logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

تولد نوزادان 5 قلو در شیراز

تولد نوزادان 5 قلو در شیراز
مادری از اهالی یکی از روستاهای فارس، در حالیکه با اورژانس به بیمارستان حضرت زینب(س) شیراز منتقل شده بود، 5 نوزاد سالم به‌دنیا آورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایسنا؛ مدیر مرکز آموزشی درمانی حضرت زینب(س) سه‌شنبه 17 اسفند به خبرنگاران گفت: بامداد امروز مادری 25 ساله اهل یکی از روستاهای فارس، با علائم درد زایمان توسط اورژانس به این مرکز درمانی منتقل شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

دکتر محمدرضا ذاکری افزود: این مادر در هفته بیست و نهم بارداری قرار داشت و به دلیل پارگی زودرس کیسه آب و دردهای زایمانی زودرس، تحت عمل سزارین قرارگرفت.
او با تصریح اینکه مادر یاد شده دو سال به نازایی مبتلا بوده و با روش IUI حامله شده بود، گفت: این مادر 5 نوزاد به دنیا آورد که یکی دختر و چهار نوزاد پسر هستند.

مدیر مرکز درمانی حضرت زینب(س) با بیان اینکه نوزادان در بخش مراقبت ویژه نگهداری می‌شوند، گفت: وزن این نوزادان بین 500 تا 1200 گرم است و در حال حاضر با توجه به وضعیتشان در بخش مراقبت های ویژه نوزادان این مرکز (NICU) نگهداری می‎شوند.
,
,
,
,
,

پزشک نوزادان بیمارستان حضرت زیبن(س) نیز گفت: قل اول پسر با وزن 1020 گرم، قل دوم پسر با وزن 760 گرم، قل سوم پسر با وزن 1230 گرم، قل چهارم دختر با وزن 770 گرم و قل پنجم پسر با وزن 500 گرم است.
,
,

بهرامی با بیان اینکه هر پنچ نوزاد هم‌اکنون تحت مراقبت‌های ویژه و زیر دستگاه رسپیراتوری هستند، گفت: اکنون نمی‌توان به شکل کامل در مورد سلامت همه نوزادان اظهار نظر قطعی کرد.
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه