logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

امام جماعت ابوموسی:

پرستاری، حرفه ‌ای مقدّس و ارزشمند است

پرستاری، حرفه ‌ای مقدّس و ارزشمند است
امام جماعت ابوموسی با اشاره به سختی‌ های شغل پرستاری؛ گفت: پرستاری، حرفه ‌ای مقدّس و ارزشمند است؛
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نافذ آنلاین، حجت الاسلام شیرزاد حسنی امام جماعت مسجد جامع ابوموسی گفت: پرستاری می‌ تواند یکی از راه ‌های قرب به خداوند و دست‌ یابی به کمال انسانی باشد و به همین خاطر حرفه ای مقدس و ارزشمند است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نافذ آنلاین, ، حجت الاسلام شیرزاد حسنی امام جماعت مسجد جامع ابوموسی گفت: پرستاری می‌ تواند یکی از راه ‌های قرب به خداوند و دست‌ یابی به کمال انسانی باشد و به همین خاطر حرفه ای مقدس و ارزشمند است.,
امام جماعت ابوموسی اظهار کرد: روز پنجم جمادی الاولی در هر سال، روز مبارکی است؛ میلاد با سعادت اسوه صبر و پایداری، حضرت زینب(س) که «روز پرستار» نام گرفته است. در این روز، بانویی پا به عرصه وجود نهاد که آموزگار ایثار و فداکاری بود. 
,
 
,
حسنی افزود: پرستاری شغلی سخت و دشوار اما نیکو و پراهمیت است و خدمات پرستاران شایسته‌ ترین و صالح‌ ترین عمل بوده چرا که در کنار بیمار با مهر و محبتی که به وی دارند و در راه سلامت و بهبودی از هیچ تلاشی دریغ نمی‌ورزند، قطعاً این کار رضایت خداوند و مردم را به همراه خواهد داشت.
,
 
,
وی عنوان کرد: روز پرستار بهانه ای است تا به یکی از شریف ‌ترین و انسانی ‌ترین مسئولیت ‌های حرفه ‌ای بیش از پیش توجه کرده و قدردان زحماتی باشیم که بخشی از بار نظام سلامت کشور را بر دوش گرفته‌ است. 
,
 
,
امام جماعت ابوموسی با اشاره به اینکه خدمت به هم‌ نوعان در کلام معصومان علیهم‌السلام از بهترین عبادت‌ها شمرده شده است؛ گفت: پرستاران نقش مهمی در سلامتی مردم بر عهده دارند که باید قدردان تلاش های آنها باشیم.
,
 
,
حسنی تصریح کرد: روز ولادت حضرت زینب(س) را روز پرستار می نامند و علت نام گذاری این روز به نام «روز پرستار» این است که حضرت زینب پرستاری امام زمانش حضرت زین العابدین علیه السلام و دیگر بیماران و مصیبت زدگان اهل بیت را برعهده داشت، و ضمن این که رسالت مهم نگهداری و تبلیغ از نهضت حسینی را به خوبی انجام داد، از پرستاری بیمار کربلا نیز آنی فروگذار نکرد.
,
انتهای پیام/
,
 
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه