کردند.
,وی ادامه داد: در پایان، هیات داوران با توجه به فاکتورهایی نظیر مزه، نحوه تزئین، مواد اولیه و نوع پخت، در هر بخش دو نفر را به عنوان برنده اعلام کرد که به آنها جوایزی اهدا شد
,ناصری در پایان، الگوسازی تغذیه سالم، ترویج غذاهای بومی محلی این شهرستان و تعامل و همکاری میان تیم های اجتماعمحور خوسف را از اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد.
,,
, , , , ,
, , , , ,
, , , , ,
,
انتهای پیام/م
,,
]
ارسال دیدگاه