دهیار روستای شمس آباد تخت خبر داد؛
نمایشگاه عکس فجر تا فجر در روستای شمس آباد تخت برپا شد
در این نمایشگاه عملکرد یک ساله شورای اسلامی و دهیاری روستای مذکور از دهه فجر سال گذشته تاکنون در قالب تصویر در معرض نمایش گذاشته شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سایت خبری مرودشت نا، به همت دهیاری روستای شمس آباد تخت نمایشگاه عکس "فجر تا فجر" در این روستا برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرودشت نا, مرودشت نا,در این نمایشگاه عملکرد یک ساله شورای اسلامی و دهیاری روستای مذکور از دهه فجر سال گذشته تاکنون در قالب تصویر در معرض نمایش گذاشته شد.
,نکته قابل توجه استقبال گرم اهالی روستا و میهمانان روستا بود و با توجه به حجم بالای استقبال، ساعت بازدید از نمایشگاه افزایش یافت.
,محسن زارع دهیار روستای شمس آباد تخت در گفتگو با مرودشت نا بیان داشت: حجم پروژه های اجرایی که با همکاری و همدلی بخشدار مرکزی انجام شده است در این روستا به بیش از دو میلیارد ریال رسید و انتظار می رود تا سال آینده با افزایش چشم گیر پروژه ها، این مبلغ نیز افزایش چشم گیری داشته باشد.
,زارع افزود: کم و کاستی برنامه های دهه فجر 94 بررسی شد و در دهه فجر امسال معایب کاهش یافته و شورای اسلامی و دهیاری روستا با توجه به ظرفیت خیرین روستا که خودجوش عمل می کنند، توانسته اند باشگاه ورزشی روستا را راه اندازی کنند و ظرفیت آن را افزایش دهند.
,وی اظهار داشت: یکی از کاستی های روستا نداشتن فضای سبز مناسب جهت رفاه حال اهالی می باشد و شورای اسلامی و دهیاری در تلاش هستند که این مشکل رفع شود.
,وی بیان داشت: به دلیل استقبال خوب از نمایشگاه عکس "فجر تا فجر" این نمایشگاه هر ساله برگزار خواهد شد و در طول سال عکس ها در مکان مذهبی در معرض دید عموم قرار میگیرد.
]
ارسال دیدگاه