گوجهفرنگی دارای مقادیر بالایی از اسید تانیک است که میتواند اسیدیته معده را افزایش دهد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، بهترین و خوشطعمترین گوجهفرنگیها دارای مقادیر زیادی از اسیدها و قندها هستند. گوجهفرنگیهای دارای اسید کم و قند بالا، طعمی شیرین دارند، گوجهفرنگیهایی که اسید بالا و قند کمی دارند، ترشمزه هستند و گوجهفرنگیهایی که هم اسید و هم قند کمی دارند، بیمزه هستند. هنگامی که گوجهفرنگیها روی بوته خود، رشد میکنند و میرسند، به تدریج سطح اسید و قند آنها بالا میرود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت,البته گوجهفرنگی در میان بسیاری از میوهها و سبزیجات دارای کمترین سطح اسیدیته است. در بررسیهایی که در دانشگاه ویسکانسین مدیسون بر روی 13 ماده غذایی انجام شد، گوجهفرنگی با PH بین 4.3 تا 4.9، پس از پرتقال در رده آخر میوههای اسیدی قرار گرفت.
مواد غذایی دارای خاصیت اسیدی بالا، علائم بیماری را در کسانی که به زخم معده یا رفلاکس مبتلا هستند، تشدید میکنند. به همین خاطر، گوجهفرنگی که دارای مقادیر بالایی از اسید تانیک است میتواند اسیدیته معده را افزایش دهد که تداوم افزایش اسیدیته معده میتواند به زخم معده منجر شود. بنابراین باید از مصرف گوجه فرنگی با معده خالی پرهیز کرد.
مصرف گوجهفرنگی میتواند در افراد مستعد، نشانههای نامطلوبی در مثانه ایجاد کند؛ مثل احساس سوزش در مثانه و حتی سیستیت یا التهاب مثانه. از طرفی، هنگامی که سیستم ایمنی بدن نسبت به پروتئینهای موجود در گوجهفرنگی واکنش نشان میدهد، ترکیبی به نام هیستامین در بافتهای بدن آزاد میشود. این ترکیب میتواند باعث ایجاد ورم و درد مفاصل شود.
متأسفانه سرانه مصرف فراوردههای گوجهفرنگی در ایران، 10 برابر میانگین مصرف جهانی است! با توجه به مضرات گوجهفرنگی، بهتر است در سبک مصرف این ماده غذایی تجدیدنظر کنیم.
انتهای پیام/
البته گوجهفرنگی در میان بسیاری از میوهها و سبزیجات دارای کمترین سطح اسیدیته است. در بررسیهایی که در دانشگاه ویسکانسین مدیسون بر روی 13 ماده غذایی انجام شد، گوجهفرنگی با PH بین 4.3 تا 4.9، پس از پرتقال در رده آخر میوههای اسیدی قرار گرفت.
مواد غذایی دارای خاصیت اسیدی بالا، علائم بیماری را در کسانی که به زخم معده یا رفلاکس مبتلا هستند، تشدید میکنند. به همین خاطر، گوجهفرنگی که دارای مقادیر بالایی از اسید تانیک است میتواند اسیدیته معده را افزایش دهد که تداوم افزایش اسیدیته معده میتواند به زخم معده منجر شود. بنابراین باید از مصرف گوجه فرنگی با معده خالی پرهیز کرد.
مصرف گوجهفرنگی میتواند در افراد مستعد، نشانههای نامطلوبی در مثانه ایجاد کند؛ مثل احساس سوزش در مثانه و حتی سیستیت یا التهاب مثانه. از طرفی، هنگامی که سیستم ایمنی بدن نسبت به پروتئینهای موجود در گوجهفرنگی واکنش نشان میدهد، ترکیبی به نام هیستامین در بافتهای بدن آزاد میشود. این ترکیب میتواند باعث ایجاد ورم و درد مفاصل شود.
متأسفانه سرانه مصرف فراوردههای گوجهفرنگی در ایران، 10 برابر میانگین مصرف جهانی است! با توجه به مضرات گوجهفرنگی، بهتر است در سبک مصرف این ماده غذایی تجدیدنظر کنیم.
انتهای پیام/
البته گوجهفرنگی در میان بسیاری از میوهها و سبزیجات دارای کمترین سطح اسیدیته است. در بررسیهایی که در دانشگاه ویسکانسین مدیسون بر روی 13 ماده غذایی انجام شد، گوجهفرنگی با PH بین 4.3 تا 4.9، پس از پرتقال در رده آخر میوههای اسیدی قرار گرفت.
مواد غذایی دارای خاصیت اسیدی بالا، علائم بیماری را در کسانی که به زخم معده یا رفلاکس مبتلا هستند، تشدید میکنند. به همین خاطر، گوجهفرنگی که دارای مقادیر بالایی از اسید تانیک است میتواند اسیدیته معده را افزایش دهد که تداوم افزایش اسیدیته معده میتواند به زخم معده منجر شود. بنابراین باید از مصرف گوجه فرنگی با معده خالی پرهیز کرد.
مصرف گوجهفرنگی میتواند در افراد مستعد، نشانههای نامطلوبی در مثانه ایجاد کند؛ مثل احساس سوزش در مثانه و حتی سیستیت یا التهاب مثانه. از طرفی، هنگامی که سیستم ایمنی بدن نسبت به پروتئینهای موجود در گوجهفرنگی واکنش نشان میدهد، ترکیبی به نام هیستامین در بافتهای بدن آزاد میشود. این ترکیب میتواند باعث ایجاد ورم و درد مفاصل شود.
متأسفانه سرانه مصرف فراوردههای گوجهفرنگی در ایران، 10 برابر میانگین مصرف جهانی است! با توجه به مضرات گوجهفرنگی، بهتر است در سبک مصرف این ماده غذایی تجدیدنظر کنیم.
انتهای پیام/
البته گوجهفرنگی در میان بسیاری از میوهها و سبزیجات دارای کمترین سطح اسیدیته است. در بررسیهایی که در دانشگاه ویسکانسین مدیسون بر روی 13 ماده غذایی انجام شد، گوجهفرنگی با PH بین 4.3 تا 4.9، پس از پرتقال در رده آخر میوههای اسیدی قرار گرفت.
مواد غذایی دارای خاصیت اسیدی بالا، علائم بیماری را در کسانی که به زخم معده یا رفلاکس مبتلا هستند، تشدید میکنند. به همین خاطر، گوجهفرنگی که دارای مقادیر بالایی از اسید تانیک است میتواند اسیدیته معده را افزایش دهد که تداوم افزایش اسیدیته معده میتواند به زخم معده منجر شود. بنابراین باید از مصرف گوجه فرنگی با معده خالی پرهیز کرد.
مصرف گوجهفرنگی میتواند در افراد مستعد، نشانههای نامطلوبی در مثانه ایجاد کند؛ مثل احساس سوزش در مثانه و حتی سیستیت یا التهاب مثانه. از طرفی، هنگامی که سیستم ایمنی بدن نسبت به پروتئینهای موجود در گوجهفرنگی واکنش نشان میدهد، ترکیبی به نام هیستامین در بافتهای بدن آزاد میشود. این ترکیب میتواند باعث ایجاد ورم و درد مفاصل شود.
متأسفانه سرانه مصرف فراوردههای گوجهفرنگی در ایران، 10 برابر میانگین مصرف جهانی است! با توجه به مضرات گوجهفرنگی، بهتر است در سبک مصرف این ماده غذایی تجدیدنظر کنیم.
انتهای پیام/
البته گوجهفرنگی در میان بسیاری از میوهها و سبزیجات دارای کمترین سطح اسیدیته است. در بررسیهایی که در دانشگاه ویسکانسین مدیسون بر روی 13 ماده غذایی انجام شد، گوجهفرنگی با PH بین 4.3 تا 4.9، پس از پرتقال در رده آخر میوههای اسیدی قرار گرفت.
مواد غذایی دارای خاصیت اسیدی بالا، علائم بیماری را در کسانی که به زخم معده یا رفلاکس مبتلا هستند، تشدید میکنند. به همین خاطر، گوجهفرنگی که دارای مقادیر بالایی از اسید تانیک است میتواند اسیدیته معده را افزایش دهد که تداوم افزایش اسیدیته معده میتواند به زخم معده منجر شود. بنابراین باید از مصرف گوجه فرنگی با معده خالی پرهیز کرد.
مصرف گوجهفرنگی میتواند در افراد مستعد، نشانههای نامطلوبی در مثانه ایجاد کند؛ مثل احساس سوزش در مثانه و حتی سیستیت یا التهاب مثانه. از طرفی، هنگامی که سیستم ایمنی بدن نسبت به پروتئینهای موجود در گوجهفرنگی واکنش نشان میدهد، ترکیبی به نام هیستامین در بافتهای بدن آزاد میشود. این ترکیب میتواند باعث ایجاد ورم و درد مفاصل شود.
متأسفانه سرانه مصرف فراوردههای گوجهفرنگی در ایران، 10 برابر میانگین مصرف جهانی است! با توجه به مضرات گوجهفرنگی، بهتر است در سبک مصرف این ماده غذایی تجدیدنظر کنیم.
انتهای پیام/
البته گوجهفرنگی در میان بسیاری از میوهها و سبزیجات دارای کمترین سطح اسیدیته است. در بررسیهایی که در دانشگاه ویسکانسین مدیسون بر روی 13 ماده غذایی انجام شد، گوجهفرنگی با PH بین 4.3 تا 4.9، پس از پرتقال در رده آخر میوههای اسیدی قرار گرفت.
,مواد غذایی دارای خاصیت اسیدی بالا، علائم بیماری را در کسانی که به زخم معده یا رفلاکس مبتلا هستند، تشدید میکنند. به همین خاطر، گوجهفرنگی که دارای مقادیر بالایی از اسید تانیک است میتواند اسیدیته معده را افزایش دهد که تداوم افزایش اسیدیته معده میتواند به زخم معده منجر شود. بنابراین باید از مصرف گوجه فرنگی با معده خالی پرهیز کرد.
,مصرف گوجهفرنگی میتواند در افراد مستعد، نشانههای نامطلوبی در مثانه ایجاد کند؛ مثل احساس سوزش در مثانه و حتی سیستیت یا التهاب مثانه. از طرفی، هنگامی که سیستم ایمنی بدن نسبت به پروتئینهای موجود در گوجهفرنگی واکنش نشان میدهد، ترکیبی به نام هیستامین در بافتهای بدن آزاد میشود. این ترکیب میتواند باعث ایجاد ورم و درد مفاصل شود.
,متأسفانه سرانه مصرف فراوردههای گوجهفرنگی در ایران، 10 برابر میانگین مصرف جهانی است! با توجه به مضرات گوجهفرنگی، بهتر است در سبک مصرف این ماده غذایی تجدیدنظر کنیم.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه