اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

آیت الله علم الهدی در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان:

هویت شهر امام رضا(ع) نباید مقارن با تفریح و تجارت شود

هویت شهر امام رضا(ع) نباید مقارن با تفریح و تجارت شود
آیت الله علم الهدی با بیان اینکه نباید وضعیت به‌گونه‌ای باشد که در داخل حریم اتفاقی نیفتد اما بیرون آن هر اتفاقی رخ دهد، تصریح کرد: هویت شهر امام رضا (ع) نباید مقارن با تفریح و تجارت شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس، آیت الله علم الهدی در آخرین جلسه شورای فرهنگ عمومی که شهردار مشهد اظهار کرد: در زمینه شورای فرهنگ عمومی نیاز به فعالیت کارگروه‌های مختلف دیده می‌شود و باید در نظر داشت که برگزاری جلسات شورای فرهنگ عمومی در این زمینه به تنهایی کافی نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , صبح توس, ، آیت الله علم الهدی در آخرین جلسه شورای فرهنگ عمومی که شهردار مشهد اظهار کرد: در زمینه شورای فرهنگ عمومی نیاز به فعالیت کارگروه‌های مختلف دیده می‌شود و باید در نظر داشت که برگزاری جلسات شورای فرهنگ عمومی در این زمینه به تنهایی کافی نیست.,

وی با تأکید بر اینکه مدیران باید خود را به اجرای مصوبات شورای فرهنگ عمومی ملزم بدانند، اظهار کرد: به هیچ عنوان نباید در مورد اجرایی شدن مصوبات شورای فرهنگ عمومی استان اغماض شود.

,

امام جمعه مشهد مقدس روی زمین ماندن حرف ولی امر مسلمین را بزرگ‌ترین بلای خانمانسوز و بدترین جنایت مسئولان دانست و تأکید کرد: اینکه فرمایش رهبر معظم انقلاب روی زمین بماند بزرگ‌ترین ضعف است و بزرگ‌ترین جنایتی است که یک مسئول می‌تواند مرتکب شود.

,

آیت الله علم الهدی عنوان کرد: حاکمیت حجت امام زمان (عج) نقطه عطف نظام اسلامی است به عبارت دیگر انتخاب شدن رئیس جمهوری و یا نماینده مجلس در انتخابات به تنهایی به نظام مشروعیت نمی‌بخشد بلکه وجود حجت امام زمان (عج) است که سبب به وجود آمدن این مشروعیت می‌شود.

,

وی با تصریح اینکه وقتی مسئولیتی به فردی سپرده می‌شود به معنی اداره امور به نحو دلخواه او نیست، خاطرنشان کرد: در کشور تنها باید منویات مقام معظم رهبری به طور کامل اجرا شود.

,

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به فعالیت‌های جریان رصد بیان کرد: میزان اجرایی شدن مصوبات شورای فرهنگ عمومی باید به دقت مورد بررسی قرار گرفته شده و مسایل فرهنگی در شهر امام رضا (ع) زیر ذره‌بین بروند.

,

آیت الله علم الهدی با بیان اینکه جنبه ایجابی حریم حرم مطهر رضوی به این معنی است که نباید وضعیت به‌گونه‌ای باشد که در داخل حریم اتفاقی نیفتد اما بیرون آن هر اتفاقی رخ دهد، تصریح کرد: هویت شهر امام رضا (ع) نباید مقارن با تفریح و تجارت شود.

,

وی با تأکید بر اینکه گسترش مجتمع‌های تفریحی آبی سبب زیر سؤال رفتن هویت امام رضا (ع) در شهر مشهد می‌شود، خاطرنشان کرد: همچنین ساخت و سازهای گسترده‌ای که هم‌اکنون در شهر مشهد مقدس وجود دارد روی هویت شهر امام رضا (ع) تأثیر گذاشته است.

,

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با تصریح اینکه از بین نبردن هویت امام رضا (ع) در شهر مشهد به معنای مخالفت با توسعه مراکز فرهنگی و آرامشی نیست، اظهار داشت: اما توسعه مراکز تفریحی با توجه به از بین بردن هویت اصیل شهر مشهد به هیچ عنوان مناسب نیست.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه