logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان گرمسار:

اجرای ۵۴۰ هکتار تاغ کاری در بزرگراه قم-گرمسار

اجرای ۵۴۰  هکتار تاغ کاری در بزرگراه قم-گرمسار
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان گرمسار گفت: با توجه به تفاهنامه ایجاد فضای سبز درکناربزرگ راه های ایجاد شده در مسیر های مختلف شهرستان بخش خصوصی ایجاد کننده بزرگ راه قم - گرمسار مکلف شده است بیش از 540 هکتار فضای سبز در قالب کاشت درختان تاغ در مسیر با مشارکت بخش خصوصی ایجاد نماید .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گرمسارآنلاین اسماعیل عرب معصومی ؛ رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان گرمسار در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ما با اعلام این خبر افزود: در اجرای طرح های بزرگ راهی و معدنی در کشور و منطقه سعی شده است با ایجاد فضاهای سبز مشکل در اختیاز گرفتن منابع طبیعی را حل نماییم و با این تفاهنامه ها فضای جدید سبزدر سطح منطقه ایجاد کردیم .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گرمسارآنلاین, .,

رئیس اداره منابع طبیعی و ابخیز درای شهرستان گرمسار در ادامه از اجرای فاز دوم در ختکاری منطقه ویژه اقتصادی به میزان 18 هکتار با هدف ایجاد فضای سبز در پروژه های بزرگ در شهرستان اشاره کردو افزود: در سال گذشته در فاز اول بیش از 12 هکتاردرختکاری از انواع زیتون، تاغ و کاج و سرو در این مناطق با کمک مردمی کاشت شد .

, .,

عرب معصومی در ادامه اظهارداشت: در سال جاری بیش از 50 هزار اصله نهال میان مردم و متقاضیان توزیع شده است و در حرکتی مشارکتی با شهرداری گرمسار بیش از 50 هزار ا اصله نهال مختلف در سطح شهر گرمسار مورد بهره برداری و کاشت قرار گرفته است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه