اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

صد درصد وقت آقای رئیس دانشگاه در خدمت کارهای انتخاباتی

صد درصد وقت آقای رئیس دانشگاه در خدمت کارهای انتخاباتی
سوال اصلی دانشجویان این دانشگاه این باشد که چرا با وجود مشکلات فراوانی که دانشگاه در حوزه های مختلف دارد، سرپرست پردیس وقت خود را در خدمت کارهای انتخاباتی گذاشته و بر ارجحیت مناسبات حزبی خود بر مطالبات منطقی و فوری دانشجویان تاکید می ورزد؟ از طرف دیگر آیا حل این مشکلات صرفا در گرو موافقت و موانست با حزب متبوع خواهد بود؟
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از کرددانش،با نزدیک شدن به دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری , در پی اعلام اسامی نامزدها از سوی شورای محترم نگهبان و نیز شروع رسمی تبلیغات، تب و تاب انتخاباتی و تشکیل ستادها در کشور بالاگرفته و استان کردستان نیز از این قافله عقب نمانده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کرددانش,

 

,

در روزهای اخیر شاهد تشکیل ستاد مرکزی دکتر روحانی در سنندج و حضور برخی از مدیران دولتی، مدیران کل و معاونین محترم استانداری در مراسم افتتاحیه آن بودیم. موضوعی که عملا نوعی فرار به جلو به حساب می آید.

,

 

,

در این میان دکتر مسعود الماسی؛ سرپرست دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید مدرس سنندج نیز با حضور در این مراسم به عنوان قائم مقام ستاد حسن روحانی در کردستان, کارهای تبلیغاتی و انتخاباتی خود را برای دولت تدبیر و امید آغاز کرد اما شاید واکنش و سوال اصلی دانشجویان این دانشگاه این باشد که چرا با وجود مشکلات فراوانی که دانشگاه در حوزه های مختلف دارد، سرپرست پردیس وقت خود را در خدمت کارهای انتخاباتی گذاشته و بر ارجحیت مناسبات حزبی خود بر مطالبات منطقی و فوری دانشجویان تاکید می ورزد؟ از طرف دیگر آیا حل این مشکلات صرفا در گرو موافقت و موانست با حزب متبوع خواهد بود؟

,

 

,

آقای دکتر الماسی! بدیهی است که علاقه و خواسته سیاسی جنابعالی، استمرار فعالیت دولت فعلی و ادامه مدیریت خودتان باشد و تلاش های مربوطه در این راستا صورت گیرد، اما آیا موارد مزبور می تواند توجیه مناسبی برای زمین ماندن مطالبات دانشجویی اعم از پیگیری معوقات دانشجو معلمان ورودی 93، ترمیم و بهبود وضعیت امور صنفی و رفاهی، ساماندهی امور آموزشی و مسائلی از این قبیل باشد؟ آیا رسیدگی به وضع خوابگاه ها یا به قول خودتان کوی دانشگاه به عنوان مطالبه فوری دانشجویان، ارزشی کمتر از موفقیت و پیروزی حزب جنابعالی دارد؟ کما اینکه خود نیز از مطالبه گری به عنوان هویت دانشجو یاد می کنید. با توجه به سمت جنابعالی در دانشگاه، بهتر است با تمرکز بر خواسته ها و مطالبات مذکور، هویت دانشجویان را ارج نهاده و درصدد پیگیری امور و بهبود مسائل دانشگاه برآیید همچنانکه یقینا عملکرد هر مدیر در مجموعه مدیریتی خود، اصلی ترین ملاک قضاوت و در عین حال می تواند بهترین تبلیغ محسوب گردد .

,

 

,

این یادداشت,  مطالبه دانشجویی بود که امید است مورد توجه قرار گرفته و در حداقل مراتب همچون اکثر مطالبات مغفول واقع نگردد.

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه