اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

گزارش تصویری/

دیدار قهرمان وزنه‌برداری و مربی فوتبال کشور با خانواده شهید مدافع حرم آملی

دیدار قهرمان وزنه‌برداری و مربی فوتبال کشور با خانواده شهید مدافع حرم آملی
بهادر مولایی قهرمان تیم ملی‌ وزنه‌برداری کشور و نادر دست‌نشان سرمربی تیم‌های لیگ برتری و دسته‌اولی کشور و خونه به خونه مازندران با خانواده شهید مدافع حرم آملی مصطفی زال‌نژاد دیدار کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از سفیر هراز، نادر دست‌نشان سرمربی تیم‌های لیگ برتری و دسته‌اولی کشور و خونه به خونه مازندران و بهادر مولایی قهرمان تیم ملی‌ وزنه‌برداری جمهوری اسلامی ایران با خانواده شهید مدافع حرم آملی مصطفی زال‌نژاد دیدار کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر هراز,

این دو قهرمان جهان و مربی مطرح تیم‌های فوتبال کشور در گلزار شهدای امامزاده ابراهیم(ع) آمل بر سر مزار شهدای مدافع حرم حاضر و با شهیدان تجدید عهد و پیمان کردند.

سرمربی تیم فوتبال خونه به خونه در حاشیه این دیدار گفت: شهدای مدافع حرم برای حراست از حریم اهل بیت و تامین امنیت کشور جان خود را از دست دادند.

نادر دست‌نشان در ادامه اظهار کرد: شهدای مدافع حرم تمام جان، مال و زندگی خود را در راستای اسلام قرار دادند و نمی‌توان در وصف این رزمندگی‌ها و جانفشانی‌های آنها سخنی بیان کرد.

سرمربی تیم فوتبال خونه به خونه با اشاره به اینکه شهدای مدافع حرم در غربت جانفشانی کردند، تصریح کرد: قهرمانی شهدا ابدی است و ورزشکاران نباید به این قهرمانی‌های زودگذر دلخوش باشند.

بهادر مولایی ملی پوش وزنه‌برداری کشور نیز در این دیدار گفت: شهدا بهترین الگوی مردم در زندگی ورزشی، اجتماعی و قهرمانی تمامی ورزشکاران و من هستند.

این ملی پوش وزنه برداری کشور با بیان اینکه امنیت و اقتدار کشور مرهون مجاهدت‌های شهدایی است که در دوران دفاع مقدس و امروز در راه دفاع از حریم اهل بیت به درجه رفیع شهادت رسیدند، خاطرنشان کرد: دیدار با خانواده شهدا کمترین کاری است که می‌توان انجام داد و یک ارزش برای همه ورزشکاران به ویژه بنده است.

در این دیدار رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان آمل و جمعی از مردم این شهرستان هدایایی را به رسم یادبود به قهرمانان ملی و بین‌المللی ورزش کشور اهدا کردند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه