اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس مجمع نمایندگان مازندران:

طرح سوال و استیضاح وزیر راه و شهرسازی در مجلس پیگیری می‌شود

طرح سوال و استیضاح وزیر راه و شهرسازی در مجلس پیگیری می‌شود
رئیس مجمع نمایندگان مازندران گفت: برای دفاع از حقوق مردمی که در محورهای استان مازندران کشته می‎شوند، طرح سوال و استیضاح وزیر راه و شهرسازی در مجلس شورای اسلامی را پیگیری می‎کنیم و چاره‌ای جز این موضوع نداریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، محمد دامادی یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در استان مازندران بود که برای بهسازی راه ساری تا تاکام پیگیری‌های جدی‎تری نسبت به سایر نمایندگان مجلس داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
دعوت از عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی برای بازدید از روند اجرای این پروژه و نیز پیگیری و دعوت چندین باره از معاون وزیر راه و شهرسازی برای در جریان قرار گرفتن این پروژه از اقداماتی بود که دامادی برای تکمیل این پروژه در دستور کار خویش قرار داد.

اما با وجود پیگیری‌های انجام شده از سال 89 تاکنون این پروژه به بهره‌برداری نرسید و بارها و بارها مشکلات زیادی برای مردم به وجود آورد، تصادف چندین باره در این محور از مواردی بود که خبرهای آن در رسانه‌ها منتشر شد اما اقدام اثرگذاری برای رفع مشکل که منجر به بهره‌برداری از این محور باشد به انجام نشد.

تصادف چند شب گذشته در محور ساری تاکام که منجر به کشته شدن چهار نفر شد، از حوادث تلخ این محور پرتردد اما کم‌اهمیت از نظر مسؤولان راه و شهرسازی استان و کشور بود.

تلخی حادثه چند روز گذشته این بود که به دلیل عدم رعایت نکات ایمنی در طول مسیر موجب شد که سه نفر از اعضای یک خانواده در کانالی که در کنار جاده ایجاد شد پس از انحراف ماشین خفه شوند.

با توجه به حساسیت به وجود آمده در ارتباط با این محور و درخواست مردم منطقه برای به ثمر رسیدن اقدامات انجام شده در این مسیر، رئیس مجمع نمایندگان مازندران در نامه‌ای خطاب به وزیر راه و شهرسازی نوشت: برای دفاع از جان مردمی که در محور ساری کیاسر جانشان را از دست دادند چاره‌ای جز استیضاح وزیر راه و شهرسازی نداریم.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه