logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

خروج دارو از بیمارستان با نسخه جعلی

خروج دارو از بیمارستان با نسخه جعلی
مدیرکل نظارت بر دارو و موادمخدر سازمان غذا و دارو با اعلام اینکه همه داروها شامل قاچاق می شود، عمده داروهای قاچاق را شامل داروهای گران قیمت دانست که سود زیادی برای قاچاقچیان دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  مهدی پیرصالحی در گفتگو با مهر اظهارداشت: قاچاقچیان خیلی تمایل ندارند که دنبال قاچاق داروهای ارزان قیمت باشند که سود کمتری دارد. بلکه سراغ داروهای گران قیمت می روند که معمولا داروهای بیماران خاص و سرطانی است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


وی در ارتباط با روش کنترل داروهای قاچاق در مرزهای کشور، گفت: در موضوع قاچاق دو بحث داریم. یکی ورود داروی قاچاق و دیگری خروج داروی قاچاق است.

پیرصالحی در پاسخ به این سئوال که بیشترین مشکل ما مربوط به ورود داروی قاچاق است یا خروج، افزود: مشکل ورود داروی قاچاق این است که ما نمی دانیم چه کیفیتی دارد و ممکن است خطراتی برای مردم داشته باشد. و یا اینکه خیلی از داروهای ماهوره ای هستند که وارد می شود و البته از نظر ما هیچکدام از داروهای ماهواره ای کیفیت ندارند، چون اگر داشتند، می آمدند داخل کشور ثبت می شدند.

مدیرکل نظارت بر دارو و موادمخدر سازمان غذا و دارو ادامه داد: دارویی که از ماهواره تبلیغ می شود، یعنی اینکه کیفیت لازم را ندارد.

وی افزود: بحث دیگر در مقوله قاچاق دارو، خروج دارو از کشور است.

پیرصالحی با اشاره به اجرای طرح تحول نظام سلامت و کاهش قیمت دارو، گفت: با توجه به کاهش قیمت دارو در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت، بیمار می تواند با نسخه های جعلی و... دارو را با قیمت ارزان تر در بیمارستان تهیه کند و از کشور خارج شود.

وی تاکید کرد: بر همین اساس، معاونین غذا و دارو در دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور می بایست بر این موضوع نظارت کرده و دقت کنند که داروی تجویزی در بیمارستان مصرف شود.

پیرصالحی، کنترل دارو در مرزها را وظیفه نیروی انتظامی دانست و گفت: متاسفانه وسعت مرزهای جغرافیایی کشور به اندازه ای بزرگ و گسترده است که نمی توان قاچاق دارو را صد درصد نظارت کرد.

مدیرکل نظارت بر دارو و موادمخدر سازمان غذا و دارو در پاسخ به این سئوال که سازمان غذا و دارو چگونه می تواند بر نحوه مصرف دارو در بیمارستانها نظارت کند، افزود: بحث کنترل مصرف دارو در بیمارستانها، بیشتر با تنظیم گاید لاین هاست که دقیقا برای چه بیماری چه دارویی و به چه تعدادی می شود مصرف کرد.

وی با اشاره به همکاری معاونت های درمان و غذا و دارو برای تهیه گاید لاین های مصرف دارو در بیمارستانها، گفت: با تنظیم این گاید لاین ها، دقیقا می دانند بیمار چه دارویی و به چه میزان نیاز دارد که در بیمارستان مصرف شود.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه