اخبار داغ

رئیس سازمان دامپزشکی نیشابور:

نیشابور دارای رتبه چهارم در تولید گوشت مرغ استان است

نیشابور دارای رتبه چهارم در تولید گوشت مرغ استان است
رئیس سازمان دامپزشکی شهرستان نیشابور از عدم مشاهده بیماری آنفلوانزای پرندگان در سطح شهرستان نیشابور خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سلیمانی در گفتگو با خبرنگار عطارنیوز در خصوص ابتلای پرندگان به ویروس آنفلوانزای مرغی هشدار داد و گفت: خوشبختانه در شش ماهه اول امسال موردی از این بیماری در سطح شهرستان مشاهده نشده است، این ویروس سرمادوست است و باید به طور جدی بر آن نظارت شود زیرا احتمال واگیر آن به دام های اهلی نیز وجود دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عطارنیوز ,

 

,

وی در خصوص تخلفات کشف شده در حوزه گوشت دام گفت: بیش از پنج هزار مورد بازدید از مراکز عرضه گوشت داشته ایم که 71 مورد آن به مراجع قضایی معرفی شده اند، مقدار پنج تن فرآورده غیر قابل مصرف کشف و تبدیل به پودر گوشت شده است.

,

 

,

سلیمانی گفت: شهرستان نیشابور با دارا بودن 87 واحد پرورش مرغ موفق به تولید بیش از پنج هزار تن گوشت مرغ شده است که رتبه چهارم در سطح استان خراسان رضوی را دارا است.

,

 

,

وی میزان اشتغالزایی در این مراکز پرورش طیور را 528 نفر و ارزش اقتصادی این محصولات را حدود 600 میلیارد ریال عنوان و به مصرف کننده گان گوشت مرغ توصیه کرد از خرید مرغ های سنگین وزن به سبب داشتن ضایعات خودداری کنند.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه