اخبار داغ

بعد از گذشت بیش از 20 سال چشم انتظاری؛

بزرگترین سکونت گاه غیر رسمی کشور تا پایان سال برق رسانی می شود

بزرگترین سکونت گاه غیر رسمی کشور تا پایان سال برق رسانی می شود
در حالی مردم در بزرگترین سکونت گاه غیر رسمی کشور سال هاست از نبود امکانات اولیه و رفاهی همچون آب و برق در رنج و عذاب به سر می برند که بسیاری از ساکنان آن به صورت غیر مجاز از اندک ترانس های برق که فقط برای 480 خانواده کافی است استفاده می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، روستای کمب مرادآباد چابهار به عنوان بزرگترین سکونت گاه غیر رسمی کشور با مساحتی بالغ بر 400 هکتار در 5 کیلومتری شهرستان چابهار واقع شده است که بیش از 23 هزار نفر جمعیت دارد. روستایی که مردم آن با گذشت بیست سال از زندگی، علاوه بر داشتن مشکلاتی چون کوچه و خیابان های خاکی از معضلی با عنوان کمبود یا نبود برق هم رنج می برند به گونه ای که در گرمای طاقت فرسای چابهار در فصل تابستان از امکانات سرمایشی نمی توانند استفاده کنند.
 به همین دلیل بسیاری از ساکنان آن به صورت غیر مجاز از اندک ترانس های برق که فقط برای 480 خانواده کافی است استفاده می کنند.
وقتی وارد این روستا می شویم با صحنه عجیبی روبه رو می شویم چرا که از تیرهای برق آن کابل هایی آویزان است و حتی از روی زمین نیز عبور کرده است از کابل هایی که توسط ساکنان به منزل آن ها متصل شده و خسارت های جانی و مالی هم به همراه داشته است.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون، ,
,
,
,
, ,

امیدرضا مشهدی مدیر اداره برق چابهار در جنوب سیستان و بلوچستان در این خصوص با بیان اینکه تمامی مناطق حاشیه نشین این شهرستان تا پایان سال جاری از نعمت روشنایی بهره مند می شوند، گفت: اقدامات برای ساماندهی، توسعه و برقرسانی به روستا کمب آغاز شده به طوری که در 6 ماه اخیر ٥٣ دستگاه ترانسفورماتور در حاشیه شهر چابهار نصب و این مناطق برقدار شده اند.
وی بیان کرد:شرکت توزیع نیروی برق تمامی تجهیزات و تاسیسات جدید را بر اساس طرح ساماندهی و اخذ حریم در معابر بازگشایی شده نصب می کند.
وی خاطر نشان کرد: بیش از سه هزار پرونده اخذ انشعاب برقرسانی و ساماندهی اصولی روستای کمب شهرستان چابهار از چهار سال گذشته تا کنون تشکیل شده که برخی از آنها ناقص است.
 
,
,
,
,
,
, ,

عبدالطیف شیخ زاده بخشدار مرکزی چابهار هم در این راستا با اشاره به اینکه بیش از 56 هزار نفر که 63 درصد از جمعیت شهر چابهار را شامل می شوند در مناطق کمب، مرادآباد، میرآباد، هوت آباد، جنگلوک، رمین، عثمان آباد و نوک آباد سکونت دارند، گفت: اداره برق هر چه سریعتر مشکلات مردم در حوزه برق را مرتفع کند تا مردم بیشتر از این در گرمای طاقت فرسا و شرجی هوا در رنج و عذاب نباشند.
وی تصریح کرد: مردم ساکن در مناطق حاشیه نشین و روستای کمب به دلیل قهر طبیعت، خشکسالی و بی آبی از روستاها و شهرهای همجوار به اطراف چابهار کوچ کرده اند؛ صبر و بردباری مردم و قبول زندگی در بدترین وضعیت و نبود امکانات اولیه نظیر برق، آب، طرح هادی، بهداشت و مدرسه قابل تحسین است و باید بعد از گذشت بیش از 20 سال از حداقل امکانات نظیر نعمت برق بهره مند باشند.
 
,
,
,
,
, ,
 
بخشدار مرکزی چابهار  افزود: بخش مرکزی این شهرستان برای رسیدن به شاخص های میانگین کشوری در زمینه آب، برق، راه، بهداشت، اجرای طرح هادی، فضای آموزشی، اینترنت و تلفن باید 20 یا 30 سال دیگر در انتظار باشد.
 
انتهای پیام/
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه