اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده مازندارن در مجلس:

وزیر راه باید استیضاح شود

وزیر راه باید استیضاح شود
محمد دامادی پایش را در یک کفش کرد و گفت: وزیر راه و شهرسازی باید استیضاح شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، طرح استیضاح وزیر راه و شهرسازی بارها و بارها مطرح می‎شود اما به سرانجام نمی‌رسد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

چندین بار است که نمایندگان مجلس به دلیل کم‌کاری‌های متعدد سعی دارند که وزیر راه و شهرسازی دولت یازدهم را تغییر دهند.

بروز حادثه قطار مشهد تبریز بیشتر نمایندگان را ترغیب کرد که طرح استیضاح وزیر راه و شهرسازی را در دستور کار قرار دهند.

نمایندگان مجلس تبریز که از موضع خویش در قبال وزیر راه و شهرسازی کوتاه نیامدند، محمد دامادی نماینده مردم ساری و میاندورد به دلیل مشکلات جاده‌ای که در استان مازندران وجود دارد یکی از افراد منتقد به عملکرد وزیر راه در مجلس شورای اسلامی بوده و در حال حاضر به جز استیضاح وزیر راه به هیچ چیز قانع نیست.

محمد دامادی با نمایندگان تبریز در طرح استیضاح وزیر راه همراه و همگام شد تا اینکه تصادف سنگین و کشته شدن هم‌زمان چهار نفر در یک روز و تقریبا یک ساعت در محور ساری به تاکام رخ داد، دامادی پایش را در یک کفش کرد و طرح استیضاح وزیر راه را به شدت در دستور کار دارد.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران مازندران از جمع‌آوری 80 امضا برای استیضاح وزیر راه خبر داد و گفت: برخی لابی‌ها در درون مجلس اجازه استیضاح وزیر راه را نمی‎دهد.

وی با این حال کوتاه نیامده و اعلام کرد که بررسی طرح استیضاح وزیر راه در مجلس را ابتدا در کمیسیون عمران مجلس رسیدگی می‎کند.

به دلیل فشارهای متعدد این نماینده مجلس، امروز معاون وزیر راه و شهرسازی از پروژه ساری تاکام بازدید کرد، مانند بازدیدهای بی‌شماری که در گذشته هم انجام شد و از زمان شروع اجرای این پروژه بازدیدهای مکرر معاونان وزیر از این محور رسانه‌ای می‎شود اما آنچه که در حال حاضر باقی ماند پروژه نیمه‌تمام و زخمی محور ساری تاکام است که بعید به نظر می‎رسد که در این دولت به بهره‌برداری برسد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه