به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ "احمد اورنگ"، فرمانده سپاه ناحیه سیروان در گفتگو با خبرنگار سیروان نوین اظهار کرد: امسال 380 میلیون تومان تسهیلات اقتصاد مقاومتی در شهرستان سیروان پرداخت شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیروان نوین,وی با بیان اینکه 23 طرح اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی با این تسهیلات اجرا شده است، افزود: این تسهیلات در عرصه های پرورش زنبور عسل، صنایع بسته بندی و تبدیلی، صنایع دستی، پرورش بلدرچین، پرورش قارچ و کشت زعفران پرداخت شده است.
,فرمانده سپاه ناحیه سیروان گفت: با پرداخت این میزان تسهیلات در شهرستان برای 34 نفر به صورت مستقیم و 70 نفر به صورت غیرمستقم اشتغالزایی شده و این افراد توانستهاند با راهاندازی این طرح های تولیدی و زودبازده زمینه درآمدزایی و اشتغال برای خود را فراهم کنند.
,اقتصاد مقاومتی توطئه های اقتصادی دشمنان را خنثی می کند
, اقتصاد مقاومتی توطئه های اقتصادی دشمنان را خنثی می کند,اورنگ با بیان اینکه شهرستان سیروان توانمندیها و پتانسیلهای خوبی برای تحقق اقتصاد مقاومتی دارد، افزود: تسهیلات اقتصاد مقاومتی برای پیشبرد اهداف و فرمایشات مقام معظم رهبری برای کسانی که دارای شرایط لازم هستند ارائه شده است.
,فرمانده سپاه ناحیه سیروان تصریح کرد: یکی از راه هایی که می تواند در توسعه، پیشرفت و ایجاد اشتغال نقش بسزایی داشته باشد استفاده بهینه از امکانات موجود و توانمندی های داخلی است.
,اورنگ ادامه داد: اقتصاد مقاومتی در ایجاد اشتغال و محرومیتزدایی نقش موثری دارد و توطئه های اقتصادی و فشارهای دشمنان را خنثی می کند.
,وی با تاکید بر این که اقتصاد مقاومتی موجب خود کفایی و بی نیاز شدن کشور از دنیای غرب می شود، گفت: فعالان اقتصاد و تولید می توانند در عرصه های مختلف اقتصاد مقاومتی وارد میدان کار و تلاش شوند.
,فرمانده سپاه ناحیه سیروان افزود: امروز جوانان زیادی هستند که عزم خود را جزم کرده و با گرفتن تسهیلات مورد نیاز معنای واقعی اقتصاد مقاومتی و کاهش وابستگی ها را به منصه ظهور گذاشته اند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه