logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

مشارکت ۱۱ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز عجب شیری در جشن نیکوکاری

مشارکت ۱۱ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز عجب شیری در جشن نیکوکاری
جشن نیکوکاری همزمان با سراسر کشور با مشارکت ۱۱ هزار و ۵۰۰ دانش آموز عجب شیر در ۱۱۰ مدرسه شهری و روستایی این شهرستان برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فرهنگ عجب شیر، فرماندار عجب شیر روز چهارشنبه درآیین نمادین جشن نیکوکاری در مدرسه دخترانه صفا این شهرستان گفت: دانش آموزان در جشن نیکوکاری، درس محبت را به زیبایی به تصویر می کشند و در سطح جامعه آن را نشر می دهند.
سید شمس الدین مراثی، با اشاره به اینکه دانش آموزان قلوب مهربانی دارند و نوعدوست هستند، افزود: آنان نشاط، شور و شادی های خود را با همنوعان و دوستانشان تقسیم و آن ها را نیز در شادی های خود شریک می کنند.
وی اظهار کرد: جشن نیکوکاری در آشنایی دانش آموزان با معنا و مفهوم کمک به همنوع مفید است و روحیه احسان و نیکوکاری را در آن ها تقویت می کند.
مراثی ادامه داد: پاداش کسانی که بتوانند مشکلی از نیازمندان جامعه را برطرف کنند، خوشنودی خدا بوده و خداوند در روز قیامت، نیکوکاران را خوشحال و راضی می کند.
مدیر آموزش و پرورش عجب شیر نیز در این جشن گفت: جشن نیکوکاری به عنوان یک سنت حسنه هر سال در سطح جامعه و مدارس به منظور کمک به دانش آموزان نیازمند برگزار می شود.
محمدعلی صمدزاده، افزود: این جشن با همکاری این اداره و کمیته امداد امام خمینی(ره) و با مشارکت دانش آموزان و فرهنگیان در تمامی مدارس این شهرستان برگزار می شود.
وی، ترویج فرهنگ انفاق و نوع دوستی و برانگیختن نیت خیرخواهانه مردم و بویژه دانش آموزان را از اهداف این برنامه عنوان کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فرهنگ عجب شیر,
,
,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه