logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

با نزدیک شدن به آوردگاه 96؛

جلسات انتخاباتی در باغ شخصی کاندیدای سایه

جلسات انتخاباتی در باغ شخصی کاندیدای سایه
رفته رفته پیش بینی ها شکل واقعی به خود می گیرد و موضوع به صحنه آوردن کاندیدای سایه در انتخابات آینده قطعی می شود.اما در این وضعیت،جناح دولت شرط گذاشته اند.شرطشان نیز این است که کاندیدا یا کاندیداهای در سایه باید تعهد دهند وحاضر باشند کاری که عارف در سال۹۲کرد،انجام دهد و به وقت نیاز و ضرورت با حمایت از آقای روحانی از صحنه رقابت ها کناره بگیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گام نیوز رفته رفته پیش بینی ها شکل واقعی به خود می گیرد و موضوع به صحنه آوردن کاندیدای سایه در انتخابات آینده قطعی می شود.اما در این وضعیت،جناح دولت شرط گذاشته اند.شرطشان نیز این است که کاندیدا یا کاندیداهای در سایه باید تعهد دهند وحاضر باشند کاری که عارف در سال۹۲کرد،انجام دهد و به وقت نیاز و ضرورت با حمایت از آقای روحانی از صحنه رقابت ها کناره بگیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گام نیوز ,

در همین اوضاع،یکی از کاندیداهای در سایه با یکی از چهره های شاخص اصلاحات دیدار داشته و از وی شنیده است که برود و خودش را مهیای آمدن به انتخابات کند.این کاندیدای احتمالی نیز پیشنهاد ارائه شده را فعلا به فال نیک گرفته و مدتی است جلساتی را در باغ شخصی اش  برگزار می نماید.

,

در  این زمینه بعدا بیشتر خواهیم نوشت اما آنچه حالا باید گفت این است که موضوع کاندیدای سایه دارد به بخشی از رویدادهای انتخابات آینده تبدیل می شود.و دیگر اینکه تلاش و تکاپو و به صرافت افتادن جریان اعتدال واصلاحات برای کشاندن پای کاندیدای سایه به آوردگاه سال ۹۶نشان می دهد در جریان حامی دولت نیز از اوضاع و احوال اقتصاد و معیشت مردم و کارآمدی دولت رضایتمندی مطلوبی وجود ندارد.

,

غضنفری کارشناس سیاسی

, غضنفری کارشناس سیاسی,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه