معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی ساوه گفت: ساوه با برداشت بیش از ۱۲۰ هزارتن ذرت، قطب تولید ذرت در استان مرکزی محسوب می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نارخبر، تولید گوشت قرمز برای تامین امنیت غذایی جامعه و تحقق اقتصاد مقاومتی نیازمند تولید کافی خوراک دام است، ذرت علوفه ای یکی از عمده ترین خوراک های مصرفی دام سبک و سنگین است و شهرستان ساوه رتبه برتر تولید ذرت را در استان مرکزی دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نارخبر،,محمودرضا خلیلی، معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی ساوه در گفتگو با خبرنگار ما درخصوص ذرت تولیدی در این شهرستان گفت: ساوه با تولید بیش از ۱۲۰ هزار تن ذرت که ۴۰ درصد ذرت تولیدی استان مرکزی را شامل می شود، قطب تولید ذرت در این استان است.
,وی با اشاره به آغاز برداشت ذرت در ساوه افزود: سه هزار و ۵۰۰ هکتار سطح زیر کشت ذرت علوفه ای است و عملکرد مزارع ذرت ساوه در حدود ۳۵ تن در هکتار است.
,,
, ,
خلیلی بیان کرد: ارقام ذرت علوفه ای شامل ۷۰۴ ، ۷۰۳ و رقم های خارجی مانند ماکزیما در ساوه کشت می شود.
,۱۰۰ هکتار از مزارع ساوه زیر کشت ذرت شیرین
,وی در خصوص ذرت شیرین نیز اظهار کرد: ۱۰۰ هکتار از مزارع ساوه زیر کشت ذرت شیرین برای مصارف خوراکی سنتی و شرکتی قرار دارد.
,معاون فنی جهاد کشاورزی ساوه اظهار کرد: ۶۰ درصد ذرت علوفه ای تولیدی، در دامداری های همین شهرستان مصرف می شود و ۴۰ درصد مابقی نیز به مراکز دیگر مانند تهران، قم، دلیجان و سایر شهرها ارسال می شود.
,وی ادامه داد: ذرت ها پس از برداشت در سیلوهای مخصوص خوراک گاو و گوسفندها در دامداری های داخل و خارج از شهرستان ذخیره می شوند.
,, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه