اخبار داغ
  1. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  2. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  3. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  4. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  5. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  6. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  7. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  8. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  9. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  10. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  11. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  12. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  13. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  14. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  15. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  16. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  17. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  18. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  19. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  20. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران

رئیس هیئت تیراندازی با کمان اصفهان:

اصفهان باید قطب تیراندازی با کمان آسیا شود

اصفهان باید قطب تیراندازی با کمان آسیا شود
ساکت پس از ابقای خود در این سمت از برنامه های اصلی هیئت برای موفقیت در جام های آسیایی و جهانی و کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۰ خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیس هیئت تیراندازی با کمان اصفهان پس از انتخاب مجدد به عنوان رئیس هیئت تیراندازی با کمان استان اصفهان در گفت و گو با میدان نیوز پیرامون برنامه اصلی خود در دوره جدید ریاستش، اظهار کرد: موفقیت در بازی های بین المللی و کسب سهمیه برای المپیک ۲۰۲۰، هدف اصلی این هیئت در چهار سال آینده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, میدان نیوز,

وی همچنین از تلاش هیئت تیراندازی با کمان استان در راستای تبدیل اصفهان به قطب تیراندازی با کمان در آسیا خبر داد.

,

حمیدرضا ساکت درباره عدم وجود رقیب در انتخابات مجمع، این اتفاق را لطف دیگر همکاران به خود برشمرد و ابراز امیدواری کرد که بتوان با بهره گیری از تمام نیرو های موجود در این رشته به رشد هرچه بیشتر تیراندازی با کمان استان کمک کرد.

,

وی در این باره گفت: در جلساتی که با همکاران داشتیم از آنها درخواست کردم که برای کمک به این رشته و باتوجه به توانایی هایی که در آن ها وجود دارد نام خود را در مجمع انتخاباتی اعلام نمایند، اما دوستان تصمیم گرفتند که این وظیفه خطیر را همچنان به من بسپارند تا به امید خدا با همکاری این عزیزان بتوانیم به اهدافی که ترسیم کرده ایم در این چهارسال دست پیدا کنیم.

,

رئیس هیئت تیراندازی با کمان استان اصفهان پیرامون مشکلات مالی هیئت های ورزشی، آن را حقیقتی انکار ناپذیر برشمرد، لکن راه حل را در همکاری با ارگان های دیگر و متولیان این رشته برای رفع موانع مالی دانست و خاطر نشان کرد که با این اهداف می توان برای آینده ورزش استان در تیراندازی بسیار امیدوار بود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه