اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

جانشین فرمانده انتظامی استان خبر داد؛

کاهش درصد تلفات جاده‌ای، جرائم عادی و مهم در استان اصفهان

کاهش درصد تلفات جاده‌ای، جرائم عادی و مهم در استان اصفهان
سرهنگ حسین‌زاده از کاهش درصد تلفات جاده‌ای، جرائم عادی و مهم در استان اصفهان در طرح نوروزی ۹۶ امسال نسبت به سال قبل خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز، جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان اظهار کرد: به لطف خدا، تلاش ماموران پلیس و توجه شهروندان به رعایت اصول ایمنی از 25 اسفند 95 تا پایان 12 فروردین ماه 96 با کاهش 10 درصدی جرایم عادی و کاهش 20 درصدی وقوع جرایم مهم که باعث از بین رفتن احساس امنیت در بین مردم می شد مواجه شدیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

سرهنگ حسین حسین‌زاده با اشاره به وضعیت تصادفات، گفت: با رعایت قوانین و مقررات و توجه به توصیه‌ها از سوی مردم تلفات جاده‌ای استان نسبت به طرح نوروزی سال قبل 25 درصد کاهش یافت و رقم تصادفات منجر به فوت به طور چشمگیری پائین، این درحالی بود که حجم تردد خودروها از مسیرهای استان نسبت به سال قبل افزایش‌یافته بود.

,

وی بابیان اینکه تخطی از سرعت مجاز، همواره به عنوان یکی از تخلفات حادثه‌ساز در جاده‌های استان بوده، اظهار کرد: سخت‌گیر شدن قوانین برای مقابله با این گونه تخلفات و همچنین نصب دوربین‌ها نظارت تصویری در همه مسیرهای استان و ارسال هوشمند پیامک تخلف به گوشی رانندگان متخلف باعث شد که امسال با کاهش تخلف سرعت غیر مجاز در جاده‌های استان مواجه باشیم.

,

جانشین فرمانده انتظامی استان، ایام نوروز را صحنه بزرگ مشارکت مردم در امنیت عنوان کرد و گفت: همین‌که هر سال در این ایام حجم گسترده‌ای از مردم در کشور به راحتی، بدون هیچ‌گونه دغدغه و مشکلی جابجا می‌شوند و در این میان جرایم و تصادفات نیز کاهش پیدا می کند خود نشان‌دهنده امنیت بالا و ثبات در کشور عزیزمان است که امیدوار هستیم با همکاری و همراهی مردم این روند همچنان تا پایان سال حفظ شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه