اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده ولی‌فقیه در مازندران:

نبود وحدت در مازندران رنج‌آور است

نبود وحدت در مازندران رنج‌آور است
نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه نبود وحدت در این استان بسیار رنج‌آور است، گفت: چرا همیشه سعی می‌کنیم هم‌دیگر را زمین بزنیم؟
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از بلاغ، آیت‌الله نورالله طبرسی در همایش مشترک سازمان‌های نظام مهندسی مازندران با بیان اینکه خواجه نصرالدین طوسی سرآمد عالمان علوم مهندسی معاصر است، اظهار کرد: رصدخانه مراغه او و تحقیقات وی در علوم ریاضی و مهندسی از آثار برجسته و به یادگار مانده این دانشمند بزرگ است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, بلاغ,

وی افزود: لازم است که مهندسان ایرانی با شخصیت این دانشمند برجسته مسلمان آشنا شوند.

نماینده ولی فقیه در استان مازندران تمدن اسلامی را داعیه‌دار بسیاری از علوم مهندسی دانست و تاکید کرد: متاسفانه جوان‌های ما از علوم مهندسی پرافتخار دانشمندان مسلمان ایرانی اطلاعی ندارند، دانشمندانی که میراث‌دار استادان بزرگ خود هم‌چون علامه حلی بوده‌اند.

طبرسی با بیان اینکه دانشمندان خارجی معاصر نیز به وجاهت‌های علمی دانشمندان اسلام در علوم پایه و مهندسی اذعان داشته‌اند، گفت: بسیاری از علوم مهندسی و حتی مراکز علمی که تولید علم در آن شکل گرفت مدیون فعالیت‌های دانشمندان برجسته‌ای همچون شیخ بهایی، ابوریحان بیرونی، خوارزمی، شیح الرئیس و خواجه نصیرالدین طوسی است.

وی علامه حسن زاده‌آملی را خواجه نصرالدین طوسی زمان دانست و تاکید کرد: ایشان بسیاری از متون هندسه و نجوم را به نگارش درآورده‌اند که مایه افتخار برای استان ما هستند.

نماینده ولی فقیه در مازندران برگزاری همایش مشترک سازمان‌های نظام مهندسی مازندران را ایده خوبی دانست و تصریح کرد: برگزاری این همایش بشارتی برای وحدت مهندسان سازمان‌های نظام مهندسی استان است.

طبرسی با بیان اینکه نبود وحدت در مازندران بسیار رنج‌آور است، اظهار کرد: چرا همیشه سعی می‌کنیم همدیگر را زمین بزنیم؟

وی گفت: وقتی 32 هزار مهندس در استان داریم، چرا مازندران عقب افتاده است، چون نتوانستیم بین همه آنها وحدت کلمه ایجاد کنیم.

نماینده ولی فقیه در مازندران افزود: باید ریشه‌یابی شود و جلوی اختلاف‌ها گرفته و راهکاری در نظر بگیریم.

طبرسی با طرح این پرسش که چرا هر طرحی برای استان رقم می‌خورد سهم‌خواهی به وجود می‌آید، خاطرنشان کرد: آنقدر به حاشیه می‌روند که اصل طرح فراموش می‌شود، این عیب اصلی استان ما است.

وی تصریح کرد: باید از افراد بزرگی چون خواجه نصیرالدین طوسی الگوبرداری کنیم و بدانیم که پیشرفت جامعه ما بر اساس اصل وحدت خواهد بود، از همه مسؤولان در تمامی بخش‌ها می‌خواهم اختلاف نظرها را کنار بگذارند.

نماینده ولی فقیه در مازندران در پایان از برگزاری همایش‌هایی که نشان از وحدت رویه دارد ابراز خرسندی کرد و گفت: برگزاری چنین همایش‌هایی به ایجاد فرهنگ وحدت‌آمیز در بخش‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و سیاسی استان کمک می‌کند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه