logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  2. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  3. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  4. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  5. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  6. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  7. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  8. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  9. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  10. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  11. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  12. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  13. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  14. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  15. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  16. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  17. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  18. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  19. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  20. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!

زمان تخصیص سهام بیمه ملت به بازنشستگان

زمان تخصیص سهام بیمه ملت به بازنشستگان
مدیرعامل هلدینگ مالی، بانکی و سهام صندوق بازنشستگی کشوری، فرآیند تخصیص سهام بیمه ملت به بازنشستگان کشوری را اعلام کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمود طهماسبی، اظهار داشت: فرآیند دریافت کد سهامداری بازنشستگان کشوری برای تخصیص سهام بیمه ملت، از روز یکشنبه (دیروز) آغاز شده است.

به گزارش روابط عمومی صندوق بازنشستگی کشوری، طهماسبی یادآور شد: بازنشستگان پس از دریافت کد سهامداری خود از دوم تا چهارم بهمن ماه ۹۵ فرصت دارند با مراجعه به سایت صندوق به نشانی cspf.ir در صورت تمایل، انصراف خود را از خرید سهام اعلام کنند.

وی همچنین تصریح کرد: پس از مشخص شدن لیست نهایی بازنشستگان کشوریِ متقاضی سهام، حداکثر تا نیمه نخست بهمن ماه امسال، فرآیند تخصیص سهام آغاز می شود.

طهماسبی درباره قیمت و تعداد تخصیص سهام بیمه ملت نیز اظهار داشت: میزان تخصیص سهام به هر کد سهامداری ۳۵۰۰ سهم و هر سهم به قیمت ۲۰۲ تومان عرضه می شود.

وی ارزش کنونی سهام بیمه ملت در بازار بورس را محدوده ۲۰۰ تومان عنوان کرد و افزود: با توجه به روند خوب افزایش قیمت سهام بیمه ملت، انتظار می رود این سهام، سودآوری مناسبی به ویژه برای بازنشستگان متقاضی داشته باشد.

واگذاری سهام بیمه ملت به بازنشستگان کشوری در قالب وام قرض الحسنه با بازپرداخت ۳۶ ماهه از یکم تا ۱۹ دی ماه انجام شد که ۱۳۰ هزار بازنشسته کشوری از این طرح استقبال کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

 

,

منبع:مهر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه