اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در مراسم تجلیل از اسوه های صبر و استقامت مطرح شد؛

همسران جانبازان اسوه های صبر و مقاومت هستند

همسران جانبازان اسوه های صبر و مقاومت هستند
همزمان با روز بزرگداشت مقام شامخ شهدا و تکریم مادران شهدا طی مراسمی با حضور امام جمعه شهرستان هامون و رییس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران زابل و جمعی از فرزندان شهیدان از همسران جانبازان بالای هفتاد درصد قدردانی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  اوشیدا؛سرپرست روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه علوم پزشکی در مراسم تجلیل از اسوه های صبر و استقامت با گرامی داشتن یاد شهدای انقلاب و جنگ تحمیلی عنوان کرد: مجاهدت همسران جانباز که با فداکاری و صبر با گذشت چندین سال پس از جنگ تحمیلی از آنان پرستاری می کنند قابل ستایش است.

محمد کیانی رحلت جانباز و پدران شهید خدری، حاج غلامعلی خدری را تسلیت گفت و ابراز داشت: رشادت های آن مرحوم در قبل و بعد از انقلاب اسلامی و همچنین دوران جنگ تحمیلی و تقدیم دو فرزندش در راه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بی نظیر و مثال زدنی است.

رییس بنیاد شهید و ایثارگران شهرستان زابل نیز با گرامیداشت یاد شهدا و امام شهدا از مجاهدت همسران جانبازان که با همت و بی منت از همسران جانباز خود نگهداری می کنند و رنج فراوانی را تحمل می کنند تشکر کرد و افزود: اجر همسران جانباز خدایی است چرا که کار آنان با خلوص نیت و بدون ریا می باشد.

امیر منصور فیروزی ابراز داشت: الگوی همسران جانبازان حضرت ام البنین (س) است چرا که آن بزرگوار در صحرای کربلا با صبوری و رشادت از چهار فرزند برومندش گذشت تا اسلام زنده بماند.

حجه الاسلام و المسلمین شیخ، رییس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز به کار ارزشمند همسران جانبازان که پس از پایان جنگ تحمیلی تا امروز از جانبازان پرستاری می کنند اشاره کرد و اظهار کرد: این بزرگواران هر روز با مشکلات فراوان به نگهداری همسر خود می پردازند و کوچکترین گله ای ندارند که نشانگر صبوری و شکیبایی آنان دارد و اجر معنوی فراوانی از طرف باریتعالی برایشان رقم خواهد خورد.

گفتنی است؛ در پایان با اهدا لوح تقدیر و هدایا از همسران جانباز که توسط ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی زابل و مشاور رییس دانشگاه در امور بانوان برنامه ریزی شده بود قدردانی شد همچنین یکی از همسران جانباز در بیمارستان بستری بود که حضار در جلسه ضمن عیادت، از وی نیز قدردانی کردند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه