logo
دوشنبه 13 مهر 1405 | دوشنبه 05 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  2. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  3. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  4. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  5. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  6. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  7. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  8. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  9. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  10. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  11. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  12. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  13. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  14. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  15. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  16. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  17. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  18. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  19. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  20. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟

حسن هانی زاده:

حمله موشکی آمریکا به سوریه با هدف تضعیف جبهه مقاومت و تقویت گروه های تروریستی است/ لزوم هم اندیشی فوری ایران، سوریه و روسیه برای حل بحران

حمله موشکی آمریکا به سوریه با هدف تضعیف جبهه مقاومت و تقویت گروه های تروریستی است/ لزوم هم اندیشی فوری ایران، سوریه و روسیه برای حل بحران
کارشناس مسائل خارومیانه با بیان اینکه حمله موشکی امریکا به سوریه با هدف تضعیف جبهه مقاومت و تقویت گروه های تروریستی است، گفت: چنین حمله ای به سوریه، تجاوز محسوب می شود و قانونی نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن هانی زاده کارشناس مسائل خاورمیانه در گفتگو با خبرنگار بین الملل «تهران نیوز» با اشاره به حمله موشکی آمریکا به سوریه گفت: ارتش امریکا صبح روز جمعه (۱۸ فروردین) از طریق ناوشکن‌های نیروی دریایی در شرق دریای مدیترانه،حدود ۶۰ موشک به چند هدف در غرب سوریه شلیک کرد و این حمله موشکی امریکا به پایگاه هوایی سوریه، خساراتی درپی داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران نیوز,

وی با اشاره به اینکه حمله موشکی امریکا به سوریه با هدف تضعیف گروه های مقاومت و همچنین تقویت گروه های تروریستی صورت گرفته است، ادامه داد: یقینا چنین حمله موشکی از سوی آمریکا قانونی نیست و می توان گفت که نقض قوانین بین المللی محسوب می شود و تجاوز آشکار به سوریه است و واقعا اگر امریکا به دنبال مقابله با گروه های تروریستی همچون داعش است، نباید به پایگاه دولتی نیروی هوایی سوریه حمله می کرد.
هانی زاده تاکید کرد: شک نکنید که نقشه ای همچون حمله شیمیایی به خان شیخون در اطراف ادلب، سناریویی است که توسط کشورهایی همچون امریکا و متحدانش طراحی شده است تا بتوانند به بهانه هایی همچون حمایت از مردم سوریه، موشک هایشان را روانه مراکز نظامی سوریه کنند و این در حالی است که چنین کارهایی باعث تقویت گروه های تروریستی می شود، گروه هایی است که سوریه را به خاک و خون کشیده اند و این روند همچنان ادامه دارد و امریکا تلاش دارد که تا با چنین اقداماتی، بشار اسد را از قدرت برکنار کند و طوری مدیریت کند که کشور سوریه در جهت منافع امریکا و اسرائیل قدم بردارد.
این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه ایران، حمله موشکی امریکا به سوریه را محکوم نموده است، اظهار داشت: تجاوز آشکار امریکا به سوریه، نیازمند هم اندیشی بین مسئولان ایران، سوریه و روسیه است و یقینا باید راه حل سیاسی مناسبی برای چنین وضعیتی پیدا کرد، در غیر این صورت بحران سوریه روز به روز عمیق تر می شود و یقینا این بحران بر خاورمیانه هم اثرگذار خواهد بود.
وی در پایان افزود: حملات موشکی به “پایگاه هوایی الشعیرات” در سوریه توسط ناوهای آمریکایی، توسط ایران محکوم شده است و یقینا نباید به بهانه هایی همچون حمله شیمیایی مشکوک “خان شیخون” که مسببین آن در هاله ای از ابهام قرار دارند، به تقویت گروه های تروریستی در سوریه کمک شود.

,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه