اخبار داغ

مدیرکل امور اقتصادی و بین الملل استانداری مرکزی:

۲۵۰ هزار تُن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان استان مرکزی خریداری شده است

۲۵۰ هزار تُن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان استان مرکزی خریداری شده است
مدیرکل امور اقتصادی و بین الملل استانداری مرکزی گفت: امسال در استان مرکزی ۲۵۰ هزار تُن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان توسط دولت خریداری شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازاراک امروز؛ محمود نعمتی مدیرکل امور اقتصادی و بین الملل استانداری مرکزی روز دوشنبه کارگروه گندم، آرد و نان استان مرکزی با اشاره به اینکه امسال در استان مرکزی ۲۵۰ هزار تُن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان توسط دولت خریداری شده است، گفت: تا به امروز مبلغ سه هزار ۲۳۵ میلیون ریال پول گندم به کشاورزان پرداخت شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اراک امروز,

وی به اجرای سند کیفیت آرد و نان استان اشاره کرد و افزود: در استان مرکزی با همکاری کارشناسان آرد و نان سند کیفیت آرد و نان استان اجرایی شده است.

 مدیرکل امور اقتصادی و بین الملل استانداری مرکزی گفت: در این سند تمامی مرحله تولید، حمل، نگهداری، ذخیره سازی گندم و پخت نان مورد ارزیابی قرار می گیرد تا نان با کیفیت در استان تولید و روانه بازار مصرفی مردم شود.

نعمتی اظهار کرد: بر اساس بررسی های صورت گرفته کیفیت نان تولیدی در استان مرکزی از ۵۰ درصد بالاتر است و در تلاش هستیم این کیفیت را بیشتر افزایش دهیم.

وی ادامه داد: همچنین در بازرسی که از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از سطح نانوایی های استان صورت گرفته است مصرف افزودنی ها در تهیه نان در استان روند نزولی داشته است.

مدیرکل امور اقتصادی و بین‌الملل استانداری مرکزی اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی نظارت‌های بیشتری را بر نانوایی‌ها خواهد داشت تا افزودنی‌های مجاز و غیرمجاز در تهیه نان کاهش پیدا کند.

نعمتی درخصوص افزایش قیمت نان در روزهای اخیر هم گفت: تاکنون ابلاغ رسمی برای افزایش قیمت نان به استان ارسال نشده است و در صورت ابلاغ بر اساس تصمیمات گرفته شده عمل خواهد شد.

,

وی به اجرای سند کیفیت آرد و نان استان اشاره کرد و افزود: در استان مرکزی با همکاری کارشناسان آرد و نان سند کیفیت آرد و نان استان اجرایی شده است.

 مدیرکل امور اقتصادی و بین الملل استانداری مرکزی گفت: در این سند تمامی مرحله تولید، حمل، نگهداری، ذخیره سازی گندم و پخت نان مورد ارزیابی قرار می گیرد تا نان با کیفیت در استان تولید و روانه بازار مصرفی مردم شود.

نعمتی اظهار کرد: بر اساس بررسی های صورت گرفته کیفیت نان تولیدی در استان مرکزی از ۵۰ درصد بالاتر است و در تلاش هستیم این کیفیت را بیشتر افزایش دهیم.

وی ادامه داد: همچنین در بازرسی که از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از سطح نانوایی های استان صورت گرفته است مصرف افزودنی ها در تهیه نان در استان روند نزولی داشته است.

مدیرکل امور اقتصادی و بین‌الملل استانداری مرکزی اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی نظارت‌های بیشتری را بر نانوایی‌ها خواهد داشت تا افزودنی‌های مجاز و غیرمجاز در تهیه نان کاهش پیدا کند.

نعمتی درخصوص افزایش قیمت نان در روزهای اخیر هم گفت: تاکنون ابلاغ رسمی برای افزایش قیمت نان به استان ارسال نشده است و در صورت ابلاغ بر اساس تصمیمات گرفته شده عمل خواهد شد.

,

وی به اجرای سند کیفیت آرد و نان استان اشاره کرد و افزود: در استان مرکزی با همکاری کارشناسان آرد و نان سند کیفیت آرد و نان استان اجرایی شده است.

 مدیرکل امور اقتصادی و بین الملل استانداری مرکزی گفت: در این سند تمامی مرحله تولید، حمل، نگهداری، ذخیره سازی گندم و پخت نان مورد ارزیابی قرار می گیرد تا نان با کیفیت در استان تولید و روانه بازار مصرفی مردم شود.

نعمتی اظهار کرد: بر اساس بررسی های صورت گرفته کیفیت نان تولیدی در استان مرکزی از ۵۰ درصد بالاتر است و در تلاش هستیم این کیفیت را بیشتر افزایش دهیم.

وی ادامه داد: همچنین در بازرسی که از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از سطح نانوایی های استان صورت گرفته است مصرف افزودنی ها در تهیه نان در استان روند نزولی داشته است.

مدیرکل امور اقتصادی و بین‌الملل استانداری مرکزی اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی نظارت‌های بیشتری را بر نانوایی‌ها خواهد داشت تا افزودنی‌های مجاز و غیرمجاز در تهیه نان کاهش پیدا کند.

نعمتی درخصوص افزایش قیمت نان در روزهای اخیر هم گفت: تاکنون ابلاغ رسمی برای افزایش قیمت نان به استان ارسال نشده است و در صورت ابلاغ بر اساس تصمیمات گرفته شده عمل خواهد شد.

,

وی به اجرای سند کیفیت آرد و نان استان اشاره کرد و افزود: در استان مرکزی با همکاری کارشناسان آرد و نان سند کیفیت آرد و نان استان اجرایی شده است.

,

 مدیرکل امور اقتصادی و بین الملل استانداری مرکزی گفت: در این سند تمامی مرحله تولید، حمل، نگهداری، ذخیره سازی گندم و پخت نان مورد ارزیابی قرار می گیرد تا نان با کیفیت در استان تولید و روانه بازار مصرفی مردم شود.

,

نعمتی اظهار کرد: بر اساس بررسی های صورت گرفته کیفیت نان تولیدی در استان مرکزی از ۵۰ درصد بالاتر است و در تلاش هستیم این کیفیت را بیشتر افزایش دهیم.

,

وی ادامه داد: همچنین در بازرسی که از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از سطح نانوایی های استان صورت گرفته است مصرف افزودنی ها در تهیه نان در استان روند نزولی داشته است.

,

مدیرکل امور اقتصادی و بین‌الملل استانداری مرکزی اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی نظارت‌های بیشتری را بر نانوایی‌ها خواهد داشت تا افزودنی‌های مجاز و غیرمجاز در تهیه نان کاهش پیدا کند.

,

نعمتی درخصوص افزایش قیمت نان در روزهای اخیر هم گفت: تاکنون ابلاغ رسمی برای افزایش قیمت نان به استان ارسال نشده است و در صورت ابلاغ بر اساس تصمیمات گرفته شده عمل خواهد شد.

, , , , , , ,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه