logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  2. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  3. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  4. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  5. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  6. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  7. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  8. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  9. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  10. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  11. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  12. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  13. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  14. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  15. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  16. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  17. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  18. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  19. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  20. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری

یارانه شیر همچنان بلاتکلیف است

یارانه شیر همچنان بلاتکلیف است
دبیر انجمن صنایع شیر ایران با اشاره به مصوبه یارانه شیر بهار، گفت: درخواست یارانه شیر تابستان مطرح و قرار است در دستور کار هیأت وزیران قرار گیرد، ولی هنوز در مورد آن تصمیمی گرفته نشده و مصوبه‌ای صادر نشده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  رضا باکری دبیر انجمن صنایع لبنی شیر ایران در گفت‌‌وگو با فارس، گفت: برای سه ماه دوم سال از کارگروه کنترل بازار و از ریاست جمهوری تقاضای یارانه شیر شده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی افزود: درخواست یارانه شیر تابستان در مرحله طرح در جلسه است و قرار در دستور کار هیئت وزیران برای بررسی قرار گیرد، ولی هنوز در مورد آن تصمیمی اتخاذ نشده و مصوبه‌ای هم صادر نشده است.

دبیر انجمن صنایع شیر ایران گفت: هم‌اکنون قیمت خرید شیر خام از دامداران بر اساس عرضه و تقاضا تعیین می‌شود و این قیمت بین ۱۱۱۰ تا ۱۲۵۰ تومان براساس مرغوبیت شیر متفاوت است.

دبیر انجمن صنایع لبنی شیر ایران، اظهار داشت: احتمال دارد و انتظار می‌رود با درخواست یارانه شیر برای تابستان موافقت شود، ولی شیر باید در نیمه دوم سال آینده از شرایط یارانه خارج شود.

وی اظهار امیدواری کرد: با تأمین نهاده‌های دامی فراوان که وزارت جهاد کشاورزی از طریق شرکت پشتیبانی امور دام در حال برنامه‌ریزی برای آن است قیمت نهاده‌ها در بازار کاهش یابد و بهای تمام شده شیر پایین بیاید و قیمت عرضه و تقاضا با قیمت تمام شده شیر منطبق شود.
 
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه